The blind side

Tänkte tipsa om en film som jag såg för någon dag sen, den heter "The blind side", riktigt bra! Tyckte den var lite lång men annars var den verkligen bra. Jag rekomenderar verkligen filmen! 5/5!:)
 
Hittade en text om filmen på tv4's hemsida som är en liten förkortning på vad filmen handlar om :)
 
- The blind side är ett amerikanskt drama från 2009 i regi av John Lee Hancock baserat på en sann historia.Sjuttonårige Michael Oher växte upp i slumkvarteren i Memphis. Han blev omhändertagen som barn och bodde på flera olika fosterhem tills han fick nog och rymde. Han lever nu på gatan men allt förändras när tränaren i amerikansk fotboll, Burt Cottons (Ray McKinnon) som arbetar på en kristen privatskola får upp ögonen för Michael och inser att han är just den som skolans lag behöver.Cottons lyckas övertala rektorn att Michael ska få börja på skolan. När Leigh Ann Topby (Sandra Bullock), som har barn på samma skola, upptäcker att Michael sover på skolan tar hon med honom hem. Hennes första tanke är att ge honom en säng för natten men Michael blir kvar hos familjen. För första gången i sitt liv har han människor omkring sig som tror på honom och hans liv tar en helt ny vändning.
 
/Dardana 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Get lost. Sluta blogga bara, byt ut Dardana med någon annan istället. Inte ens rolig att läsa eran blogg. Förstörde min dag och 90% resten av era andra läsare, om ni ens har läsare. Shiet.

2013-07-04 - 16:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0