LÄS!! Ninety.blogg.se

Sorligt som det är så har vi bestämt att lägga ner denna bloggen. Men bli inte allt för ledsna! Läs vår nya blogg tillsammans med Enesa och natha. 

PUSS VI HÖRS PÅ DEN ANDRA BLOGGEN: ninety.blogg.se

/ltt

Spännande...

Snart snart
Stay tuneeeed



Family always come first

Har glömt bort bloggen, eftersom det har hänt lite saker med familjen något jag helst inte tar upp. Så dom senaste dagarna har varit väldigt jobbiga men nu mår jag bra igen! :)
Ingen söndagsångest här nej för vi var lov! Härligt.
Har lite planer för lovet iallafall så det inte känns för dött hehe. Shoppingspree på fredag i götet med familjen och sen Halmstad, Gnosjö och Gislaved står på listan! Imorgon fyller vår söta vän Bader<3333 år så då hade vi tänkt och grilla. Like the old days! 

Får se om jag hinner allt, lite skönt med chilldagar ändå! Hoppas ni har de bra, kram /Bodil





Kvällen

Hejjj!! Längesen jag bloggade haha, har ju bara gjort videos. Iallafall, jag och Co. körde en liten yolo grej. Först chillade vi på balkongen med musik, godis osv.  Sen så fick vi iden att sov ute på min balkong, hahah. Så det gjorde vi.. Mysigt men kallt vid 6, då gick vi in. 

Det var väl allt.. Vi får se vad som händer idag. Hörs :-) /Åsa 




Bilder - Göteborg




Göteborg

Flum /Åsa


Dygnförsök

/Åsa


Sjukling

Har fått någon influensa känna det som, usch. Mår illa men börjar bli bättre nu. 
Iallafall så var jag i Apoteket & vårdcentralen en sväng och sedan till affären med morsan. Gick förbi klädhörnan men de fanns inte någon jag gillade förutom en skinnjacka jag har gått förbi 1000ggr överallt. Den va helt ok tills mamma bokstavligen tvingade mig att prova den. Fan de va ju herrejävlans snygg!! Creamfärg passar perfekt med mina vita outfits haha!
All white! Kan visa den någon annan dag. Mami och papi har varit väldigt generösa, kan ju vara för jag har förbättrat mig i nästan allt. Betygen och hemma. Diskar och allt det där. Detta med "jag kan och jag vill" inställningen fungerar, ett tips ;) 
Juste, kan ju inte glömma att visa vår nya dator här hemma! De blev en MacBook pro tillslut Jag använder inte alls laptops/datorer alls när vi har fått en iPad från skolan och sen har jag min mobil. Japp, de va allt från mig!




Kram/bodil

RSS 2.0