Skriver av mig igenom ett damp inlägg!

Varför ska man vara så jävla slut i huvudet så att man börjar klaga och se ner på personer som inte är från samma land? Eller som ser ut på ett annat sätt en sig själv ? Liksom alla som är männsikor tar illa upp av bara en kommentar som "du har fula skor" eller något sånt. Och bara för att någon kanske inte har råd med samma saker som du eller inte får göra alla dom sakerna som du gör måste men då se ner på den personen ? 
Och bara för att en person är från ett annat land måste man då ge rasistiska kommentarer eller behandla den personen på ett annat sätt ? NEJ !! 
Liksom vad känar du på att vara elak ? Vad känar du på att säga taskiga saker och kränka folk ? INTE ETT SKIT! Du får bara folk emot dig och du blir mer hatad för varje person du gör så mot ! Och du får kanske till och med folk att vilja ta livet av sig eller börja hata sig själv!
 
Det är okej att vara annorlunda , det är okej att se ut som man själv vill och det är okej att vara från ett annat land.
För liksom det skulle inte vara kul om alla såg likadana ut eller ALLA kom från samma land , för liksom det är det som gör oss olika. Att vi kan prata olika språk eller har vårat speciella sätt vi ser ut på. 
Blir så jävla arg på personer som behandlar andra som om dom vore mindre värda och som om att alla andra är sämre än vad man själv är. För ni som tänker att "alla invandrare borde åka här ifrån" eller "alla som inte är lika snygga eller rika som jag borde inte vara omkring mig" , jag skulle seriöst vilja skuta varenda en av er ! 
För det är så jävla taskigt att säga saker som gör andra ledsna , även fast att det inte syns på utsidan så känns det alltid på insidan , vem det än är och vad det än är du säger.
Och om ni nu måste hålla på att vara så jävla dumma i huvudet kan ni la säga det till era perfekta vänner eller någon som är likadan som dig ? Men det kommer inte heller f unka för om du klagar på andra så kommer ALLA att ha något att klaga på hos dig ! Och du vill väll vara så perfekt som alla tror att du är ? Eller är det så att du bara är en liten mes och säger dumma saker till och om folk för att vara cool ? Förlåt att göra dig besviken men det gör bara att folk ser dig som en jävla idiot!
 
Och sen till en annan sak , alla ni tjejer som tror att ni är coola bara för att ni säger taskiga saker till era kompisar seriöst ni kommer inte komma lång! Liksom det är era vänner ni ska vara rädda om dom och inte säga dumma saker. Även om du bara skojar så kommer i slutänden ingen tycka att det är roligt. Men om ni vill ha rykten om att ni är bitchar som inte kan hålla käften stängd och att ni håller på med killar som era kompisar gillar så kör till , gör det men till slut som kommer du inte ha några vänner kvar ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0