Överallt

Okej nu är det såhär att både jag och min kära vän Bodil har något att säga er alla! Skiter i om det är vänner, familj eller folk vi inte känner vi tycker bara att ni ska få veta nu!

Vi har under en lååååååång tid nu sätt citat och ord som vi själva hittat på och använt, och vad händer?! Vissa personer tar RAKT AV ! Använder samma ord som oss, beter sig i videobloggar som oss och avvänder samma ord som vi gjort i blogginlägg! Och vi är så sjukt jävla trötta på detta! För hur skulle ni tycka det va om vi tog era citat? Eller betedde oss som er i videobloggar och använde samma ord som er?! Och saken är den att vi båda är lite emo, och vi hittar på lite roliga ord och beter oss båda på vårar egna sätt. Så hur irriterande tror ni inte vi tycker att det är när det är personer som gör samma sak?! Tror inte ens ni kan inse eller förstå! Visst det hade varit okej om det hände 1-2ggr, men detta pågår VARJE dag och det tar aldrig stopp!

/Emelie

Alltså detta är Bodil nu, tycker Emelie sa mina ord.. Vi påstår inte att vi har kommit på varenda citat som vi har lagt ut på instagram/Facebook/blogg men det är ganska smått irriterat när folk har kopierat varenda liten grej. Vad vinner ni på det? Ni vinner ju jättemycket om ni är er själva. Vi kanske låter lite elaka nu, men det är inte meningen. Vi vill bara att ni ska veta detta. Vi har blogg för att dela med oss våran vardag och våra tankar. Känns så jävla meningslöst att lägga upp någon video/inlägg/citat/osv när någon annan bara tar idén och använder det som egen sak.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0