Intervaller

Tog mig en power walk med pappa efter maten, men även lite intervaller , Gud vilken dålig kondis jag har alltså!!

Ska ta och gå ut en sväng och ikväll blir det mys med mina tjejer. Men ska hjälpa mamma att kolla på hotell och sånt i Stockholm så hörs vi senare! / Emelie


Fönar mitt hair

Hallå hallå!! Sitter framför fläkten för att föna mitt hår. Tog nyss en kall skön dusch, var nämligen och badade (okej jag doppade fötterna)! Det var sjukt många människor där, helt sjukt. Man ska inte ha bikini (Lisa hade) på sig i Vietnam när man badar bland folk för dom badar i vanliga kläder. Jösses vad folk stirrade på henne hahah.

Nu är klockan 8 på kvällen och vet inte vad som händer. Vi hörs! /åsa


12:17

Va hemma själv igår på dagen och bara slappade. Åt pizza och drog senare ut med vänner.

Idag blir det till att sova, sova och sova. Även försöka ta mig en liten power walk. Kanske har lite planer för kvällen men får se hur det blir! Puss / Emelie


Off

Snart blir det att åka till min andra släkt. Vet inte om dom har wifi där så kommer inte kunna blogga. Vi åker iallafall hem senare på kvällen.

Imorgon så ska vi till Dong Ba market för lite "shopping", haha.

Vi syns! /åsa

Varför så söt


Söt kusin


Why is everything black and white

Sitter här med Thao och chillar. Kusinerna har äntligen lugnat ner sig...
Blir asian food sen och förhoppningsvis händer något roligt haha. Funderar på att åka ut själv till stan med buss för att möta upp en vän om jag orkar hehe.
Nu börjar hells kitchen heido/Bodil


Pho

Helluuu! Blev ingen shopping idag men det händer någon dag haha. Imorgon blir det att ge sig av till pappas släkt för att träffa dom andra. Blir att åka tillbaka samma dag.

Vi besökte iallafall min mormors grav. En sak Ocj säga, hur mycket kostade det?! Graven är liten kan jag säga haha.
Träffade även på den sötaste valpen någonsin hihihi.

När vi kom hem så tog jag en snabb dusch. Efter så skulle vi äta ute, jag åt Pho (vietnamesisk rätt). Det var så gott!!

Nu är jag iallafall tillbaka och vet inte vad som händer nu, kanske går vi ut.

/åsa


Lets go for a walk!

/ Emelie


The internship

Jag och Thao tog bussen till stan (aldrig buss för jag suger hahaha) för lite bio, vi kollade på the internship herregud, fett rolig! Rekommenderar den starkt! Vi tog en runda i stan för bussen hem skulle inte åka förens 30min. Bara halva stan var smålandsstenar.. Nu blire sova lite mer, och sen knalleland round 2
/B


03:00

Hade jätteont i huvudet innan så somnade vid 10 ich vaknar upp hela tiden. Kan ej somna för detta en hund som skäller :(. Jag har fortfarande huvudvärk.. Det suger för vi ska shoppa idag! Hoppas jag mår bättre senare.

Ska försöka sova nu så vi hörs <3. /åsa

Skulle publiceras igår


Vietnam

Igår kväll anlände jag till Vietnam! Var i huvudstaden men är i Hue nu. Resan har varit väldig jobbig kan jag säga haha, men känns skönt och vara framme.

Vet inte vad som händer idag, tror vi ska ut och göra något! Bara så ni vet så är klockan 19:40 här så det är en lite tidsskillnad. Ska försöka blogga lite varje dag. Vi har wifi här så det är toppen!!

Vi hörs/åsa


Spontan

Jag har tråkigt/bodil


Ullared

Drar iväg till Ullared med oliver, Lena och Joel. Blir till att handla endast det som behövs... Good luck.... / Emelie


Ootd

Blev lite ett tröjbyte så jag slipper gå med jacka för solen kom fram, ska äntligen träffa min vän Kieu från Gnosjö för catch up. Längesen jag träffade den tjejen, ca 4-5år sen! Sjukt egentligen, blir som sagt konsert med wie/Bodil


Chillin

Var på en shoppingtur och fick hem lite saker! Dock visar jag när jag är hemma eller kanske imorgon. Ikväll blir det stan för konsert, livet är fucking härligt här

/Bodil


Svar på kommentar

Hejhej! Vi fick in en kommentar som är nog riktat mot mig så tänkte svara i ett inlägg. 
 
 
Kommentaren : Asså för i helvete, Dardana varför är du ens med i bloggen när du inte ens bloggar? Är det inte konstigt att ditt namn är med när du inte ens bloggar? Låter dina vänner sköta ditt skit typ? Omg. 
Ni andra.. Snälla bloggaaa förfan.


Svar : Ja alltså jag har velat blogga flera gånger men jag drar mig tillbaks för jag vet att jag inte kommer kunna blogga varje dag som visa vill att man ska göra och även för andra saker, jag vet inte varför det är så för jag vill  kunna driva en blogg tillsammans med mina bästavänner. Alltså grejen med att mitt namn är med i bloggen är för att jag var med och startade den? liksom det är inte lätt att ändra visa saker på en blogg, mitt efternamn står med i själva domänen(?) LTTK.
 
Mina vänner sköter inte mitt skit, dom vet exakt om varför jag inte bloggar och jag vet att även om dom kanske tycker det är okej så vill dom ju så klart att jag ska blogga. Jag är nästan med mina vänner varje dag eller flera gånger i veckan så om dom skulle "tagit hand" om mitt skit så skulle dom ju sagt till mig att det är fel av mig att bara låta dom ta hand om bloggen. Sen kanske visa trodde att vi är ovänner eller något liknande och det är vi inte! :) 
 
Nästa gång du kommentera något så kan du skriva ditt namn...
 
Jag ska försöka blogga nu under sommarlovet, det kanske händer att det inte är varje dag men det är bättre än inget. 
Hejdå! / Dardana

Borås

Borås levererar redan, har busat med kusinerna. Saknat dom asmyckettt. Dock är dom lite jobbiga :(:(
Dagen imon planerar vi att dra för lite shopping och konsert! Dock i oväder med fuck that haha. Vi hörs/Bodil


Planet mot Turkiet!

Sitter i planet mot Turkiet. Är dock fortfarande kvar i Sverige så har 3G haha! Mamma sa att det vi ska ha wifi på detta planet eller det andra. Vi får helt enkelt se! Men vi hörs senare eller något. Pusspuss /åsa


Packar

Åsa är off till Vietnam.. Kommer sakna den jäveln asmycket. Vi får hoppas att denna månaden hon är borta går snabbt även om det är hon som gör allt roligare och tiden går snabbare med henne.. Hjärtat mitt, hoppas du har det bra där ♡
Iallafall har jag packat och duschat, åker till Borås där och stannar i en vecka troligtvis. Får hoppas på bra väder också! Ser fram emot att träffa mina älskade kusiner. Känns som att jag inte har träffat dom på 100år, mina små lyckopiller ♡
Uppdaterar när jag är framme, sen får vi hoppas att dom andra tjejerna också finner tid och energi att blogga för vi har fått lite klagomål både irl och på bloggen. Heido vänner :-)

/Bodil


Angående bloggandet

Heeeej bloggen! 
Jag har inte bloggat eftersom att min iPhone laddare gått sönder = jag har bara lite batteri i mobilen och har därför inte på 3G så jag kan inte blogga. Vårat WiFi hemma funkar bara på pappas dator så jag kan heller inte andvända WiFi för att blogga. Men jag ska försöka få tag på en laddare så snart som möjligt så jag kan börja blogga aktivt igen! Puss på er ! / Emelie

övergivna bilder från midsommar

 
/b
 

AAAAHH

Wiiihoooooo!! Jag åker snart hihi. Blev mer packning idag så har packat och sånt skit. Blir att duscha och sedan dra ut för att träffa dom andra innan man åker. Är inte så taggad inför den långa bilresan, hahah.. Kommer säkert spy.. Men gillar att åka flygplan så det ska bli kul! /åsa


Kl 12 på natten


Egna lilla värld

Varit i min egna lilla värld hela dagen, gick till tandläkaren vid 12 och typ gjorde ett hål i tandköttet. Sen efter det har jag inte gjort något. Va med delli nu på kvällen och snackade lite osv. Tänkte gå ut men klockan blev för mycket så vi struntade i det.

Måste verkligen ut imon för måste träffa Åsa innan hon åker! Åhh kommer sakna henne alldeles för mycket. Sommaren kommer bli så jävla tråkig så det inte är sant utan henne! Aja får väll hitta på något helt ensam, haha.

Men ska ta och kolla på film så hörs vi senare eller imon. Puss / Emelie


/Bodil


Svar

Basic tröjan med 2/3arm kostade 20kr (nedsatt pris) och den virkade tröjan med fransar kostade 90kr.
Tubtoppen som jag hade under kostade bara 30kr :-)
/Bodil


Packa

Idag blir det att packa. Har tvättat alla kläder som ska med så det blir bra. Bara 2 dagar kvar och sen åker vi. Vi åker till Turkiet först och sedan väntar vi 2 timmar där för nästan flyg till Thailand. Och där ska vi vänta 3 timmar. Sedan går flyget mot Vietnam och där sitter vi 9 timmar. 
 
Blir väldigt långt så kommer säkert få jetlag hahah.. Jaja, nu taggar vi vietnam!!! /åsa
 
kommer sakna denna pluttisen
 

Jun. 24, 2013

Dagen började med gekås, fortsatte med powernap och sedan slutade med att dra ut i några timmar med tröga människor. Hög musik och skratt som vanligt. Mot kvällen blev det roligare och vi dansade till musiken och tramsade. Kommer sakna alla när dom lämnar mig i Sverige helt själv, dock blir de Borås som gäller. Hade tänkt att åka nu i veckan men eftersom alla åker vid 6 då blir det att stå ut med dom i någon vecka till. Bara längtar till Borås, no drama eller något. Bara lek med kusinerna och shopping. Stek i solen lite med. Imorgon hade vi alla tänkt att bada med det är jag inte så sugen på, fast på andra sidan så kommer det vara JÄTTEVARMT..
Får se hur det blir, kanske drar en sväng till Emelie för den tjejen är äntligen hemma och har inte sett henne på ett tag.

Jaaapp, nu ska jag kolla på tv och försöka sova. Har vänt på dygnet helt totalt.. Powernappar inte på dagen i några minuter utan flera timmar..

Vi hörs/Bodil


3 days

Sorri, har inte orkat. Känner att drt inte är någon idé att blogga haha. Var iallafall i gekås idag. Köpte inte alls mycket, småsaker till vietnam.

Orkar verkligen inte blogga, bara så ni vet det. /åsa

Grrrrrrrr


Gekas haul

Fick med det jag behövde som alltid typ haha!


Fråga på om ni vill veta priset osv
:-)
/Bodil


Påväg hem

/Bodil & Åsa


Skulle upp vid 12


Hos min andra prinsessa

Är hemma hos min morbror just nu och även hos min andra lilla prinsessa. Så jävla söt är hon alltså! Synd bara att hon är så liten. / Emelie


WINNER!!

Namnen för detta året är på skrivet och priset åker med till smålandsstenar. Tagga vinna nästa år också! / Emelie


OOTD

/ Emelie


Precis ätit

Somnade ganska sent igår och vaknade typ vid 9. Skulle ta en dusch men såklart var oliver snabbare så fick vänta en stund. Duschade och åt frukost och ska alldeles strax packa in i bilen och åka till min morbror. Åker direkt där ifrån hem och det ska bli så jävla skönt... Har faktiskt hem längtan! / Emelie


Hello world

Håller fortfarande på att vakna till, ska snart till gekås.
Visar vad jag köpte senare
Ciya

Ska börja blogga ordentligt nu, vet att ni har klagat på att vissa av oss inte bloggar men det kommer ändras snart för jag har massa saker att blogga om nu, typ.. Haha. Sen har vi lite planer med bloggen också som förhoppningsvis blir bra.

Jag ligger fortfarande i sängen och vi åker snart, typisk mig /Bodil


love u mami

 

Gå och dö

/ Emelie


Gårdagen

Luggit på soffan i stort sett hela dagen och sovit hela tiden! Ont i hela kroppen och vill bara hem just nu. Men tror att vi åker hem imon(?). Åker förbi hos min morbror innan vi åker hem också och träffar lilla Molly, eller så jätte liten är hon inte längre.

Kvällen/dagen/natten igår var ganska kul, lite lame i början men fram emot natten blev det roligare. Dansade bl.a runt midsommar stången vid 1 på natten , haha och vann även skruke spelen detta året! Gött!
Men ska umgås lite så uppdaterar jag senare! Puss / Emelie


Update

Hehe, förlåt! Har inte haft någon ork att blogga. Nu är jag i den perioden där jag tycker att bloggning suger. Bodil sov hos mig iförrgår och vi gjorde inget speciellt typ. Senare på dagen så kom Josse och vi gick ut och gjorde blomkransar. Väldigt, väldigt, väldigt mycket tid tog det haha. Men det var la värt det. Josse sov över hos mig igår och vi typ spelade kort och sånt hah. 
 
Vi hörs /åsa
 

Honestly, i miss you som damn much

/b


Midsommar - bloopers /åsa

 

Glad midsommar! /bodil

 

Glad midsommar! / Emelie


Midsommar outfit

/ Emelie


Full fart

Det har varit full fart här hela morgonen! Precis plockat blommor till kransar och även duschat och gjort mig fin. Ska ner och hjälpa till lite så puss på er! / Emelie


Gos och lek

Ligger i sägen ute i skruke och nu är det sommar på riktigt! Bara gosat med Hannah hela kvällen och lekt med henne, världens underbaraste lilla tjej är hon! Imon blir det SMEF 2013 och ska faktiskt bli väldigt kul. Hela släkten typ från pappas sida o massa roligheter.

Men ska sova nu så jag orkar gå upp imon! Puss och Godnatt på er! / Emelie


McDonalds

/ Emelie

( skulle upp vid 6)


Svar

Apple.com /åsa


Skruke here we come

Då drar iväg! Och tagga SMEF2013 , haha . / Emelie


Miley Cyrus - We Can't Stop

/ Emelie
 

Too lazy

ORKAR INTE GÖRA NÅGOOOT!! Orkar inte gå ut för det är ingen sol ute :(. Vill bara vara hemma och titta på film fast ändå inte haha. Sån ångest ibland asså.. Blir väl att gå ut ändå. /åsa
 
To fat and serious
 

Förlåt!

Förlåt för att jag inte uppdaterat idag ! Men mitt 3G tog slut igår och mitt Wifi hemma vill inte heller fungera.
Har iallfall städat hela dagen, satt och spelade Sims lite i morse men bara en pytteliten stund. Har packat och duschat och är redo för att åka upp till Skruke. Ska bli jävligt kul att träffa alla!! 
 
Alltså kanske det inte blir så jätte bra uppdatering i helgen men ska iallfall göra mitt bästa för att iallfall slänga in 1 inlägg om dagen. Men ska slänga ihop en spellista som vi kan lyssna på i bilen så puss på er! / Emelie
 
 

BEKÄNNELSER

1. Jag är mörkrädd hahaha. 
 
2. När jag badar kan jag inte gå ner på botten utan att få ont i öronen (väldigt djupt). Vet inte varför? Om någon vet anledningen så kan ni gärna kommentera!
 
3. Jag kan gå i pyjamas alla dagar i mitt liv hihi. Så skönt, liksom vem vill sitta i soffan med jeans?!?!?!
 
4. Ibland tycker jag inte om att blogga och ibland så gör jag det, haha.
 
5. Jag hatar att betala i kassan, fråga någon som arbetar på t.ex. netto om något, osv osv.. Jag är en fegis hahah. Ber alltid Bodil eller någon annan att fråga istället hih. Sikken ängel jag är!
 
UPDATE: Sökte runt på google lite om öron saken, det beror på det ökad tryck haha. Man kan då lära sig att justera och sånt skit, men jag vet inte hur :(
 
/åsa
 

Godnatt


HSM3

Moa gick precis så kär film mys med mig själv. Dricka, popcorn och High School Musical 3. Helt perfekt avslutning på dagen! / Emelie


Fullt upp

Va med Hannah hela dagen och hade faktiskt ganska kul. Senare kom delli och vi snackade och fjantade som vanligt, haha. Moa kom till sist och nu sitter vi och kollar på oth, kommer ihåg förra sommaren när vi satt uppe hela nätterna och kollade på alla säsongerna, haha sjuka.

Ska packa färdigt imon, klippa gräset, städa lite och sola, hoppas jag hinner träffa folket också innan jag drar mig upp emot skruke! Åhh som jag har längtat!!!! Sommarfest, midsommar och träffa hela min släkt! Även träffa min lilla prinsessa, åhh som jag saknar henne! / Emelie


AAAH LÄNGTAR SÅ MYCKET!!

Bara längtar för att komma bort från denna skit hålan!! 😇😇😇 (smilisar från ajfånen) /åsa


Jacob cant handle mobiler

Lämna inte mobilen framme.. /B


Jaha..

Trodde att ngn av dom andra skulle blogga men nääee.. Är lite snuvig och sånt skit så orkar inte göra något. Har iallafall målat naglarna och ätit godis.. Är sugen på att äta ngt men vet inte vad. Men vi hörs .. /åsa

Skulle publiceras vid 7


Trött

Godmorgon! Är skit trött och orkar inte göra något. Tittade iallafall på vädret och det är inte så fint. Tror det kommer börja regna. Så det betyder att jag kan vara hemma och blogga ;). Hahah nä, men jag vill titta på olika filmer o så hihi.

Vi hörs! /åsa

Gårdagens outfit


Med Hannah

Vaknade vid 10 av att min mobil spammades sönder av Hannah, skulle igentligen mött henne vid stationen imorse men råkade sova....
Så hon gick hit helt själv och sen hon kom har vi typ inte gjort någonting förutom att snacka o äta glass. Får se vad vi hittar på för något. / Emelie


Hej

Ber er alla att inte skriva till mig någonstans för kommer inte kunna svara hejdå
/B



Jag saknar dig


Duschat osv

Förlåt för att vi inte har bloggat så bra idag! Vi badade iallafall i några timmar (solade också ofc) och de va chill! Har fått en bränna också ;).

Nu har jag iallafall duschat + kletat in body lotion haha. Ska strax äta för är skit hungrig! Ska dra ut senare så de blir bra!

Vi hörs :) /åsa


Badar med mina tjejor

/ Emelie


Bada

Godmorgon people! Somnade ungefär vid 1 igår så det är inte så dåligt haha. Måste få ner mina ögonpåsar ;). Iallafall, igår bestämde jag mig för att gå ut och möta dom andra. Så var ute i kanske 2 timmar? Vi gjorde inget speciellt, gungade, åt krusbär & rabarber hahaha. Jaja, nu är det en ny dag.
 
Idag så ska jag och mina amigos bada på Hörsjöbadet. Det blir väl kul haha. Tagga få värsta brännan nu då ;). Efter blir det väl att dra hemåt och duscha + äta och kanske dra ut sen igen. 
 
Vi höörs! /åsa
 

En lista på natten

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Mos
2. Personen du pratade I telefon med: Seme
3. Du fick SMS av: Delli
4. Du kramade: Mos

IDAG
5. Kläder: short och linne
6. Bättre än igår: Vädret

IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: Bada, va med vänner
9. Något tråkigt som händer imorgon: Måste vänta tills 3 för att träffa en person

FAVORIT
10. Nummer: 13
11. Färg: Svart
12. Årstid: Sommar/vår
13. Saknar du någon?: Min prinsessa
14. Humör för tillfället?: Lycklig

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Lyssnade på musik
16. Vad åt du sist?: Korv
17. Vad irriterar du dig på?: Folk som snackar skit!
18. Tror du på distansförållanden?: Nja, inte när man är såhär ung
19. Vem tänker du på just nu?: Min mamma
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Klart
21. Vart reste du sist?: Danmark
22. Vad gjorde du igår kväll?: Myste och åt kebab
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Båda
24. Ler du ofta?: Nu för tiden ja
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Aa
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen
28. Vilken färg har din tröja?: Blå

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Senast idag
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Många gånger
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Aadå
33. Vad gör dig glad?: Många saker
34. Önskar du att du var lyckligare?: Kan inte bli lyckligare
35. Är lycka överskattat?: Nej?
36. Kan musik göra dig glad?: Aa

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Aa
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Aa
39. Någonsin varit otrogen?: Nej
40. Kan man vara trogen hela livet?: Ja absolut
41. Är du kär?: Aa

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Inga namn ...
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha ... Aa
44. Är du en mobbare?: Inte vad jag vet
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Aa
46. Har du blivit sviken någon gång?: Aa

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Nja
48. Favoritämne?: fysik
49. Värsta ämne : Engelska -.-
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Ätit i samma matsal i alla år så den är väll som vanligt, haha

/ Emelie


Rastlös

Från http://caroliinelimoni.blogg.se/




SENASTE
Dryck: cola
Telefonsamtalet: Raseme
Sång du lyssnade på: Larosa - medina
Gången du grät: idag haha

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: dejt? Dont do that
Har någon varit otrogen mot dig: räknas det som otrogen?
Varit kär?: ja
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: ajamen
Varit så trött att du somnat sittandes: aa

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: vit
färg 2: pastelrosa
färg 3: guld
(

I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: jaa, många
Fått ditt hjärta krossat: första och förhoppningsvis min sista (haha aldrig)
Skrattat så att du har börjat gråta: varje dag
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: typ, ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: vardag i smålandsstenar haha
Kysst en kompis: nepp

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: 2+
Har du några husdjur: haft
Vill du ändra ditt namn: orka inte tänka på sånt haha
Vad gjorde du under din förra födelsedag: skola och skratt
Vilken tid vaknade du idag: 7:44
Vad gjorde du igår runt midnatt: fråga swefilmer haha
Någonting som du längtar till: Borås fun
Senaste gången du träffade din pappa: 4h sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ångrar att jag föll
Vad lyssnar du på just nu: mirrors
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nepp
Vad gör dig irriterad just nu: allt
Vad är ditt namn: Bodil
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: Vattumannen
Är du kille eller tjej: tjej
Grundskola: villstadskolan/Nordinskolan
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: svart
Långt eller kort: mellan där
Längd: 1,60
Vad gillar du gällande dig själv: allt
Piercings: öronen
Tatueringar: nepp
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: mitt ben
Piercing: öronen
Tatuering: -
Bästa vän: Åsa
Sporten du spelade: gymnastik
Husdjur: hamster
Vaccination du minns: venne
Konsert: vet inte haha
Förälskelse: typ min nalle säkert haha
Alkohol du drack: -

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: sova
Lyssnar du på: musik
Väntar du på: att bli trött

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: aa
Vill du gifta dig: ja
Karriär i åtanke: advokat

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögonen
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: båda
Snygg mage eller snygga armar: båda
Tatueringar eller piercingar: inga gigantiska grejer så är de ok
Känslig eller inte: båda haha
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: tveksam??

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nej
Tappat glasögon eller linser: nej
Krossat någons hjärta: kanske
Har du blivit arresterad: nepp
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja tyvärr
SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad vet inte så många om dig?: att jag är en ganska hatiskt person

/Bodil


Min prinsessa!

Saknar henne något otroligt mycket! Men får äntligen träffa henne i helgen! Åhh längtar så mycket efter min lilla prinsessa! / Emelie


Dagen i bilder

Haft en hyfsat bra dag med fina människor. Nu sova! / Emelie


Everything that kills me makes me feel alive

Åsa i bakgrunden <3

/bodil


iOS 7

Har ni hört om den nya Apple uppdateringen för alla apple produkter?! Det är nämligen iOS 7. Om ni går in på deras hemsida så kan ni läsa mer om uppdateringen. Jag själv är ett väldigt stort fan av det. Apple ska/har uppdaterat utseendet på hela designen! Det är helt sjukt, jag tycker det är skit snyggt. Designen är stilren och allt sånt haha. Uppdateringen kommer iallafall till höst. Men jag tycker att det är värt att vänta på! 
 
Vad tycker ni om den nya uppdateringen?
 
/Åsa
 
                                       Multitasking                                                       Foton
  
 
                                          Kamera                                                               Safari
  
 
                                       Meddelande                                                       Vädret
  
 
 

iPhone perspektiv av dagen

/Bodil


Bloopers /åsa

 

Stämmer in rätt bra på mig

Bild tagen från Cas blogg. /åsa
quotes | Tumblr

Dagen

Jag började med att gå till Bodil och där var Moa och Emelie. Vi gick till tågstationen för att fota lite smått. Blev inte så många bilder som det brukar bli haha ;). Sedan gick vi tillbaka till Bodil. Där gjorde vi typ inget, tittade igenom bilderna.
 
Jag, Emelie och Bodil mötte Seme och Gime och gick till skolan och där var Ca. Vi gjorde inget speciellt utan bara satt där och stekte i solen haha! Efter någon timme så stack alla hem. Klockan 7 så ska alla titta på matchen men jag stannar hemma istället. Vet inte varför men har ingen lust och gå ut nu haha. 
 
Vi hörs /åsa
 

Blomkransar

Något som jag tycker är riktigt snyggt till sommaren är: BLOMKRANSAR. Jag dör hur snyggt det är! Fall ni är lika blomfantast som mig så tycker jag att ni ska titta in på MADLADY om ni vill inskaffa en. Känner att jag gör lite reklam för sida här ja ;) Dock så tror jag inte att dom inte har några på lager just nu, dom är rätt populära! /åsa

photoshoot

Ni kommer få lite bloopers också! /åsa

Chillindillinpillin /åsa


Photoshoot

/ Emelie


OOTD

/ Emelie


Vaken..

Godmorgon mina solstrålar! Vaknade nyss av jelisas gråt.. Hon slutar inte gråta heller. Idag blir det nog att dra ut för solen skiner och så! Imorgon blir ännu finare väder än idag så ska fråga om de andra vill bada. Ska nog äta något nu för är as hungrig. Vi hörs /åsa


Chilling

Hade fruktansvärt tråkigt hemma så gick till moster för att hälsa på Lill jad. Har inget planerat idag så det blir nog bara lite chill. Har inget planerat nu dom senaste dagarna förutom på onsdag åker jag till Borås. Åh längtar! Kommer bosätta mig där i någon vecka, ganska nice att bo nära knalleland (omg mcdonalds)!! Får hoppas att solen håller sig /Bodil


Detta skulle inte sitta helt fel just nu.../å

 
 

Rabarberpaj <3

Världens bästa mamma! <3 / Emelie


Underbar bror!

Fick värsta sugen att spela Sims men har ingen egen dator som funkar sådär jätte bra.. Så frågade min underbara bror om jag fick installera det på olivers dator och jag fick!!! Helt bäst är han!

Känner mig lite extra cool eftersom att jag valde mina Sims2 framför 3:an. Även att jag nu för tiden spelar det lagligt, haha. / Emelie


Mot Borås

Är i bilen mot Borås nu, tänkte gå under jorden där men ss är för gött för att lämnas så åker dit bara en tripp och kommer hem ikväll. Vi hörs :-)
/Bodil


Bild till förra inlägget

Oj hehe /bodil


Catching rays with my rayrays

Nytt från mor och far/bodil


Hiss & diss /åsa


Kände att det var länge sen jag hissade och dissade så tänkte att jag kunde göra det nu + har inget och blogga om såå... Haha!
HISS
1. Sommarlov!!
2. När det regnar och så är man inne
3. Att jag ska till Vietnam om mindre än 2 veckor hihihi
4. Shorts haha
5. Skater skirts!!!!! Ska köpa någon dag!! Någon stickad över + ballerina skor = perfa
 
google.com
 
DISS
1. Äckel vädret.. Sommarlovet började inte speciellt bra.
2. Jobbiga människor
3. Folk som är översociala hela tiden
4. Människor som spammar
5. Hår som växer på benen, hahaha as random. Nä men det är jobbigt och raka. :(

Hallååå

Hallå bloggen! Somnade innan 12 igår vilket är helt sjukt eftersom att jag varit vaken till 2-3 varje kväll dom senaste dagarna. Var ute en stund igår men det blev för kallt så drog hem till delli o åt lite mat. Stack hem runt 10 och åt ännu mer mat och sen la mig i sängen direkt.

Blir till att dra ut om en stund ( bara sovit hela dagen så kanske är dags?).
Får se vad som hittas på under dagen.
Vill att ni ger mig blogg tips om vad jag kan blogga om nu när det är sommarlov! Så bara släng in en kommentar! / Emelie


Tangled

Hihihih /åsa


Godmorgon

Hejsan! Vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen. Det regnar ute så stannar inne idag. Det betyder att jag ska titta på filmer!! Så skriv alla filmer ni tycker är bra, hiho. /åsa

Förfärligt väder när man ska hem? Använd skinnjackan!


Hallååjaaa

Long time no see? Fick ju en lagom härlig kommentar att jag inte bloggar så fick en känsla att ni saknar mig... Skämt å sido, har inte haft orken till att blogga egentligen, dock har jag orkat gå in på bloggappen flitigt haha...
Men jag kommer blogga väldigt flitigt i sommar, dock kommer det finnas någon dag när man inte bloggar (som alltid)
Men nu behöver vi bloggtips, ge oss tips och kanske trix så vi vet vad vi ska blogga om! /Bodil


Det går bra nu!!


OMG SÅ SNYGG HAN ÄR

ANTON <333333333333333333333 Fy vad båda är bra!!!!

Film eller spel

Hej på er våra bloggläsaree! Har precis ätit kyckling med ris. Det var gott eftersom jag var jättehungrig haha. Vi var iallafall ute i kanske 2-3 timmar. Det var bra väder ett tag och sen blev det molnigt och tillsist så började det regna.. Vi flyttade bänkarna och så under tak och så satt vi där ett tag. Eftersom jag var så himla hungrig så gick jag hem i regnet.. Inte så trevligt om man ska säga så haha. Men det känns skönt och vara hemma i sängen med ljus hihi.
 
För att toppa av den hära regn dagen så ska jag antagligen titta på film eller spela spel :'). Jag vet, jag har inget liv hahah. /åsa
från torsdags
 

Out

Hej bajskorvar! Ska snart bege mig ut för att umgås med de andra så det blir väl bra.

När vi sa att vi skulle dygna så gick det inte så bra haha. Bättre än förra gången iallafall. Vi bestämde oss för att sova kl 4 för vi var så jävla trötta och att det var ljust ute haha.

Fick även en kommentar om att vi inte uppdaterar så bra. Jag vet att vi inte gör det men jag har mina dagar där jag inte orkar blogga. Och de flesta gångerna har jag ingen blogglust alls. Nu när jag ska åka bort så blir det inte bättre heller.

/åsa


Ful


Jönköping

Gick hem vid 9 imorse eftersom att jag skulle åka till Jönköping. Fick med mig ett par shorts och ett linne, ganska stolt över att jag inte slösade mer än 300:-. Dock är det ganska så tomt på kortet, haha.

Va ute en sväng med Cornelia igår och snackade om verkligen allt möjligt, var väldigt länge sen vi träffades så va super kul! Drog hem, packade och sen sleep over med Bodil, Åsa, darre och seme.

Drar ut om en stund med vänner och har en trevlig kväll förhoppningsvis. Känns inte ens som att det är sommar än... Aja ska inte vara bitter! / Emelie


Christopher

Tyckte att killen som var förband till Justin Biebet i Danmark var ganska så bra, så har googlat honom och äntligen hittat honom. Men hade jag vetat innan att det var denna killen så hade jag ju vetat det utan att behöva googla, men aja. En super duktig dansk kille på 19år, och ännu grymmare är han live ! / Emelie
 

Vi ska försöka dygna

Förutom bögarna Bodil och Emelie./åsa


Jag vill sova

Och ingen vill låta mig sova /B


FaceTime

FaceTimar med cement, har så jävla tråkigt så det inte är sant!! Kanske drar ut senare men får se hur det blir! / Emelie


Its about kicking asses, not kissing it

Lov, sommarlov. Hur härligt är inte de? Att sluta 7an och börja 8an. Jag är sjukt exalterad för allting nu. Har haft ett några fucked up månader och nu känns det äntligen dags att klarna till. Det förtjänar jag, speciellt allt slit man har behövt lägga på bordet. Har haft det lite sugigt både med vännerna och familjen. Men nu när jag tänker efter med vännerna har jag lagt ner onödig energi som inte ens förtjänar att lägga ner tid på. Backstabbers. Men jag har lärt mig att förlåta, dock något jag ångrar ibland för man bruka få anledningar till att säga upp skiten. Sen får man ju tåla och ta de chill, sluta ta saker så himla allvarligt och bara chilla ner lite. Sätt dina gränser på rätt plats, hur vet du om dom är på rätt platser då? Är du olycklig? Ja där har du svaret. Men nu när sommarlovet har börjat så har jag tänkt att skita nu i allting. Har slickat röv tillräckligt nu i något år nu och det är så himla utmattande. Folk förstår inte vad man gör för dom. Man lägger ner tid, energi på saker som inte ens borde få någon uppmärksamhet. Att få alla nöjda går inte, det har jag lärt mig. Man ska inte ens bry sig om dom personerna som inte uppskattar din hjälp. Du ska uppskatta varenda sak som du får. Uppskatta varenda lycklighet du får så blir din lycka större.
Vi har förändrats jättemycket sen förra året, man har säkert blivit kär och sårad men det är de livet går ut på, några förberedelse inför livet.
Alla kommer snacka skit, det är naturligt i dagens samhälle. Jag har fått saker som jag kan vara glad över, och jag kommer inte låta någon ta dom som jag gjorde förr.
/Bodil


Wääää

Buhuu, saknar mitt gamla hår och ögonbryn... VARFÖR KLIPPTE JAG AV DET?!?!?! Haha, emo inlägg. Har ingen idé varför mina ögonbryn har bytt form.. Bajs liv :(:(
sista bilderna blir vända, vet inte varför!
allt i en bild.. håret och ögonbrynen :(((
 

Första gången på länge

Tjejerna gick här ifrån rund 11(?) typ så började plocka lite här hemma så det inte ser helt förjävligt ut. Tog min dator och satte mig i soffan och den funikar ju nästan iallafall! Måste rensa den lite och avinstallera lite program så funkar den nog mycket bättre!
Så om jag får den att fungera bättre så kommer ni nog få mycket mer "roliga" och oredentlige inlägg ifrån mig istället för en massa tråkiga mobil inlägg. 
 
Ska försöka fixa min dator nu och städa lite till så att min mamma blir riktigt stolt över mig! Puss / Emelie
 
 
 

Bas redigering

Jag hade tänkt och visa hur jag oftast redigerar mina bilder. Alltså själva grunden. Fall jag ska redigera något annat typ med ett tema så gör jag självklart på ett annat sätt. Jag använder mig av Photoshop CS6 och det funkar perfekt. Det finns självklart andra redigeringsprogram som man kan använda sig av när man ska använda mina grunder, haha.
 
 
Här på bilderna kan ni självklart se vilken bild som är redigerad. På den redigerade bilden har jag ändrat kurvorna, intensitet/kontrast, lyster och mättnad. Fall en bild är underexponerad så höjer jag självklart ''värdet''. Och om en bild är överexponerad så sänker jag ''värdet''. Man får helt enkelt testa sig fram haha! Lycka till :)
 
/åsa

Cover(?)

En vän sa till mig här om dagen om jag inte kunde lägga upp en video när jag sjöng. Så vill ni det kära bloggläsare? För i sånna fall så kanske det kan fixas! Kommentera vad ni tycker! / Emelie


Hos Emelie

Alla ligger i soffan och tittar på något på Barnkanalen.. Hahaha. Vi sov iallafall inte på soffan inatt utan sov på altanen på stolar.. Det var skönt om man kunde hitta rätt position haha.

Vi hade det mysigt igår, åt hamburgare och pommes! Sen pratade vi, sjöng vi osv haha. Efter så gick vi till Konsum och köpte dricka & godis.

Därefter så tog vi täcken och allt till altanen och började göra i ordning. Sen så grillade vi marshmellows (?) och åt godis och sånt.

Vi skulle egentligen "dygna" men ja... Det gick väl som det gick.

/åsa


Min skatt

/bodil


Mys

/åsa


SOMMARLOV BRÖDER!!!

DET ÄR FUCKING SOMMARLOV WOOOHOHOHOHO!!! Iallafall, efter skolavslutningen så gick vi alla till Ebba för brunch. Sen fotade vi lite i regnet och sedan gick vi in och kollade på ''An American Crime''  Tog adjö till alla och gick hem. Nu ligger jag som en soffpotatis men reser mig sen för ska till Emelie och sova där med andra tjejer och det blir att mysa!! VI HÖRS /Åsa
 
 

SOMMARLOV!!!

Känns så jävla skönt att kunna säga att vi har sommarlov nu!! Känns inte ens som att det är sommar eller ens lov men det fixar väll sig! Får se till att göra denna sommaren minnesvärd och verkligen inte missa saker i sommar som jag gjorde förra!

Blir lite mys ikväll med grillning och sova på altanen. Sen bara sova resten av sommarlovet! Haha. / Emelie


Fucking SOMMARLOV

/b


GODNATT

En förvirrad och lite fundersam Emelie som går och lägger sig ikväll. Fattar inte varför jag bryr mig så jävla mycket om vad andra säger... Åhh.. Godnatt iallafall och imon taggar vi skolavslutning! / Emelie


Turn up the love

Heej!!!!! ASSÅ DET ÄR FUCKING SKOLAVSLUTNING IMORGON!!! TIDEN GÅR SÅ JÄVLA SNABBT SÅ DET ÄR SJUUKKKT AAAAAH LYCKORUS!! /ÅSAAA


Trust no player, fear no bitch

/bodil


B-språk

Sitter på b-språket o gör typ ingenting! Tömmer skåpet efter denna lektionen och den är det bara några lektioner kvar tills sista dagen är slut. Blir nog till att va med vänner efter skolan och bara chilla. / Emelie


Bilder från sistone /åsa

 

HOME

Hade temadag i skolan idag så slutade vid 1. Åt kebab och ungådess med vänner. Stack ut på kvällen och bara njöt av att det snart är SOMMARLOV!! Två dagar kvar i 7:an helt sjukt! Känns s att det va igår man började liksom! Ska ta o duscha och lägga in tvätten i garderoben (om jag orkar) och sen sova! / Emelie


Our little treasure

/Bodil


Fresh nails

Är ganska säker att jag är 100% frisk från febern men är lite snuvig. Men det gör inget hihi. Idag har jag solat lite och har blivit lite brun. Har även städat mitt skrivbord som såg kaos ut + har målat mina naglar. Blev fransk manikyr denna gången (till skolavslutningen). Skulle dock vara finare med ljusrosa som bas men den var slut, så fick använda en nude färgad. Man tar vad man har! ;)

Kom på att det är 2 veckor kvar tills jag åker till Vietnam! Jag längtar så mycket!! Jag vet inte fall jag kommer har tillgång till internet där så vi får se hur det blir med bloggningen. Så ni får klara er utan min bloggning i 1 månad. Förhoppningsvis så bloggar de andra! När jag kommer tillbaka så kommer ni få massa bilder!

Vi hörs, massa kramar/åsa


Godmorgon

Hej på er! Mår myyycket mycket bättre nu än vad jag gjorde igår.. Höll på att dö med den jävla huvudvärken och hur kallt det var. Man ska inte ha täcke på sig när man ha feber.. Började titta på en ny serie, Game of Thrones. Har bara sett 4 avsnitt (ett avsnitt är 1 timme lång..) och det verkar helt ok.

Iallafall, imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan och så ska vi städa skåpen och sånt! Sista skoldagen så det är bra! På torsdag är det skolavslutning så vi ska äta brunch hos Ebba! Det blir mys.

Vi hörs /åsa

Tröståt lite igår..


What i feel

Känner att jag måste skriva av mig lite och samtidigt få folk att se det så skriver det här!

Detta året har fått mig att inse vilka som är äkta och vilka som vill mig illa. Vilka personer som är värda min tid och vilka personer som jag verkligen bryr mig om. Jag tänker inte röv slicka någon för att den personen ska vara min vän och jag tänker heller inte ta skit ifrån någon! Förr ville jag att ALLA skulle bli nöjda osv men jag har insett att det går inte! Alla kan inte alltid vara med och alla kan inte alltid bli nöjda och så är det! Detta året har jag fått känna mycket smärta och fått höra många kommentarer om hur jag är och vilka jag umgås med, men helt seriöst jag orkar inte bry mig längre! Jag är den jag är och jag är faktiskt jävligt stolt över att jag är den jag är idag! Jag kanske inte har det där perfekta utseendet eller den där perfekta familjen som är super rik och kan köpa precis vad jag vill, men jag är den jag är och jag är omringad av folk som bryr sig om mig och som jag bryr mig om!! Jag orkar inte lägga ner mer tid på idioter som bara tänker på sig själva eller på fittor som bara vill förstöra för mig! Om du vill mig något så säg det direkt i mitt face istället för att gå runt och säga saker som är falska! Så himla trött på att vissa personer försöker trycka ner mig och mina vänner men ni kommer aldrig att lyckas! Och är också jävligt trött på er som tror att ni är något men som igentligen inte vågar säga ett piss när det väl gäller! / e


Feber

Jävla skit, har fått fucking feber.. Seriöst, det är det värsta. Blir att ligga i sängen hela dagen, jappjapp. Åhhh orkar inte. /åsa


Godnatt

Säger Godnatt efter en sjukt bra dag och en sjukt bra helg! Haft väldigt roligt med mina vänner o värdet har varit helt fantastiskt! Nu taggar vi 4 dagar i skolan o sen sommarlov!! Puss och Godnatt! / Emelie


Pursuit of happYness

Hejhej! Har haft en helt okej dag alltså haha. Blev en liten spontant resa till borlånge med gruppen, vi badade och softade hah. Det var faktiskt rätt kallt så badade inte så värst mycket! Men det blev varmare senare mot kvällen.

Just nu tittar jag på "jakten efter lyckan" på femman. Jättebra Film så tycker att ni ska se den. Vi hörs!

/åsa


Jaden Le

/Bodil


OOTD

/ Emelie


Trumsätt?

Mamma hittade ett billigt trumsätt så blir till att åka o hämta det nu. Säger aldrig att min mamma inte är spontan... / Emelie


Bad

Åhhh så skönt.. Ligger i badkaret med musik. Första gången på riktigt länge! Ahh nu ska jag njuta.. /åsa


Rolig dag

Haft en super dag med super fina människor! Redan söndag imorgon men bara 5 dagar kvar tills skolan slutar, helt sjukt!! Ska ta och kolla på film så hörs vi imon! Puss / Emelie


100kr

Klippa gräset nu! Fuck allt.. / Emelie


Lördag

Kvällen igår hade jag tänkt att dra ut som vi alla bruka göra men det blir att stanna hemma med kusinen. Hade tänkt att käka lite popcorn och kolla på film men kommer inte du ut med dina vänner kommer dom till dig står det i deras böcker. Kom lastade med läsk och chips är inte heller fel. Kanske totalt söndergräddad blir man.. Helt okej kväll! /Bodil


Dagen är fkn förstörd!

Är på världens dåligaste humör just nu och är så jävla sur, ledsen och allt man kan bli. Vill bara gå och sova och aldrig vakna.. / Emelie


egopic

från måndags, webcam hehe..
 
vaknade av att pappa frågade om jag ville hänka med till värnamo för att köpa nya raybans för mina jag köpte förra var fake, köpte samma modell så ni vet redan hur dom ser ut. fick med mig en ny eyeliner och tröja från hm som är ganska basic.
Var ute på en glassrunda med kusinen min och sedan har jag powernapat.
Ikväll blir de säkert asianparty round 3 och mys med kusinen. Sen får vi se vad som händer, men nu blir det beställa hem lite kläder till mig och min mor. Haft någon shopping cravling nu dom senaste dagarna så det finns bara ett sätt att ta slut på de, internetshoppa ofc haha. :-)
/bodil

Rosa

Aldrig i hela mitt liv köpt något rosa för mina egna pengar... Helt sjukt... / Emelie


Mat

  
  
 
Från igår!
 
HEEJ! Har ätit så mycket mat på de senaste 2 dagarna och det ska yttligare bli en till dag. Igår så var det ju 2 olika ''bord'' också haha, 1 för vuxna och 1 för barn. Jag ska nämligen grilla idag.. Helt seriöst, så mycket mat hahaha. Men drar väl dit vid 4-5 eller något sådant och sen kanske det blir att umgås med dom andra människorna fall dom vill ut för det är fint väder! 
 
Vi hörs /åsaaa
 

Dagens

/ Emelie


Död

Ska aldrig mer sola utan solkräm och aldrig med tälta när det är såhär varmt!

Kvällen igår var väldigt chill, låg i tältet och snackade och skrattade väldigt mycket. Gick in allihopa på toa klockan 3 på natten och lyckades väcka mamma... Blev till att springa ut i tältet och sen sova. Vaknade av att det va hur jävla varmt som helst och att grannen hoppade stuttsmatta. Alla fick damp och ja... Haha.

Beger mig iväg mot Varberg snart för att träffa mina föräldrar vänner och kanske shoppa lite, måste bada också för det är så jävla varmt!!
Men uppdraperar senare! / Emelie


Yesterdays

Blev asian party round 2igår, barn älskar mig hihi
/Bodil


I tältet

Sitter i tältet med Vilma och myser! Snart kommer lite besök så blir till att skratta och ha det mysigt! Vi båda är helt sönder brända och typ skriker så fort vi rör oss. Ridningen gick ganska bra och somsagt var det sista ridningen för ett långt tag framöver. Ska bara social med Vilma nu men vi hörs! / Emelie


Bränd

Vilma kom hit vid typ 11 också stack vi direkt till hörsjöbadet. Båda har bränt sönder hela baksidan o fan bad ont det gör! Sitter och äter lite nu så vi kan gå ut lite sen. Drar till stallet vi 6 och sen ikväll blir det tältning. / Emelie


I need more time to heal

Har en katastrof dag idag, känns som att allt bara gå i mot mig och bara skriker. Kanske de gör då asså, får se vad som händer idag. Min dag har knappt börjat och har redan suttit inne och bölat men vafan, dags att vända på skiten förfan. För jag pallar inte med människor som bossar runt mig, jag måste alltid göra allt och händer något snett för andra är det tydligen mitt fel.
/Bodil


2013-06-05


Round 2

Hej! Igår så firade vi long så japp! Där var typ släktingar och så, men idag så kommer det massa asiater så mer mat hihi, godare mat också! Förlåt för sån dålig uppdatering men ni förstår säkert haha. Bilderna med systemkameran får ni senare/imorgon. Vi hörs!

/åsa

Grattis long!!!!


Sola

Mamma väckte mig vid 9 så lika bra att gå upp... Gick ut för en stund den och solade och shit vad varmt det är! Skulle vara riktigt skönt att åka och bada just nu alltså! Ska försöka tvinga iväg Vilma och bada sen. Även ridning ikväll, sista för alltid för mig tror jag. Lite sorgligt men aja. / Emelie


Broder

Världens fulaste barndomsvännen jag känner

Bild från studentfirandet idag!
/Bodil


Student!

Är hos Åsa o firar hennes brors student! Äter massor av mat och bara chillar, tror asiater är dom roligaste människorna på denna planet, haha. Men vi hörs senare'! Puss på er! / Emelie


Eld i baken

Kutade hem från skolan, har så mycket att göra nu idag. Har eld i baken och jalla på som fan men nu väntar jag på att mor och far kommer hem som är troligt snart. Iallafall så måste jag städa hela jävla lägenheten, springa och göra jävla ärenden och köpa studentpresent och sedan på studentfest.
Dålig bloggning på min sida ikväll, nu blir det även långhelg!! Wie

/Bodil


Grattis på studenten Long!!


Dagens

/ Emelie


Godnatt med en text

Folk kommer alltid snacka skit, dom kommer alltid få reda på saker som igentligen inte har något med dom att göra och dom kommer alltid bry sig alldeles för mycket! Men bara för att folk snackar skit ska man inte ta åt sig! Man ska inte bry sig om vad andra tycker eller vad andra säger för det är bara du själv som kan bestämma över ditt eget liv! Alla kommer alltid ha åsikter men det är så livet är, alla tycker inte alltid likadant och det är precis så det ska va! / Emelle


If home is where you are Then home is way too far away

Come home to me
Come home to me
Back into my arms
Home where you belong
Come home to me
Come home to me
If home is where you are
Then home is way too far away

TV light of blue and white
Just can't fall asleep at night
Move over to the space where you should be
Even half way seem so far
Over mountains and diamond stars
Everybody has their own way home

Come home to me
Come home to me
Back into my arms
Home where you belong
Come home to me
Come home to me
If home is where you are
Home is way too far away

All my life I've dreamed of love
Never thought it would hurt this much
To kiss goodbye and wait for your return
So I'll be strong and hold on to
A picture and a thought of you
Getting all the love that you deserve

So come home to me
Come home to me
Back into my arms
Home where you belong
Come home to me
Come home to me
If home is where you are
Home is way too far away

If home is where you are
Then home is way too far away



/b


Fika

Tog oss en sväng till Göstas för lite fika. Dock kostar det ju mer att fika där än att köpa en bil. / Emelie

Skulle upp vid 4 tiden


Underbart gott

Gud så gott!! Smakar typ som malteser fast godare.

Var iallafall ute och tittade på match! Sgoif vann med 3-0 så de var tur :). Innan matchen så hjälpte jag och Lisa mamma med att handla lite saker inför longs studentfest. Har inget mer och skriva, vi hörs! /åsa


!

Hejhej! Idag blir det inget plugg heller hihi. Så skönt! Fast måste öva på några verb men det är inte så jobbigt :). Imorgon ska vi iallafall ha fika på so:n så vi får se fall jag orkar baka något eller att köpa haha. Vi tittade även på en skräckfilm på spanskan, hur soft är inte det?!

Imorgon tar även Long studenten så blir att ta ledigt från skolan (2 lektioner) och fixa mig osv. Tar självklart med mig min kamera så förbered er för många bilder :).

Det var morgon dagens planer! /åsa


You came like a dream, left me like a nightmare

/bodil


Gottttt

Mjukglass... Så gott /åsa


Hellu

Sitter och chillar hos Bodil och vi ska bege oss ut! Känns så skönt att jag inte har några läxor eller något sådant nu!!

Men vi ska vara med dom andra så det blir nog bra. Har inte vart med dom på ett tag!

Vi hörs kompisar! /Åsa


it’s like you're pouring salt in my cuts

Demi lovato's låtar är verkligen ett. Bra val när man är deppig speciellt haha! /Bodil


Glass <3


So arbete

Gör klart vårat so arbete, sen engelska och mentortid sen är dagen slut! Ska lägga mig ute direkt och sola och ikväll plugga och dra ut med lite vänner. / Emelie


Grattis i efterskott pappa <3

50 år nu! /åsa


Pizza

Stack ut med delli innan och gjorde typ ingenting, snackade om saker osv. Drog hem till mig och käkade lite pizza också kom Moa hit. Inte träffat någon av dom sen i fredags så det va kul. Ska ta och sova nu så jag orkar gå upp imorgon. Puss och Godnatt! / Emelie


2 june

Juni började asbra, dock har jag haft det helt fucked upp här hemma men det känns bra att komma ifrån det nån gång. Iallafall känns det som att jag börja faktiskt gå vidare småshit och shit blir bra och börja blekna. Har mina vänner jag tackar detta för!
Denna månaden är början på allt bra som ska börjas nu. Det hoppas jag och har en någorlunda känsla som säger samma sak. Har också börjar släppa tag saker, ta det lugnt och bara göra mitt. Jag mår ganska bra faktiskt!
För kanske 2min tänkte jag skriva en novell typ om hur jag mår, kanske blev det inte så långt.. Truth is, basicly jag mår helt okej

/Bodil


Systern min❤

Tagen från hennes Instagram @dardanat !
Världens finaste tjej❤

/bodil


Dagens

/åsa


I bilen

Sitter i bilen påväg hem. Haft en väldigt ring helg och lärt känna nya vänner och även lärt mig väldigt mycket! Har blåmärken över hela kroppen och har ont i hela kroppen också! Drar nog ut direkt när jag kommer hem och ikväll blir det plugg och sova tidigt. Puss / Emelie

https://cdn2.cdnme.se/3871200/6-3/pic_51ab3c429606ee51898308b7.jpg" class="image">


Shiz

/bodil


JACK DANIELS



HEEEJ! Igår var jag i Gislaved hehe. Hade iallafall kul och så. Köpte linnet och lite godis, åkte karuseller osv. Det var iallafall en bra dag! Idag har jag inget planerat, inget plugg iallafall. Har degat i sängen halva dagen. Tror jag kommer vara hemma hela dagen för det är molnigt hehe. /åsa

Everybody say WHO

/bodil


Vaken

Vaknade av ont i hela kroppen och helt död i huvudet. Nu frukost och sen två träningspass... Vill hem och sova... / Emelie


GODNATT

Dags för att sova för upp runt 7(?) imon för frukost och sen träning... Orkar verkligen inte... Och alla skriver och tänder lamporna... Snälla döda mig... / Emelie


Nytttt-gvd

4linnen (3 av dom var t-shirts som kostade 10kr som jag sedan klippte till linnen, drake linnet köpte jag för 150kr)

Raybans och sen MASSA MAT OCH MUNKAR OCH BAMNAMNAMA

/bodil


Gislaved

Köpte ett linne som ni får se imon, godnatt! /åsa


Good day, long day

Dagen bara flöt på och jag har haft en asbra dag! Fick hem massa saker som jag visar senare eller någon dag. Kör på en bildbomb senare också/Bodil

Bussresa med halva gänget är ganska rolig ändå haha


PIZZA FEST

/ Emelie


Ensam

Dagens träningspass är över så nu är det bara att chilla. Äta pizza, kolla på film och behöva kolla på världens sötaste par! Känner mig jävligt ensam och vill bara hem, haha. Men vi hörs senare! / Emelie


Silver

Tävlingen gick ganska bra fick silver så är faktiskt ganska nöjd. Precis ätit mat och skrattat som in i helvete! Haha. Taggad inför 2 träningspass och sen pizza ikväll. Så uppdaterar senare! / Emelie


Gisledagarna

Åker till Gislaved med Åsa och Carro, möter några fina tjejer där som vi kommer umgås med. Fett taggad för sockervadd nu alltså!! Sjukt fint väder = shorts! Bloggar kanske senare om jag hinner, annars ni alla gå ut och njut av vädret! Sverige kanske drar ett vinterskämt på oss/Bodil


Då kör vi!

Mot Gislaved och taggar inför dagens tävling och kvällens läger! / Emelie


Nordinskolan by night

/bodil


RSS 2.0