2013 galet /Bodil

Jag är fucking Bodil Le och 2013 förväntade jag mig inte såhär, jag gjorde saker ingen hade trott jag skulle göra. Galet år. Alla fester, nya vänner, bråk och problem är 2013.
Om detta året var såhär, då kommer dom andra åren bli fucking bättre, galnare. Saker som aldrig skulle hända, hände och jag lärde mig. Nu kör vi 2014











2013

2013 har både varit ett av dom bästa åren i mitt liv, men samtidigt har det nog också varit ett av dom värsta. Har verkligen lärt mig jävligt många läxor detta året och en av dom är att verkligen vem som helst kan hugga en i ryggen. Har haft så jävla kul med mina tjejer, dock ångrar jag att jag inte hittade på mer under sommarlovet. Hunnit ha ett förhållande under 8månader som jag höll utanför bloggen. Dock slutade det inte så bra och jag drogs ner till botten, där jag varit ett tag nu och försöker kämpa mig ifrån! Dock går det inte så bra! Men kan tillägga att det var nog dom 8 bästa månaderna i mitt liv, men vissa stunder också dom 8 värsta! Men jag är så sjukt glad endå över dom 8 månaderna! Dock kommer jag vara jävligt försiktig med i framtiden vem jag litar på och vem jag får känslor för, klarar verkligen inte av att få mitt hjärta krossat igen, varken av en kompis eller av någon jag är tillsammans med.




Somsagt, detta året har varit så jävla bra! Men samtidigt så jävla dåligt, helt sjukt hur allt bara kan vändas om! Vänner som sviker och folk man verkligen litat på har svikit! Men samtidigt har man lärt sig vilka som äkta vännerna är och vilka som verkligen finns där när det händer något! 


Har hunnit mer att bara i Turkiet, vara på min första Justin konsert, ha några jävligt minnesvärda kvällar och lärt känna så jävla många nya människor! Min lilla bebis Neo kom även till världen, världens underbaraste lilla kille! Helt sjukt hur detta året gått såhär fort, känns som att det var igår det blev 2013 liksom. 




Hoppas att 2014 blir mitt år, eller rättare sagt det ska bli mitt år. Jag ska göra det jag mår bra av, jag ska umgås med dom jag mår som bäst med och jag ska verkligen ta tag i träning, skola och vänner!! Allt det jag slarvat med som fan detta året! Hoppas ni som jag avslutar detta året med finns kvar under hela 2014, för det är er jag vill ha i mitt liv! / Emelie






2013 lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp
Hur har ditt 2013 varit?
Det har vart en bergochdalbana men ändå riktigt bra!
Blev du kär i år?
Noooo
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
19 maj
Bästa filmerna 2013?
21 and over, fast and furious 6



Vad är din största framgång 2013?
Har förändrats ganska mycket, psykiskt och fysiskt
Bästa köpet?
Andra iphonen haha
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa de klart



Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Animals, hold on were going home, fall down, miss decibel, beat it osvosv
Vem har du umgåtts med mest?
Massa olika men med mest måste de nog va lttk tjejerna
Har du haft ett förhållande under 2013?
Nope
Vart reste du under 2013?
Inte utomlands iaf :(



Är det något du vill fortsätta med 2014?
Volleybollen
Vad gjorde du på din födelsedag?
Kommer faktiskt inte ihåg, haha 11 månader sen ju
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ingen aning


Vem saknade du?
Ingen :)
De bästa nya människorna du träffade?
Måste nog vara ämäni, linh och mina
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Att bara titta framåt.


Något du ångrar?
Hahahaha kanske finns en del
Skämt ut dig rejält?
Njaa kanske inte rejält men aa har nog skämt ut mig någongång iår
Bästa sommarminnet?
Hmm finns riktigt mycket men alla sena kvällar ute kanske, Växjö såklart

/carro



throwback - sommar /åsa


3 shades of grey

 
 Tjocktröja - Lindex, 175
Munktröja - Cubus, 130
Innetofflor - Kappahl, 99
Mjukisbyxor - Ginatricot, 99
Shambala armband - KICKS, 120

 
Fick en kommentar om att jag skulle visa det jag köpte. Köpte inte så mycket som jag trodde men det är väl bra för jag sparade pengar! Blev jätteglad när jag hittade armbandet på KICKS! Har velat ha det jättelänge så äger jag äntligen ett. Allt var på rea utan armbandet. Har ni fyndat något på mellandagsrean?
 

puss, åsa
 

Dygna

Kära vänneeeer, kom hem från Borås i förrgår. Igår så bestämde jag, Åsa och Carro för att dygna och vi var inne på chatroulette i 9h (!!!!!!!!!) galet. Vi fick massa folk gå in på chatroulette och hittade nästan alla!
De blev nattmat som var heaven och skypea med favorit Keanu som vanligt haha. Somnade dock tyvärr haha.
Ska aldrig dygna, har knappt fått mina 9h sömn, vi 3 är döda säger jag bara. Iallafall ska jag visa er vart jag har köpt senare idag hade jag tänkt. Vi får se hur trött jag är idag.
Ska fortsätta sova nu för jag är helt död

/Bodil


Vi hittade Patrik, Maja och Tintin, Amer, Jacob (så sött leende hahaha) Patrick A.
Vi hittade Julia S, Marri också vilket jag glömde ta bild på hihi. 
Haha galet kul hade vi!








Crossfit

Dagen har bara flugit förbi! Vaknade innan jossa så låg och väntade på att hon skulle vakna en bra stund. Åt middag, hon åkte hem, gick ut en svän och sen iväg på crossfit. Sjukt roligt faltiskt men guuud vad jag kommer ha träningsvärk imon! Drog hem och duschade och sen direkt till Åsa. Fick i mig lite mat hos henne o måste verkligen säga att vietnamesisk mat är nog det godaste som finns! Gick hem runt 10 och ligger nu i sängen o kollar på LOL.

Morgondagens planer är bambu med familjen och troligtvis bästavänen. Efter det drar jag mig nog mog Gislaved och umgås lite med dom! Får se hur dagen blir! / Emelie





Woooow

Shit, hahaha... Längesen man hörde från mig va? Måste börja blogga igen, helt allvarligt. Nåja, vi får se hur det går. Har haft chill dessa dagar. Firade jul med pappas släkt och de var mysigt. Sen så har jag, ca och eme shoppat i Halmstad. Blev en munktröja, en tjocktröja, mjukisbyxor, innetofflor och ett shambala armband. Om ni vill ha bild på det så kan ni slänga in en kommentar. 

Igår var jag med ca. Skrattade väldigt mycket så de förklarar rått mycket. Väntar på att tjejerna ska komma så ska vi ha det skooooj! 

Men bloggar mer senare... Om jag orkar, hahah :')
/Åsa



~

Orkar inte mer skit nu, vill bara att allt detta ska ta slut på något sätt. Vill bara här ifrån och aldrig komma tillbaka. Fattar inte hur folk kan vara så jävla falska och så jävla dumma. Pallar inte mer, vill bara försvinna. /e

Växa upp(?)

Ligger med jossa i sängen efter en låååång dag. Började dagen som sagt med att gå till neo, efter det mötte jag jossa och vi mötte upp killarna. Gick hem till mig och chillade tills Oscar och corre kom. Gick och åt lite pizza, skrattade en hel del och sen hem till mig igen för att kolla på film. Följde dom till stationen runt 10 och efter det gick jag, jossa och Moa hem till mig. Tog ner ALLA Justin affischer utom två, känns jävligt tomt alltså efter att ha haft dom uppe i över 2år, men någon dag måste man växa upp eller hur? 

Ska ta och kolla på någon film och sedan sova! Puss på er! / Emelie





Lördag

Vaknade imorse vid halv 12, duschade och gick direkt till neo. Som jag saknat min lilla kille! Blev hemma kväll igår och Moa kom förbi en sväng, ja ju i stort sett säga att hon är en i våran familj! Massa skratt och vi låg och nästan grät så mycket vi skrattade. Sitter just nu i sängen och väntar på jossa. Blir till att möta upp killarna som kommer med bussen senare också! Får se vad vi hittar på för något! / Emelie




Bra dag osv

Somsagt var vi i hstad igår, riktigt mysigt var det. Iaf gjorde ingenting igår kväll. Släkten från Tyskland åkte hem idag med, tråkigt :(. Aja ligger i sängen och kollar på pitch perfect, tröttnar aldrig på den filmen asso. Ok detta inlägget var helt onödigt men w/e kände för att uppdatera lite ba. Cya /ca




Shopping

Är hemma efter en super dag med Carro o Åsa i Halmstad, mycket skratt och väldigt fattiga är vi nu. Dom sov även hos mig inatt så vi myste ordentligt igår efter att jag kom hem från Gislaved. Hade även väldigt roligt där!

Ska ta och äta något och sen kolla på någon film, är så sjukt trött! Pussen / Emelie




Död tjej

Vaknade precis ac att kusinerna petade mig i ansikten och ville bygga lego.. What. Har sovit 4h, får knappt sömn här ju haha :(
Dagen igår, var ju som sagt i Göteborg igår och de va gaaaaalet mycket folk. Aggressiva blattarzzzzzzz.. Fick hem Victorias secret som jag köpte till mamma 2body lotions. Lite balla linnen, hoodie, massa blusar haha! Liteeee smink på de också. Ska visa någon dag, när jag är hemma. Imorgon åker jag äntligen heeeeem hihi. Saknat mi padres y amigos muchooo!!
Idag har jag inget planerat faktiskt, funderar på att dra till knalleland bredvid vi bor här. Har dock inte aaaaalls mycket pengar kvar så får la ta och ringa mina föräldrar och fjäska litt. Haha dom kommer döda mig bara genom mobilen.. 
Puss
/Bodil




Pyjamas

Det skönaste som finns är att vara i pyjamas hela dagen!! Vaknade runt 1 av att min mobil bombades med sms och snapchat, haha. Har absolut inte gjort ett skit idag, bara duschat och käkat typ, legat i sängen halv sjuk, men mår mycket bättre nu. Kollade på transformer med, megan så vackerrrrr!! Ska snart ner och käka igen och kolla på ngn tjejfilm, blir att vakna tidigt imon för att åka iväg till Halmstad, mellandagsrea you know ;). Haha vi höres /ca

Random bild.






Göteborg levererar

Mellandagsrea bröder.
Mamma och pappa hade varit jättesnälla iår och det resulterade ett bankkort på 4siffror.
Åkte buss till Gbg med Thao och shoppingen började inne på bikbok minus 700kr. Svider dock lite, men svider ännu mer att jag brände 1700kr totalt haha. Lovar att jag ska visa allt sen när jag är hemma! Iallafall sitter jag i bussen nu påväg hem till Borås. Vi ska dra direkt och käka middag hos en vän med kusinerna osv. Mina armar är döda efter allt rotade och hållande i 100000 påsar. Nu har jag officiellt en nu garderob!!! Är skitnöjd med allt! 
Ja vi hörs, puss hihi
/


Bodil

Bussen

Blev ändrade planer eftersom att folk är så jävla lata nu för tiden! Så sitter på bussen med jossa för att möta upp Oskar. Får se vad vi hittar på helt enkelt! / Emelie 





Går kvällen

Kvällen igår blev faktiskt helt okej, hade väldigt roligt med mina grabbar och jossa. Vi somnade runt 3 igår och vaknade typ precis. Får se vad vi hittar på har lite planer men får se om det blir så! Pussen/ Emelie



/Åsa

10 saker du vill göra innan du dör:

  1. Åka till USA
  2. Gifta mig
  3. Skaffa en hund
  4. Få barn
  5. Hoppa fallskärm
  6. Donera pengar/mat till någon organsationen
  7. Göra en stor förändring med mitt hår
  8. Resa jorden runt
  9. Bli framgångsrik, hehe
  10. Göra näsoperation


9 saker om dig själv:

  1. Hatar killar just nu tyyypppp, personliga skäl. Haha
  2. Är social för det mesta. 
  3. Älskar och lära känna nya människor!
  4. Är inte så blyg bland människor jag inte känner. 
  5. Jag har ett stort födelsemärke på mitt lår. 
  6. Gillar icke när folk snackar bullshit, skapar rykten, sprider rykten. You get the picture. 
  7. Litar nästan inte på någon. 
  8. Min syn är väldigt urusel, haha. 
  9. Har storlek 36 på fottsingarna 


8 sätt att vinna ditt hjärta på:

  1. Gör mig glad
  2. HA BRA HUMOR, annars funkar det inte. 
  3. Var dig själv men även lite bad boy
  4. Acceptera mig för den jag är
  5. Han ska vara lite smågullig ibland, dock ska han inte överdriva
  6. Ha fint hår
  7. Måste vara hygienisk, hahaha
  8. -

7 saker du ofta grubblar på:

  1. Livet
  2. Vad finns det och äta?
  3. Varför just jag?
  4. Varför har jag så tråkigt?
  5. Varför är mina ögon så små? :(((
  6. Kärlek
  7. Döden


 6 kändisar du tycker är snygga:

  1. Lilly Collins
  2. Candice Swanepoel + dom andra vs modellerna
  3. Bröderna Franco
  4. Nina Dobrev
  5. Mila Kunis
  6. Liam Hemsworth


5 saker du aldrig skulle vilja göra:

  1. Äta kackerlackor osv
  2. Döda någon eller skada någon
  3. Göra chokladmousse
  4. Sterilisera mig
  5. Färgs håret blondt

4 saker du köpt den senaste månaden:

  1. Chips
  2. Godis
  3. Läsk
  4. Glowsticks



3 sätt att få dig le/skratta:

  1. Någon med ett roligt skratt
  2. När någon säger eller gör något roligt
  3. Allmänt rolig 




2 gamla favoritlåtar:

Ingen aning

1 sak folk inte visste om dig:

-

4 timmar

Hemma efter att ha umgåtts med min fina Sandra hela eftermiddagen. Dock blev inte dagen som vi tänkt eftersom att det tog 4(!!!)h för henne att göra naglar. Alltså hann vi inte till donken och inte göra något annat heller, haha. Men klagar inte över att få spendera tid med Sandra eftersom att det händer allt för sällan nu för tiden! Men vi bestämde oss iallafall för att vi ska ta och hitta på något en annan dag och inte något som har med nagalar att göra. 

Sitter just nu i soffan och skrev precis lite med jossa och hon kommer kanske hit senare och sover här, saknar henne riktigt mycket! Sen får vi se vad vi hittar på!/ Emelie





Min jul

Var riktigt bra! Fick det jag ville ha och det var bara cash och lite andra smågrjer. Fyller ju snart år med så! Åt as god mat, umgicks osv. Riktigt mys. Åkte hem runt 7 sen kom jag hen helt död, somnade direkt typ. Vaknade för en timme sen ungefär, har käkat och allt. Släkten från Tyskland är även här så de är chill. Blir nog att dra ut en sväng ikv. Aja ha en bra dag folks! /ca




Kyrkan

Alltid lika kul att gå upp vid 9 för att bege sig till kyrkan vid 10, eller inte.... Är iallafall vaken nu och ska snart gå bort till kyrkan. Senare blir det till att möta upp Sandra vid stationen så får vi se vad vi hittar på för något! / Emelie




Natti

Såå då var denna julaftonen över, fått en hel del fina saker som appletv, waterspeakers, vs bodymist och bodylotion och även pengar. Väldigt nöjd med denna dagen alltså! Dock hade det inte suttit helt fel med att få rummet där nere men aja. Ska ta och sova så att jag orkar bege mig till kyrkan imorgon, så sjukt drygt! Men resten av morgondagen blir till att spendera med Sandra, så det ska bli mysigt! Hoppas ni alla haft en super dag! Puss / Emelie




Julaftons outfit

/ Emelie





Julafton

Gick precis upp och det är ju faktiskt julafton idag, så god jul på er! Dock känns det verkligen inte så eftersom att det inte ens är snö ute. Ska ta och hjälpa mamma med maten osv så att det bli eftermiddag och dååå får man äntligen öppna paketen! Men som sagt god jul på er och hoppas ni alla får en super bra dag oavsett om ni firar jul eller inte! / Emelie





God jul bloggläsare!!

God jul på er alla!
Dagen igår var fucking fullt hus, kändes som att de inte va någon luft hemma pch småbarn överallt.. Asiatfester lol. Jag och Åsa smet ut till netto för godsaker och köpte glowsticks randomt för vi hade tråk, låste in oss i morsans rum för lite peace och skrattade i stortsett hela tiden. 
Nu lämnar jag smålandsstenar och firar jul i Borås ikväll, fucking taggad för mellandagsrean imorgon bröder. Tagga campa!! Haha nejdå, men jag förväntar mig mycket roligt att hitta iaf, behöver ju en ny garderob hihi. Puss på er ❤️
/Bodil 




Kaos

Hej allihopa!
Inte bloggat igår med tanke på att mitt inlägg är 23 meter ner, haha driver. Åkte till gekås idag med mamsen, faster och farmor. Köpte julklappar till chilenar släkten. Åker till Växjö imon och firar jul där, mår piss egentligen så vill ba stanna hemma men vad gör man inte för lite cash. Det var faktiskt ganska lugnt på gekås, man kunde röra sig iaf så det var inte för galet. Duschade innan och har hjälp mamma med att slå in paket, sitter just nu och lyssnar på depp musik och funderar på hur långt ner jag ska gräva min grav, shit har verkligen ställt till det.. Skämt åsido, aja vi höres kära bloggläsare! /carro


Gammal bild haha.

YEAH!

Har ju lätt världens bästa mamma som köper ett iTunes kort till mig så att jag kunde köpa restenjournals! Gjorde min dag! Även en kebab tallrik på det! / Emelie




Godmorgon(?)

Vakande runt 11 och mamma begav sig precis till Gislaved så är hemma själv med lillebror. Tog mig o gjorde lite squats och situps, känns verkligen att jag är lite sjuk för är helt slut i kroppen. Aja ska ta och städa lite och duscha, sen får vi se vad dagen har att bjuda på! Julafton o grejer imon ju, det gillar vi! Dock blir dagens diss att jag endast hade 10kr på mitt iTunes konto alltså kunde jag inte köpa resten av justins journals, får hoppas på att jag får ett nytt iTunes kort imon helt enkelt! / Emelie




23

Kusinerna kom i förrgår, åh mina favoriter. Skit jobbiga dock<///3 
Dagen igår hade vi litt gäster och idag ska vi fira tidig jul för imorgon firar vi jul round 2 i Borås! ÄNTLIGEN BORT FRÅN HÅLAN. Iallafall i fredags åkte vi till Gislaved och hade sjukt kul. Skit glad att jag fick lära känna nytt folk och nya vänner. Borde nog skaffa busskort om jag ska åka fram och tillbaka på helgerna, haha. Sen så sov jag och Åsa hos Emelie och vi tog det lugnt bara. Skönt med lov ju. Ska duscha och sedan packa till Borås sedan ikväll kommer massa gäster och damn right jag kommer hamna i matkoma!!!
Jaaa man vi hörs! :-)



Gislaved

Belv som sagt en sväng till Gislaved med Nina och corre, träffade boysen och hade faltiskt väldigt kul. Gick runt lite, var hemma hos både Sebbe och Oscar och lite allt möjligt. Drog hem vid 9 och Åsa kom direkt. Kollade på film och åt massvis med godis. Hon stack precis så ska ta och kolla på tv och sen sova! 2 dagar till julafton vilket är helt sjukt!! Känns som att det var igår det var julafton liksom. / Emelie

Haha gulle Patrik



Ny duschad

Ligger i sängen efter att ha ätit och tagit mig en dusch, finns inget bättre än att duscha alltså! Ska ta och hitta på något fram tills bussen kommer vid halv 4 så beger jag mig mot Gislaved för att träffa lite folk tillsammans med Corre och antagligen Nina. Puss på er! / Emelie




Hos Nellie

Holaaa. Sov ju hos Nellie med 4 andra tjejer och hade det skoj! Vi skulle dygna men jag, Fanny och Sara somnade vid 6. Tiden vi var vakna spelade vi lite olika spel osv. Bra tidsfördriv! 

Vi åt nyss frukost och nu sitter vi och tittar på Harry Potter. Ska väl hem snart och det först jag ska göra är att duscha. Kanske blir att åka till gislaved senare. Vi får se!

Hörsss/åsa




Polkagrisar

Sitter i soffan och äter polkagris såhär innan lunch, haha. Vaknade för en timma sedan och har bara drygat sen dess. Får se vad dagen har att bjuda på, funderar starkt på att dra iväg till Gislaved men får se! / Emelie


3 am

Heeej! Är hos Nellie atm, haha. Vi ska försöka dygna och än sålänge har ingen somnat. Kör lite twister sisådär på kvällskvisten ;). Har iallafall haft det skit roligt med mycket skratt och flum. Det är så det ska vara, hihi. 

Bloggar mer imorgon, pussss /Åsa




Boysen

Klädde julgranen innan och gjorde pepparkakahus med Moa, efter en stund kom Felix, Hampus och Emil så vi gick upp på mitt rum. Sitter fortfarande här och snackar, härliga killar! Får se om Moa sover här inatt eller inte! Puss / Emelie





Hej





Hellu

Hej bloggisen!
Igår var det fett kul i gislaved, lärde känna lite nytt folk osv. Skypade med valle hela kvällen tills jag somnade, när jag vaknade hade ingen av oss lagt på haha. Så vi har sammanlagt snackat i 16 timmar. Helt sjukt, råkade lägga på det samtalet men vi snackar nu igen, haha nolifers. Tror det blir att dra ut en sväng med, soft. Aja har inget mer att skriva, puss på er! /ca





Kusinerna

Ska alldeles strax bege mig mot kusinerna för att byta julklappar, standard liksom. Får se vad som händer ikväll har lite små planer men får se hur det blir! Kanske blir så att jag tar mig en sväng till Gislaved imorgon igen för att träffa lite folk men får se helt enkelt! Så jävla skönt att det är jullov nu! Behöver verkligen vila ut! / Emelie 

Dagens outfit:



Död

Hahaha, varit väldigt off på bloggen känner jag. Har verkligen inte orkat blogga på sistone.. Men så sjukt skönt med jullov nu! Invigde första dagen med att åka till gislaved. Var med några där, goa människor! Blir att åka dit någon mer gång på lovet. 

Åkte hem vid 10 och hämtade våra grejer för vi skulle sova hos eme. Alla var trötta så det förklarar en del. Nu är jag hemma men det blir att dra till Nellie vid sju för myskväll. Sover även över där så det ska bli roligt hihi. 

Men vi hörs /åsa
Jerry, Clas & Bengt




Godnatt

Drog som sagt till Gislaved runt 7 och träffade massor med folk! Lärde känna väldigt många nya och träffade även mina bebes. Precis när allt började bli roligt så åkte vi hem, alltid ska det vara så! Aja, får ta och se till så att grabbarna och tjejerna kommer till ss under lovet! Sover över med Åsa och Bodil inatt så det blir mysigt! Imon blir det nog julklapps byte med kusinerna, länge sen jag var där nu!! Nu tar jag lov! Godnatt / Emelie




JULLOV

Äntligeeen jullov. Fyfan vad skönt! Blev inte så jätte nöjd med betygen, sänkte mig med 2,5 poäng :((.  Aja efter vi hade slutat stack alla till Bodil, skulle egentligen fota till en ny header men nej dom bögarna pallade inte, hahah. Iaf sitter just nu hos Bodil med natha, Emelie och Enesa. Väntar på Åsa sen vidare till gvd. Hoppas alla får en bra kväll, puss på er! /Carro





Innebandy

Sitter i sporthallen o kollar på 9 vs lärarna i innebandy, inte så jätte kul om jag får säga det själv. Efter detta blir det att gå till klassrummet, få betygen och fika lite med klassen. Snaaaaart jullov! / Emelie










07:30

Gick upp halv 7 efter att ha legat i sängen en stund och dragit mig. Är iallafall klar nu och ska alldeles strax bege mig till Bodil. Sedan drar vi till torghuset och avslutar skoldagen vid 11. Så jävla skönt med lov!! Som jag jar längtat efter det!! Ska ta och borsta tänderna och bege mig! Vi hörs senare! Puss / Emelie




.

Denna dagen har gått riktigt snabbt, trodde det skulle gå segt som fan. Riktig rolig skoldag faktiskt! Har inte gjort så mkt sen jag kom hem, ba chillat med musik och valli lalli i telefonen. Iaf skolavslutning imon, känns riktigt soft dock måste jag skriva någon utvärdering... Fy vet inte ens hur jag ska börja. iaf ska snart duscha sen blir det att kolla på film. Juste kollade igenom gamla bilder och fyfan vad jag saknar sommar 2012. Och denna sommaren med + alla låtar som ger sjukt mycke minne :( 






Randomvideos / e


Sista lektionen 2013

Sitter i uppehållsrummet o väntar på att vi ska ha våran sista lektion för 2013. Helt sjukt! Så jävla skönt att veta att alla betyg är satta och att det imorgon är avslutning! Hoppas att 2014 blir bättre än detta året, ska bli så jävla skönt att lämna allt bakom sig och gå vidare till 100%. Ska iallafall ta och hämta mina böcker så hörs vi! Puss / Emelie





Outfit

Har sovmorgon just nu, vaknade upp tidigt för att ta en rejäl dusch för de behövdes!! Gött, väntar på Nathalie som ska komma snart, är sjukt rastlös så tog en outfit bild. Hihi ha en bra dag :))
/Bodil

Blus skjorta från only 
Jeans från cubus och skärpet är från gekås 


2013

Sååå.. 2013 börjar nå mot sitt slut. Tänkte att jag skriver mitt lilla inlägg nu på kvällen eftersom min hjärna vandrar omkring. Kan ju börja med att detta året har inte varit det bästa men inte det sämsta heller. Har ändå skapat massa minnen med fina vänner och haft det roligt. Har även haft mina nedgångar men det behövs för att kunna skapa en balans. Lärt känna massa nytt folk vilket alltid är roligt! Sen så har jag gjort misstag men som man säger, man lär sig utav sina misstag. Har börjat våga göra saker mycket mer än vad jag gjorde innan. Saker som skapar minnen. Minnerna man tittar tillbaks på när man är gammal. Har förändrat på insidan och utsidan och jag tycker att det är bra med förändringar. Oftast iallafall. Hoppas på att 2014 blir mycket bättre än detta året. 

Några bilder från 2013



/åsa

Hemska grannar

Förfan till grannarna just nu, igårkväll, varje kväll(!!!) Dom ska fucking lyssna på musik varje kväll och de låter förjävligt. Musik från 1978???? Kommer fucking köra upp deras högtalarna i deras jävla analhål, fyfan. Varje fucking natt... Sen har dom hundar och visst hundar är söta men dom TAR ALDRIG UPP AVFÖRINGEN HUNDARNA LÄGGER UTANFÖR MIG. Asså what??! Äsch vill ba exploderaaaaaa på dom.. Imorgon ska jag fan till skolan, no matter what. Orka verkligen inte med migrän som hindrar mig, de är bara förjävligt. Har krånglat med massa bajs med skolans iPad, överföra bilder fram och tillbaks.. iCloud ska alltid fucka för mig, PIECE OF SHIT. Iallafall de ända positiva med dagen är la att jag har hållt mig vaken hela dagen, så förhoppningsvis ska jag kunna somna tidigt ikväll och vakna tidigt imorgon. Min hjärna har tagit lov förlängesen och vänt på dygnet totalt.. Sover bort dagarna och på natten sitter jag fan med mobilen och pissar på mig för jag är jävligt rädd för mörker.. I-landsproblem. Fan va jag längtar tills kusinerna kommer på lördag, födelsedagsbarnet❤️ Sen tidigt på julafton/tisdag åker vi till Borås och firar julen där. Får äntligen träffa min saknade Thaaaao!! Bosätter mig där i en vecka knappt och jag längtarrrrrrr!! 
Fick hem en blus(som är jävligt skrynklig förlåt hihi) från Nelly för någon vecka sen vilket jag har inte visat än. Ska förhoppningsvis ha den på avslutningen! Vi hörs hihi /Bodil



1 dag kvar..

Skoldagen gick jävligt segt eftersom att ingen av mina klasskompis babes var där, hade ju dock en kvar. Fick reda på några betyg och så jävla nöjd detta året asså!! Fatta att jag gått från E i idrott till C, haha har ju börjat kämpa liiiite mer iallafall. Gick ut en sväng nu på kvällen och det bjöds på mycket skratt, behöver verkligen komma ut o ba skratta just nu. Kan inte sitta inne på mitt rum ensam för tänker alldeles för mycket! 

Ska iallafall kolla på PH med oliver nu och sen blir det till att sova! Sovmorgon imorgon vilket känns kanon!! Även sista riktiga dagen i skolan!! Sååååå taggad inför lovet! / Emelie




Rykten

Okej måste få ur mig deta någonstans och vet att ganska många läser våran blogg som är involverade i detta! Rykten finna ÖVERALLT, folk sprider dom hela tiden och jag är så jävla trött att varje dag få höra saker om mig själv och om vänner som inte ens gjort något. Så vi tar upp några av ryktena här! 

1. Jag har tydligen varit otrogen mot mitt ex och jag har tydligen varit en fitta mot den personen.
2. Jag håller tydligen redan på med någon ny och är där med en hora som förtjänar att dö. Även fast att jag är oskuld och inte håller på med någon. 
3. Jag går runt och snackar skit om folk och sprider rykten om mitt ex och vårat förhållande, även fast att det var jag som gjorde slut. 

Så ni ser ju själva hur det låter, jag är tydligen är fittig hora som ljuger om allt. Fattar inte vart detta samhället är påväg! Fattar inte hur folk kan gå runt och snackar skit och sprida rykten snabbare än folk hinner göra något annat! Så snälla! Om ni vill mig något eller om ni så gärna vill sprida rykten ta det med mig för istället! Sen kan vi snacka om vad som är sanningen och inte! / En förbannad Emelie 




Vit

Vet ej om någon har märkt detta men jag är sjukt obsessed med vita kläder. De känns mer stilrent och mer... Mig? Haha de passar med nästan allting! Har 100vita jeans och ibland kan jag krascha allt och de blir lite för mycket vit.. Aja, white hihhi. Tog tag i klädhögen som hade kläder som behövdes att stryka. Strök också min favorit häst skjorta vilket jag aldrig gör men blev så himla ledsen när jag kollade på den och den såg helt tråk och grå ut.. Spola ner pengar i toan kändes som, haha iallafall efter strykningen då såg den fan ut som en ny igen. Borde kanske ta och stryka lite oftare...? När jag har tid haha. Har också bestämt vad jag ska ha på mig på avslutningen också, blir inget speciellt faktiskt, känns så onödigt men ändå lite "skuldkänslor för jag inte klädde mig lika fint som alla andra" kommer jag säkert få som varje år. Nja får la hitta en balande mellan " för fin " och "fin" hahahaha äsch, kände för mig att blogga om kläder som blir strykts haha, vi hörs/Bodil



Outfit


/åsa

Dejt

bild från hkk

Tjena bloggisen! Hur mår ni? Själv mår man bra och är sjukt glad eftersom det snart är jullov!! Tiden har gått för fort så man knappast hinner med. Har inga planer inför lovet så vi får ta det som det kommer. Men det gillar vi!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Skrev en filmrecensioner på engelskan och det gick väl okej. Tittade på en film på spanskan, lekte på svenskan och bakade på hkk. Helt okej dag om man frågar mig! ;)

Ska nog dra en film snart så om ni har några filmtips så är det bara och kommentera! Puss på er. 

/Åsa


Soft

Fett soft skoldag idag, kollat på film nästan alla lektioner. Spanskan var fan roligast, skräckfilm. Iaf idag blir de ba att chilla, träna osv. Sista träningen :(, helt ledsen är jag haha. Detta var väldigt onödig inlägg, har inget mer att skriva. Meeeeen va sociala på snap/kik - carolinelimoni heter jag på båda :). Här får ni ootd med. Puss på er /ca




OOTD

/ Emelie




Snapchat och lite random

/åsaaaa


Kläder!!

Sitter i soffan med oliver och kollar på tv. Varit en rättså lugn dag idag, mysig och väldigt bra! Kom hem runt 7 och då stod 2 påsar med kläder i hallen, så jävla glad!! Finns inget bättre än när Sandra rensar sin garderob! Ska iallafall ta och duscha, kanske kolla på paradise får se! Sen blir det till att sova!

Kom även pp idag att jag och Nikke varit gifta i 9år nu, helt sjukt hur fort tiden går, haha. Min lilla gulleplutt är han! / Emelie






Weheartit /c

















Everything fresh, everything new

Mår så sjukt bra nu, allt är kanske inte direkt perfekt men jag mår bra. Har varit fram och tillbaka där och här. Har skapat min egna balans mellan vännerna nu. Det kan och sla bli bättre. Iallafall har jag varit lite off på bloggen, har haft problem med hälsan/kroppen i veckor nu. Pga det blev de sjukhusbesök och blodprover. Inget allvarligt och de ska försvinna om ett tag. Fått migrän attacker och näsblod vilket skrämde mig, bruka inte ens få näsblod lätt. Det gick t.o.m några års mellanrum tills jag fick näsblod.. Sen bruka maten åka upp, trodde först de va magsjuka men de va de inte. Iaf, ska stanna hemma från skolan imorgon för säkerhetskull denna gången. 

Men iallafall, har lärt känna nya människor och haft de kul helt enkelt. På bussen fram och tillbaka. Sjuuukt snälla och goa! 

Har planerat mitt jullov också, de blir att åka till Borås och bosätta mig där i en vecka hos kusinerna. Jag och Thao har planerat massa skoj som stoooorshopping! Har sparat pengar som en jude i månader $$$$ och trofan att dom ska slut då. JA. Är så sjukt shoppingsugen! 

Vi hörs vänner, ska försöka bättra på min uppdatering här också. Meeeen jag finns på ask ask.fm/bodille (har massa roliga saker där faktiskt haha!) och sen snapchat har jag fan över gränsen roligt där också, @bodilles

Kram




....

Hellu!
Åsa har redan skrivit vad vi gjorde igår så idag har jag inte gjort något speciellt alls. Bara vart hemma, skypat med bromance osv. Duschade precis och alldeles strax ska jag plugga lite till spanska provet, oooorkar inte. Aja men inte alls långt kvar till skolavslutningen och har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig! Kommer få panik på torsdag. Iaf ska försöka sätta igång, puss på er! /Carro



Bild från i sommras när vi tog får header! Hihi saknar

Återigen söndag

Tjaaaaaa. Har inte gjort något idag och det är så skönt, haha. Igår var jag iallafall med ca, eme, Enesa och Bodil. Gjorde sån smores dipp och fysatan vad gott det är. Ööööhm, det var väl det. Har inte gjort så mycket denna helgen sååååå. Om 5 dagar är det julavslutning <33333

Men vi hörssss:)

Ask/snap/kik - asatruong




Feelings of

Alla är så förbannat jävla falska nu för tiden, man kan verkligen inte lita på någon. Man kan inte ens gå ut genom dörren innan man blir huggen i ryggen. Människor man trodde man kunde lita på sviker än, människor som man delat 100-tals med hemligheter börjar snacka bakom ryggen och personer som inte vet ett skit om hur du mår snackar skit. Det är bara så jävla sjukt hur allt kunde bli såhär, hur folk kan säga saker och försöka trycka ner än när man redan ligger ner på marken. Fattar inte hur man orkar gång efter gång sägs dumma saker. Orkar inte mer, vill inte se någon eller hörs någon prata. Kommer aldrig kunna bli den personen jag var innan, den personen som litade på folk och som gärna delade med sig om hur man mådde. Man kommer alltid kunna lita på mig och det har man alltid kunnat! Men jag kommer aldrig kunna lita på någon igen, det kommer aldrig gå. För nu ligger jag längst ner på marken och bara ber att allt detta ska ta slut. Att något händer så att allt det som gör så jävla ont bara försvinner. För just nu så känner jag inget, jag bryr mig inte om något som inte betyder något och jag kan bara inte tänka. Så jävla ont gör det. / Emelie





Helt ok

Helt ok kväll med efterlängtade vänner, känns som om ja inte träffat någon på 100 år. Iaf vi chillade på nöjet som vanligt. Mycket skratt osv. Inte så mkt folk så ibte den roligaste kvällen heller. Stack hem runt 10, skit tidigt för att vara jag, haha. Faster o hennes man va här, snackade lite med dom, trevligt. Skypade med min bromance. Och andra människor. Alltid lika kul. Funderar på att kolla på ngn film, är inte alls trött iaf. Aja godnatt så länge /Carro




Nya ig uppdateringen

That's how we roll



Lucia 2013

Tjenaaa! Hade vårt luciatåg idag och det gick väl bra! Trodde vi sjöng lite lågt men det var ganska högt ändå. Trots att 2 svimmade och några var tvungen och sätta sig så var årets luciatåg den bästa någonsin eller ja, inom Nordin! Efter två föreställningar så var mina ben heeelt döda. Men alla gick tillbaka till skolan. Var dock bara där på en lektionoch sedan gick jag hem. Var så sjukt trött så att jag däckade på engelskan. 

Äntligen helg.

/åsa



Vaken

Hej allihopa!!! Bodil här, dagen började bra, kom hem och gjorde de jag brukar göra hah, sen tog jag en powernap vaknade upp med näsblod igen och jävla migrän. Kände mig snurrig efter de och kutade in på toan vilkeeeeet resulterade dagens mat åkte upp!! 
Har varit såhär nästan hela veckan men ändå kämpar jag med att gå till skolan, har sån jävla mensvärk också.. Varförrrrrrrrrrrrrr /damp bodil

Snapchat/vine

/ca


Godmorgon

Vaknade imorse och var så sjukt trött, tittade på klockan och den var bara 7, alltså 2h tills jag börjar skolan! Somnade om och gick upp kvart över 8. Är redan klar så sitter och myser med min bebis. Skolan idag går nog väldigt fort och i eftermiddag blir det zumba med Vilma och Jossa. Fatta att vi får jullov nästa vecka!!! Helt sjukt! / Emelie




Det var på tiden

Hejsan bloggen!
Länge sen. Har inte haft tid till bloggen som jag tidigare skrivit. Massa i skolan, volleybollen osv. Men nu till jullovet blir det nog bättre uppdatering från min sida. Iaf idag har jag ibte gjort något speciellt, legat hemma och degat. Kollat film, softat ba. I veckan har allt vart som vanligt typ, temadag, träning, plugg osv osv. Försov mig idag på morgonen så missade ett viktigt prov :(. Aja skypar just nu med valle. Ska snart sova tror jag för pallar verkligen inte vara uppe mer. Godnatt så länge! /Carro







Lista / Emelie

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Moa
3. SMS: Felix
4. Sång du lyssnade på: Naiv
 
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: aldrig dejtat?
7. Har någon varit otrogen mot dig: aa
8. Varit kär: Tyvärr ja
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: ja 
11. Varit så trött att du somnat sittandes: hahaha aa


DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit
14. Bebis blå

 I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja 
16. Fått ditt hjärta krossat: Aa
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Aa
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: I stort sett ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Aa
21. Kysst en kompis: Jadå!


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder ej msn
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: minst 2
24. Har du några husdjur?: Ja en liten kissekatt
25. Vill du ändra ditt namn: Nä
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kommer inte ihåg, hehe 
27. Vilken tid vaknade du idag: halv 8
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
29. Någonting som du längtar till: jullov!!!
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag gjort vissa val
32. Vad lyssnar du på just nu : tv:n
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha vetefan
34. Vad gör dig irriterad just nu: En person



OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Emelie
37. Singel/upptagen: singel
38. Stjärntecken: Vädur
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: villstadskolan, nordinskolan
41. Gymnasium: -
42. Högskola: -
43. Hårfärg: blond
44. Långt eller kort: Ganska långt
45. Längd: 1.62 typ
46. Vad gillar du hos dig själv: Att jag är jävligt lojal och man kan lita på mig!
47. Piercing: 5st i öronen
48. Tatuering: nej, men ska skaffa senare i livet!
49. Höger eller vänster hänt: höger


DIN FÖRSTA:
51. Operation: -
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: - 
54. Bästa vän: Moa
55. Sport: fotboll(?)
56. Husdjur: hund
57. Vaccination du minns: svininfluensan 
58. Konsert: Per Gessle 
60. Alkohol du drack: öl

JUST NU:
61. Äter du: inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: somna
64. Lyssnar du på: tv:n
65. Väntar du på: morgondagen

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: ja
67. Vill du gifta dig: Ja
68. Karriär i åtanke: socionom, psykolog eller doktor 



VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre...
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: både och.. Hehe 
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar, dock jävligt sexigt med tungpiercing enligt mig
76. Känslig eller inte: känslig när det gäller mig 
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: mellan

HAR DU NÅGONSIN: 
79. Kysst en främling: Haha aa
80. Gjort något sjukt spontant: Ja
81. Tappat glasögon eller linser: nä
82. Haft sex: nej
83. Krossat någons hjärta: kanske
84. Har någon krossat ditt hjärta: aa
85. Har du blivit arresterad: nä
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Aa




TROR DU PÅ:
89. Dig själv: nope
90. Mirakel: aa
91. Kärlek vid första ögonkastet: aa
92. Himlen: aa
93. Tomten: nä
94. Att kyssas på första dejten: ja 
95. Änglar: nja

SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: det är ju att va otrogen -.-
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: faktiskt ja 
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: familj och vänner
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja

Min lilla Felix

Snackade precis lite med Felix och det blir nog så att han kommer hit efter nyår! Fy satan så saknad han är! Inte träffat honom sen vi bar i Turkiet i september och då visste vi inte ens att vi båda var där. Så längtar super mycket tills jag får ha honom här! Helt sjukt att vi känt varandra i snart 3år!!! Så jävla fort tiden går alltså../ Emelie

Lite skillnad på de två första bilderna och resten.. 2,5 års skillnad liksom..


Lucia övning

Tjena! Har varit en ganska soft dag idag! Övade för lucian och det gick väl hyfsat bra, haha. Tramsade lite väl mycket på rasten då vi körde hela havet stormar och sjöng en massa i mikrofoner. Roligt var det iallafall, hihi. Då taggar vi uppvisning på fredag! /åsa




Temadag

Har haft temadag idag. Var väl soft, haha. Gjorde våra kransar och sjöng. Det var jävligt svårt och fixa till kransen men fick ihop det tillslut. Slutade vi halv två kanske men stannade kvar på musik och tramsade lite. Kom hem vid 2 och sov i 2 h. Sen har jag inte gjort så mycket. 

Det är en väldigt soft vecka för oss som är med i luciatåget. Imorgon ska vi öva och sånt i torghuset så inga lektioner för oss :-). Sen på torsdag är det en vanlig skoldag och på fredag är det lucia. 

Ska lyssna på musik och sånt nuuu. Ni kan gärna fråga på ask haha (asatruong). 

Hörs/Åsa




I want this


/åsa

Otroligt trött

Tre ord. Så jäkla trött. Kan knappast hålla uppe min ögon. Skolan rullade på men efter jag hade slutat så skulle jag vänta på seme. Ingen rolig ide och vara kvar i skolan med tanke på att man blir mulad. För er som ville veta så blev jag mulad av mina snälla klasskamrater. Jaja, vi skulle iallafall plocka lingonris till våra kransar. Hur jobbigt som helst, haha. Sen så var det någon gammal gumman som hjälpte oss också, hihi. Vi fick rätt mycket ändå men vi får hoppas att det räcker. 

Nu ska jag plugga lucia låtarna, puss. 

Bild från rasemeoalidas.blogg.se



/e











Mys

Hejsan. Kom hem från Emelie för en halvtimme sedan kanske. Bakade lussekatter, dansade och sjöng. Allmänt flummiga, haha. Har tänkt och berätta lite om helgen. 

Fredag - åkte till gislaved med tjejerna och hade det helt okej. Blev roligare i slutet då vi hade lite snöbollskrig. Åkte hem vid 11 iallafall. Bodil sov hos mig också. Gjorde inte så mycket för båda var så trötta!

Lördag - degade med Bodil. Fotade tills det blev fööör kallt. 

Meeeen vi hörs. /Åsa
tb



Hos Åsa


 Varit hos Åsa hela dagen, sov över hos henne också. Vi var i gvd city igår. Vi hade askuuul! Oförväntat dock men det va gött! Träffade och snackade med nytt folk, skönt folk. Snöbollskrig. Blev pizza innan Z också, aldrig igen fyfan va jag mådde illa. Fotade också med Åsa innan, oh herre va kallt så vi gav upp haha! Vi hööörs
/Bodil

Fredagen

Shit vad denna veckan gått fort alltså, känns som att det precis va helg. Iallafall hunnit med mycket denna veckan och denna fredagen var lätt den bästa på länge! Hade jävlig beslutsångest om jag skulle till Gislaved, bruseryd eller stanna hemma. Slutade med att jag gick till Moa, mötte upp Ado och senare Fatmir och Armin, stack till mig och kollade på idol. Skrattade som satan och har haft en super fredag! Synd att alla dåliga tankar ska komma upp såhär på kvällen .. Aja, ska försöka sova för imon blir det Göteborg med min fina Mos! / Emelie




Migrän och näsblod i mängder.

Migrän hela natten. I morse fick jag näsblod i fucking mängder. Har jättesvårt att få näsblod men fyfan. Blodsmak i munnen också. Har heller ingen aptit för mår bara illa.. Har suttit och kämpat med min gamla laptop för den behövs nu dom senaste dagarna. Ska förhoppningsvis fota imorgon för nya fräscha bilder behövs. Bloggen börjar bli så sjukt tråkig också. Behövs ju ändå lite bloggmatrial! Vi får se! 
Tog även en dusch innan för all svett som jag svettats under den jävla mardröms natten va fyfan inte alls trevlig, mår bara värre pga all vatten för någon konstig anledning. Får hoppas att jag mår bättre idag för vill verkligen bort från smålandsstenar ikväll. Jaaapp vi hörs
/Bodil




Helt ok

Helt ok dag idag, var ba så trött. Skit ont i ryggen, benen, armarna haha. Träningen idag var faktiskt jobbig men ändå fett rolig. Tagga cup på söndag. Fredag imon, dagarna bara flyter på. Skönt det. Hade utväckligsamtal idag, ligger ganska bra faktiskt, höga betyg osv! Alltid bra att göra mami o papi extra glada. Har inget mer att skriva förutom att jag ska sova nu, palla höra vinden :( undra vad dom döper denna stormen lol. Godnatt på er /ca




Så jävla trött..

Nu för tiden kan man knappt lita på någon, alla är så jävla falsk och man vet knappt om man vågar gå utanför dörren! Såfort man gör något eller säger något så får man rykten, man får rykten för vem man umgås med och efter hur man klär sig. Tycker det är så jävla sjukt hur dagens samhälle ser ut! Fattar inte hur folk kan sjunka så lågt att dom börjar sprida rykten och snacka bakom folks ryggar! Och speciellt i lilla smålandsstenar där alla vet allt om alla. Tycker det är så jävla sjukt och mår så jävla illa av sånna människor! Av sånna människor som man trodde va ens vän mer när det verkligen gäller så är det den personen som snackat skit och som gått bakom ryggen! Så jävla sjukt .. 

Vill bara ta mig långt här ifrån och aldrig komma tillbaka. Vill bara åka någonstans och glömma all skit här hemma för en liten stund, eller iallafall få stå till svars till allt skitsnack som snackas! Så jävla trött på allt! / Emelie




Bäzda


/åsa

Sleep all day and all night

Hola. Har varit trött heeela dagen. Skojar inte. Vet inte varför men det kan nog vara juldoppet, haha. Som sagt så fick vi håltimma första lektionen. Alla letade efter plats och sova på. Slutade med att nån sov i uppehållsrummet (jag hehe), någon sov i vilorummet och någon i bibblan. Sen så somnade jag på so:n.  Eftersom det var vår näst sista lektion så stack jag hem för jag var så sjuuukt trött. Gick hem och sov i 2 h <3333. Ska snart ta tag i plugget så jag inte total failar imorgon på spanska provet. 

Bloggar antagligen mer senare, pussss /Åsa

Bakade iförrgår hihi




Håltimma

Just nu sitter jag i bibblan eftersom vi har håltimma. Skulle inte skadat att få reda på det innan så man skulle fått lite sovmorgon :(. Nåja, hejdåååå/Åsa




Truths

- kan vara en dålig förlorare ibland. Dock visar jag inte det, haha. 

- jag faller för killar för jävla lätt... :(

- orkar inte plugga lika mycket nu som jag gjorde i 7 och 8 vilket är skit dåligt eftersom nu är det allt med gymnasium osv.

- ibland kan jag vara översocial på snapchat och ibland kan jag vara undersocial, haha. 

- jag kan typ inte gå upp i vikt.. Min vikt har vart samma i kanske 2-3 år nu?

- har inte haft helsvart hår på flera år!





Juldoppet

från idag

Hejsan!! Idag så var det årliga juldoppet i skolan. Det jobbigaste av allt var helt klart simningen. Allt annat gick väl helt okej! Var helt död efter dagen slutade. Gick hem och åt, bytte om och sedan tillbaks till skolan för luciaövning. Sen har jag bara sovit ut lite haha. Oehört skönt!

Ska äta och sedan plugga. Tror inte det kommer komma upp något annat inlägg från mig men vi får se. Hörs /åsa


Äntligen

Sjukt skönt att ha skickat in uppsatsen! Typ världens lättnad. Idag var det en tema dag i skolan, sjukt kul var det. Samlade ihop 108 poäng. Till skillnad från förra året, 68 poäng haha. Det enda som var cp med denna dagen var sista matchen :( blev as arg! Iaf idag blir det bara att. Chilla, kanske sticker ut en sväng sen ikv. Kl e ba 5 o de känns som typ 8. Helt sjukt. Torsdag imon, veckan har gått jätte fort känns det som. Lika bra det, snart helg ju. Här kmr lite bilder från senaste tiden, puss /ca


Idag

Sjukt taggad




Ingen aptit

Mått dåligt hela morgonen, tog en Ipren och skakade av det men de gick inte, stack hem från skolan och har legat framför tv i vardagsrummet med favorit täcket helt ensam. Skulle gjort mat för en timme sen men har ingen aptit direkt, skippar middagen och ligger och sover istället. Har inte heller fått tillräckligt med sömn dom senaste dagarna. Bruka aldrig lägga mig jättsent men nu dom senaste veckorna har jag börjat göra de, UTAN powernaps under dagen också.. Sjuk brud ville säga hej bara /


Gammal bild från när vi hade sleepover, glasssss mums
Bodil

Mobilbilder




Damnnnn

http://25.media.tumblr.com/119ea5f0db2e3836055038f27604c3b6/tumblr_mx6tgf6YzD1t1dxbso1_500.gif

Hej bloggen!

Hallå bloggen! 
Allt bra med er? Hoppas det är det iallafall! Känner att min bloggpaus blivit ganska lång och den är nog inte slut än.. Men ville iallafall slänga in ett inlägg och bevisa att jag lever!

Har hunnit med väldigt många saker på dessa dagar! Varit med vänner, lite fest och lite allt möjligt! Även hunnit faceplanta i skolan och fått en blödning i knät, livet leker alltså! Har inte så mycket att säga eller skriva för är ganska tom just nu! Men ska försöka att lägga upp lite weheartit bilder eller något sådant så ni får lite uppdatering iallafall eftersom att ingen av tjejerna är så värst duktiga på att blogga just nu! Här får ni iallafall lite bilder från dagarna som gått! / Emelie





I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Tjohej!! Idag är det måndag, haha. Alltid lika dålig menmen.. Dagen började inte så bra för jag försov mig. Hann dock med allting på 10 min! Sedan rullade dagen på och allt gick som det skulle. Tur att det var en kort dag så var hemma vid halv 3 eller något. Har iallafall inte gjort så mycket sedan dess. Har skrivit på min kemi uppsats. Inte så mycket kvar! 

Är så sjukt taggad inför onsdag då vi ska ha juldoppet! Önska mig och min klass lycka till ;). 

/Åsa




Helt kär

Så jävla grym! / Emelie




Näe du

Bloggtorka på riktigt. Ingen blogglust alls. Men kan sammanfatta helgen väldigt kort. I fredags var vi på nöjet och skrattade osv. Sen var vi hos Bodil och hade lite mys typ. Jag sov även över där. Igår var vi hos Emelie där vi snackade, sjöng Singstar osv. Idag ska jag nog skriva lite på min kemi uppsats OM jag hittar kemiboken haha. 

Höresssss/Åsa




RIP Paul Walker

/åsa


Rip paul Walker

/Bodil



-




Fyfan

Kan verkligen inte fatta att Paul Walker är död! Har alltid älskat fast and furious filmerna, speciellt fast five. Ååh är skiiiit ledsen. /ca

R.I.P.



RSS 2.0