Tid och vilja / Emelie

Tid, det är det som får oss att tänka och att göra misstag. Men tid är också det vi behöver för att fixa våra misstag eller för att komma över något. För att förlåta och glömma, men helt ärlig så tror jag inte att tid räcker. 

Vi alla har något inom oss som inte är bra, ingen är perfekt helt enkelt. Ingen kan vara bäst på allt eller ha allt, va vän med alla eller vara den som folk pratar om hela tiden. Tid är det vi behöver när något är svårt eller jobbigt, men även när något är bra! Vi behöver tid för att få vara lyckliga för ett tag och vi behöver få den tiden någon gång ibland! 

Men tid är inte det ända som behövs, vi behöver också vilja. Vilja att vara lyckliga eller vilja att komma ifrån det jobbiga och svåra! Och det är där det svåraste kommer, att vilja! Att vilja släppa någon eller något till 100%, att verkligen vilja gå vidare! Hur vårt eller jobbigt det än är så måste vi någon gång ta dessa beslut, hur jävla dumt det än låter! Vi måste se vad som är bäst för oss själva och sluta tänka på alla andra för en stund! Vi måste låta oss själva komma på vad som är felet och rätta till det innan någon annan kommer och säger till! 

Det svåra är inte att få tiden att räcka till, utan att vilja få den att göra det! För vill du inte, så kan du inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0