Bli starkare än någonsin!

Måste bara få skriva av mit lite .. 
 
Vissa av er killar kanske inte fattar det där med att tjejer är ledsna ibland .. Efter att det hänt något osv.
Bara för att man är ledsen betyder inte det att man går till första bästa kille för att hora sig eller tycka synd om sig själv. För liksom det vi är ledsna för , det är det vi vill fixa . Om det är så att man förlorat den man älskar så vill man såklart ha tillbaks den personen i sitt liv ! Och inte nån annan , för liksom varför skulle man vilja ? 
 
Men liksom samtidigt kan det ju vara skönt att tycka synd om sig själv osv , men tjejer ni måste tänka på ER ! 
Man kan inte gå runt och tro att allt kommer fixa sig utan att man gör något åt det! 
Och jag vet att vissa kanske mår bättre av att gå till nån annan kille direkt efter att man kanske har gjort slut med sin gammla osv , men det är inte så enkelt ! Man blir inte lyckligare för det , man mår bara sämre efter! 
 
Och ni kanske tror att tjejer är lätta att få när dom är ledsna och blivit dumpade men så ska det inte vara ! För vi ska vara starkare än någonsin!  Visst man gråter och man äter massor av onyttiga saker som choklad osv , haha men det blir bra ! Och det hoppas jag att ni alla förstår ! För det är inte lätt att vara ledsen och man får vara ledsen men bara för att man är ledsen så behöver man inte göra massa dumma och onödiga saker som man sen kommer att ångra! / Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0