The power of photoshop

/åsa


mitt år

Januari började vi året med, min födelsedag passerade då och mammas! Köpte ny dator som förövrigt suger väldigt mycket nu och laggar som fan.
Detsamma med februari. 
Mars och april var roligast, min dåvarande klass gjorde allt bättre.
Juni, juli & augusti var jag lyckligast. Vi åkte klassresa till liseberg och sommarlovet började, vi gick till nöjet, skaffade nya vänner, går till nöjet varje fredag typ nu. Sjukt sköna människor där. Bguzzarna <3
September & oktober, började nordin och fick en ny klass. Älskar min nuvarande klass, dom nya människorna är underbara dom med! Lärde känna mig nya vänner och allt rullade på!
Fick min iphone 5 då, ganska sjukt att jag fick den dagen då den lanserade i sverige.November och december gick upp och ner för mig, men jag gick från det till en positivare tjej istället. 
 
2012 är en av mina bästa år, jag förändrades till en bättre person med några dåliga dagar istället, skaffade bra vänner och har kvar mina riktiga vänner.
Saknar 6A så konstigt mycket...
 
Nu taggar vi in det nya året, kram
 
 
/BOOODIL

Nyår

Är hemma hos Ebba och firar nyår som alla andra år. Har ätit lite och sen blir det paket leken och fyrverkerier vid tolv slaget. Är så jävla glad att detta året är slut så jag kan bli den personen jag vill vara och glömma allt som hänt detta året! Så hoppas ni får en grym kväll/natt! Puss / Emelie


Gott nytt år

/Bodil & Åsa


Sådär taggad för nyår

Sitter hos Bodil nu. Vi tog lite bilder med tomtebloss innan. Nu sitter vi och degar och jag funderar på att ta en powernap för jag är satans trött! Vi hörs och ha ett gott nytt år :) /åsa


Snart nytt år!

Vaknade precis och är både så jävla glad som igentligen är så himla dumt att vara glad för , aja. Ska ta och äta och duscha och fixa mig idag tror inte jag hinner med så mycket mer. Ha en bra dag alla! / Emelie


Grattis mamma <3

Idag fyller min mamma 46 år, älskar dig <3. 
har tyvär ingen bild på henne eftersom hon sällan vill stå framför kameran :) /åsa

2012

Har ingen idé om vart alla bilder mellan januari och april är någonstans. Aja, bilder från sommaren till vintern.
 
Det har verkligen varit en berg- och dal bana detta året. Lyckliga ögonblick och några sämre. Varje år bildas det nya minnen och det är jag glad över. Nya vänner, drama, allt möjligt. Ändå ett bra år enligt mig! Hoppas att 2013 blir ännu bättre än detta året. Tack alla underbara människor för detta året. Dags att göra nya minnen! /åsa
 
GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!!
 
några av bilderna är på fel håll, så ni får vända på huvudet/skärmen/mobilen.

No happines left, no tears left

/b


To not let anyone else suffer

Med den här bilden så säger jag godnatt!

Bilden är tagen från Gina Dirawi's instagram, tycker den stämmer in väldigt bra!/D


Mitt 12!

Detta året och nog varit det året jag insett vem jag var och vem jag vill vara. Har träffat grymt mycket nya människor och jag har hittat på så himla mycket saker! Har mått bra och jag har mått mindre bra och jag har gått ifrån att vara en tjej som ville ha ALLT , till en tjej som nöjer sig med det hon får.Fått många nya vänner och även förlorat väldigt många! Gjort mycket saker och ångrar inget av det för har lärt mig så jävla mycket av allt. Har lärt mig att livet är tufft och att man måste kämpa för att få har kvar saker och vissa saker går inte att ha kvar. Så här får ni en liten summering av mitt 2012!
 
Januari
Umgådes med Albin , Thomas och kompani , hade en väldigt bra start på året och lovade mig själv att inte bli kär osv. Tog det ganska lungt , tog en sväng till Lallandia i Danmark och en sväng till Tysland. Annars så hände inte så mycket umgådes med folk jag mådde bra av och var väll ganska lycklig.
 
Februari
Var väll nästan desamma som Januari umgådes med folk , mådde bra och mådde lite mindre bra av vissa saker men hade folk som brydde sig om mig så det fixade sig! Folk började bråka och massa drama. Var hos min lilla kompis Anton på lan .. haha satt där helt forever alone och snackade skype med Bodil men endå var det kul. 
 
 
Mars
Vet inte riktigt vad jag ska säga om mars .. Belv sårad och mådde dåligt , kännde mig värdelös och som att ingen någonsin skulle vilja ha mig , haha. Var mycket bråk och annat tråkigt också.
 
 
April
Var på min efterlängtade Eric Saade konsert med Mosan , sprang hela vägen till arenan från Mcdonalts inne i Halmstad för att hinna , haha. Hade VIP biljetter och grät mig igenom hela konserten. Fyllde även 13år och hade en liten sleep over "fest" men mina fina vänner , hade väldigt roligt. Var även på Nordin för första gången i mitt liv och lite sånt. Shoppade ganska mycket och var ute och gick med Jonna nästan varje dag. Saknar det.
 
 
Maj
Var en sån där månad då jag inte gjorde så jätte mycket . Fick reda på min klass inför 7:an och det blev både glädje och tårar! Började sola väldigt mycket låg minst 3h efter skolan varje dag! Höll igång med att vara ute och gå och tror inte jag har haft så bra kondition i hela mitt liv , haha. Började även umgås ganska mycket med Ado , Anes , Vhebi osv. 
 
 
Juni
Åkte på klassresa med 6A till Liseberg , hade så jävla roligt! Bussresan hem var fan en av dom roligaste i hela mitt liv. Hade skolavslutning och slutade 6:an , många tårar och mångra kramar. Började sommarlovet med att gå till Nöjet och var där nästan varje dag! Badade och umgådes med Bodil , Åsa och Darre nästan varje dag!
Firade även midssomar med släkten + två Islänningar , haha . Stack till rondellen och dansade "små grodorna" mitt i natten också ... Började även kolla på mitt älskade One tree Hill och blev helt fast! Kollade även på LOL för första gången och blev även helt fast för den!
 
Juli
Var fortfarande på Nöjet varje dag och umgådes med dom jag mådde bäst av! Fick mitt hjärta krossat och mådde skit ett tag men fick även en helt annan syn på allt och blev lite annorlunda från var jag varit innan.
Badade massor och solade ännu mer.
 
Augusti
Slutet av sommaren och slutet av det gamla jag! Blev lite för annorlunda när skolan började men lärde mig mycket av mina misstag och kämpade för att bli en annan person , även fast att det kanske inte gick så bra...
Började skolan och lärde känna väldigt många nya människor , fick tonvis med läxor och trodde många gånger att jag skulle dö av allt! Var på Nöjet fortfarande och trivdes som fisken i skön , haha. Startade även bloggen men Dardana , Åsa och Bodil. Åkte även iväg 1 vecka till Tunisien och fick känna mig som en prinsessa , haha.
 
 
September
Skolan flöt på bra och gjorde inte så mycket mer än att träna , va i skolan och umgås med vänner. Helgerna bestod mest av kompisar och varje Fredag Nöjet. Började umgås mer och mer med nya människor och träffade Jacob. Belv super kär och vi blev tillsamans , hade det väldigt roligt och umgådes väldigt mycket!
Var även med Åsa på Liseberg , hade super kul! Ungdomsfestivalen var även i Smålandsstenar och jag såg YB för första gången och stalkade dom i 2dagar när dom var i lilla ss .. Pratade med dom och kramades grymt mycket!
 
 
Oktober
Oktober var nästan densamma som September . Livet bestod mest av skola , träning och vänner även Jacob.
Fanns inte så mycket att göra men försökte att få allt att funka och varje Fredag bestod av Nöjet , haha . Sov även över med Bodil och Åsa väldigt mycket! Började även umgås med Vilma ganska mycket. FIck även en stor kärlek för Americanska pankakor , haha. Började även gå till sjukgrymasten och det är nog det dummaste jag gjort i hela mitt liv .. igentligen bara slöseri med tid ....
 
November
Oroade mig mycket och mådde inte så jätte bra men tack vare vänner och Jacob så fixade jag det . Pratade med personer om hur jag kännde och öppnade mitt hjärta mer än vad jag gjort förr! Förlät folk som jag absolut inte borde förlåta , men man lär sig av sina misstag.
 
 
 
December
Började väll ganska bra umgådes med folk , var på min första Hockey match i Gävle och shoppade med mamma och Moa i Göteborg. Blev ju dock inte så som jag tänkt mig senare , blev ett slut på historien för mig och Jacob och nu i efterhand så är jag glad att det blev som det blev! Har mått väldigt dåligt denna månaden och har haft jävligt tur att jag har dom vänner jag har annars skulle jag inte klarat av allt! Firade julafton och fick min älskade lilla iPhone5 , kollade på hela säsong 9 av oth och åkte sen iväg till min släkt uppe runt Örebro. Hade några bra dagar där uppe , men fick reda på saker som jag inte visste och som gjorde så att jag började må sämre igen och kännde mig illamående och ville bara ge upp allt. Blev så jävla förbannad och arg och kunde inte tänka klart. Åkte hem och bestämmde mig för att inte tänka mer på det och än så länge så går det ganska så bra. 
Vet iallafall nu vem jag är , vart jag står och hur jag vill vara ! Och taggar järnet inför 2013 så jag kan gå vidare helt och lägga 2012 bakom mig!
 
 
 
 

 

Skal

Moa och Vilma stack hem för en timme sen kanske , kollade klart på filmen vi kollade på och gick ner och åt lite mat. Har även beställt lite skal ihop med Vilma så hoppas på att det blir bra. :)
Ska bara ta det lungt ikväll och tagga inför nyår imon ! Vad har ni alla för planer ? / Emelie

tårt sugen

asdfghjkl, rubriken beskriver allt! Jag gör nästan allt för en prinsesstårta just nu.. Allt förutom att gå... orkar ej. :( Kanske går och köper ändå... ÅÅH ILANDSPROBLEM!  
 
Sitter i sängen och tittar på avatar. Har aldrig orkat sett klart den.. aja skitsamma, hejdå! :) /åsa
 
VAD GOTT!!! :((((
google.se

Q/A

Jag ska fira tillsammans med Bodil,Åsa och Nathalie på kvällen. Vi kommer nog ta bilder på fyrverkerierna osv med våran mobiler och kameror, och kommer säkert ha kul som alltid haha. :)

Men annars ska jag fira med min familj på dagen och sånt och sen kommer jag gå hem efter har varit med vänner och kommer ringa massa släktingar efter 12 tiden som man alltid gör! ;-) /Dardana


Fullt upp

"Julmiddag" hos oss denna gången.
Haft fullt upp hela dagen, städat hela lägenheten, lagat muuucho foooood och sedan en trip till Värnamo för fyrverkerier! Pappa är all about såna grejer och slösar laxar på sånt skit men iår la vi 1000lapp på det. Fick med mig smällare till mig och Åsa.
Folket börja komma, mina kinder kommer bli sönderklämda snart...
Kids älskar mig jag vet

/Bodil


Svar

Ska fira med Bodil, haha ! Fota fyrverkerier och sådant skoj. Sover över hos henne också :).

/åsa


Ang nyår

Jag ska till min lilla vän Ebba och hennes familj . Kanske blir så att vi förflyttar oss till en annan kompis men det är inte riktigt bestämt än. :) / Emelie


Som en idiot

Vaknade runt 12 och såg två supergulliga sms , log som en idiot. Tänk vad EN person kan göra sån skillnad! Sitter just nu med Vilma på randez och ska äta lite pizza! / Emelie


13:37

Idag händer väl inget.. Är så uttråkad, håller mig upptagen med filmer. Äh vi får se fall det händer något senare.

Bloggar om samma saker hela tiden, ge tips om vad jag kan blogga om! Hejdå /åsa

Random bild från Halmstad


Pray

Godnatt från mig, bloggar mer imorgon! :) /åsa


Nattmat

Nattmat med kusinvitamin, skönt bröder. Gonatt!
/Bodil


Min bror

Inte gjort något på hela kvällen förutom att typ snacka med 100 olika männsikor. Sitter just nu och snackar med min lilla kompis Felix men igentligen är han som min bror! Inte snackat med honom på jätte länge så vi snackra om typ allt som går att snacka om. Tog en dusch precis och rakade benen osv , så det är klart inför nyår.
Ska ta och snacka vidare men min kära broder från en annan moder så får ni ha det så bra! / Emelie
 
GRYMT GAMMAL BILD! Men enda jag hade på oss , haha.
 

Taken 2

Skulle egentligen kolla på the hobbit på bio men eftersom filmen är typ i 3 timmar så orkade inte både jag och min bror eller rättare sagt jag, haha. Så det fick bli någon annan gång.

Vi kollar på taken 2 istället här hemma i min brors rum. Än så länge är filmen ganska bra och väldigt spännande. :) /Dardana


done

då var allt klart, kan dock inte fixa den konstiga menyn på kategori, senaste osv.. Det får bli så. Är inte helt 100% nöjd med header så vi får se fall den stannar! Körde på svart, vitt och grått denna gången. 
 
Vad tycker ni?

HEMMA!

HEMMA!!! Känns som att det var 1000år sen jag låg i min egen säng och som att det var 1000år sen jag träffade min mamma men nu är jag hemma iallafall . Så jävla skönt! Ska ta tag i mitt liv nu och göra saker och hitta på saker och inte bara sitta hemma! Tänker göra kaos med allt och alla och tänker fan göra crazy saker. haha .
 
Sitter just nu och snackar skype och kan ju inte mer än säga att den ena av dom jag pratar med är fan dum i huvudet... ;)
Uppdaterar senare! / Emelie

Film med syskonen

New Police Story, rekommenderar!! /åsa


Hitta nemo 3D

/åsa

Skulle publiceras igår


Mcdonken

Vi kör lite drivein food! Stack även in på A6 men hittade bara ett par byxor hittade lite annat också men mår inte bra så orkade inte stå i kö osv , blir till att shoppa mkt nån annan dag. /Emelie


16:10

Hej, förlåt för jag inte har bloggat något under dom sista dagarna. Har varit ganska lat nu dom här dagarna på lovet och orkar knappt göra något. Idag har jag bara hjälpt mamma lite med några sysslor men annars tror jag inte att jag ska göra något speciellt, förutom att jag ska gå på bio sen på kvällen med min bror, vi ska kolla på the hobbit :).
Men innan kanske jag ska vara med någon kompis, är inte exakt säker men får se.
Bloggar lite senare, kram /D


"#¤%&/@@!!#/%

åhhh jag blir galen!! Menyn (inlägg, kategori osv) är helt cp och går inte att flytta utan att flytta hela andra menyn på startsidan... Om någon kan hjälpa mig att lösa detta problemet så skulle jag vart väldigt tacksam! /åsa

Monopol

Spelade monopol i typ 3h igår och åt indisk mat och hade det väldigt trevligt. Somnade runt 2 kanske och vaknade precis. Ska typ äta frukost och sen åka hemåt. Åker förhoppningsvis förbi Jönköping så att jag kan köpa lite grejer till min iPhone och lite grejer till mig själv. / Emelie


Rastlös

Senaste....
Roligaste sms; mm.. Måste nog va när jag smsade med Dardana då jag skrev "våga inte fisa, åt ägg innan" HAHAH
Konstigt sms; när Åsa blev arg på mig för jag valde fel biofilm, MAD BITCH HAHA
Telefonsamtalet; Mama Le
Tår på kinden; när jag gäspade för 3min sen
Filmen; hitta nemo 3D bio
Låten; bruno mars - young girls


Vem..
Litar du på mest; Dardana, Åsa, Emelie (LTTK) och andra, vill inte skriva för folk blir bara sura för dom inte blev med
Roligast; Dardana! våra sjuka sms herregud
Barndomsvän; åsa!
Kär; hahaha..

Har du...
Rökt; nej, aldrig
Haft sex; 50years virgin bröder
Kysst; inte grovhånglat då hahaha
Blivit full; nej
Blivit busted av polisen; nope
Gjort något olagligt; 3åriga Bodil snattade godis vid lösgodiset Hahaha
Dansat mitt i centrum; aa typ 100gånger. Standard grej haha
Trillat i centrum; standard grej haha...
Skämt ut dig; ja, standard-Bodil :(
Sovit i centrum; aldrig ute men i bussen till Borås haha
Sovit i klassrummet; haha ja... Fick GILTIG frånvaro för det haha
Sjungit i klassrummet; Omg ja haha.
Facebook; ja, privat dock
Instagram; ajamen, @BodilLe
Twitter; har, men använder inte det längre
Skype; privat dock
Tumblr; hade
FlickR; nepo
Myspace; nej
Youtube ; aa, fast laddar inte upp bilder utan har det bara för att subscribea osv
Bilddagboken; nej
Lunarstorm; hade, NOSTALGI!!
Kollat på porr; nej, inte om american pie filmerna/american virgin inte räknas
Kollat på skräck; aldrig igen, hatar skräck men jag kollar ändå på det haha..

Är du...
Rolig; haha ja! Hoppas jag.....
Snäll; jag behandlar dig som du behandlar mig
Bäst; ofc bror
Lebb/bög(homosexuell); jag tycker Miranda Kerr och Kim kardashian är sexiga, men jag gillar killar så nej
Underhållande; tror jag
Oskuld; 50years virgin hahaha
Under 18år; 13år så ja.



/Bodil


RENOVERING

Bloggen kommer se knas ut idag - imorgon, fixar ny design osv! Håll ut kompisar. / åsa

Mina änglar

/Bodil


me 6x


asdfghjkl

Sitter vid datorn i sängen. Tog lite egobilder innan så redigerar dom lite, huehue. Var somsagt på bio med Bodil och vi tittade på hitta nemo i 3D, istället för den filmen kunde vi se på ''berättelsen om pi'' men Bodil sa att det inte fanns någon annan bra så jag litade på henne. MEN SÅ FANNS JU DEN FILMEN SOM ETT ALTERNATIV! :(, ledsen blev vi iallafall. Men gjort är gjort! 
 
ps. jag klämde en finne idag, omg kaoz. ciao bella /åsa

Hitta nemo

Helt okej film, det var halvfullt/halvtomt i biosalongen, jag och Åsa bredde ut hela oss. Annars var det bara jobbigt, ont i ryggen och min röv lider fortfarande. Mina öron gör ont eftersom 3D glasögonen skaver rejält. Ska ta och leka kurragömma med kusinerna snart och sedan ska jag käka. Funderar på att dra ut med något folk eller kompis ikväll en stund men det är så kallt ute och det lockar inte precis.

/B


Q/A

Den heter InstaQuote :) /Emelie


Once again

Sitter i bilen once again och denna gången bär det av till Arboga där min faster bor. Har aldrig varit där så ska bli kul . Hittade en app innan som man kan göra egna quotes sånna som är på weheartit osv. Så i fortsättningen blir det nog många sånna bilder jag gjort själv. /Emelie


Thank god

Någon snäll själv hittade mitt bankkort och gav den till banken, thank god!
Iallafall gjorde dom ändå en nytt.
Jag och Åsa ska på bio senare, vi gillarT grattis bio, fick 2gratis biljetter som går ut på söndag. Blir hitta nemo filmen i 3D. Finns ingen annan rolig film ens :(

/Bodil


Karma gona get you!

Sitter i soffan och kollar på Ronja rövardotter. Tog precis en dusch och ska snart åka iväg till min mormor för lite fika. Mår jävligt dåligt just nu asså! Mår typ illa hela tiden och jag typ inte äta nått , välkommen tillbaka ledsen ätstörningar! Nä men måste fixa det på nått sätt för ska vara stark! Tack alla fina för att ni finns!❤ /Emelie


Min fina

Jag är här bakom, vi alla är här. Tillsammans, kom ihåg det. Älskar dig min fina E.

/B


💔


Friendos

Saknar allt detta, fest i gvd, nöjetkvällarna, klassen, Liseberg, sommaren, myskvällarna i onepiece.
2012 va ett bra år de ja

/Bodil


Sov dags

Ligger i sängen efter en låååång dag med mycket lekande och mycket mysande. Blir till att åka till min mormor en sväng imon och sen iväg till min faster och hennes kille. Sover där och åker hela vägen hem på lördag. Fått mycket gjort idag och fått reda på mycket saker. Ska ta och försöka sova så Godnatt people! /Emelie

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3871200/images/2012/pic_50dcc3009606ee5acca02561.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3871200/images/2012/pic_50dcc32fddf2b32cd7007dba.jpg" class="image">


lalalal

hallå! har inte kunnat blogga på halva dagen idag.. min mobil är död eftersom jag och lisa inte har någon jävla laddare.. Så mig kan man icke nå. Fall ni vill mig något så finns facebook iallafall, hehe. inget mer och säga, hejdå! /åsa
 

seventeen

grattis till big sis som fyller 17 år! /åsa

Q/A

Jag, Åsa och Dardana firar inte jul eftersom vi är inte kristen. Jag vet att man måste inte vara kristen för att fira ju men vi firar nyår istället, nyårsklappar och så vidare. Men eftersom det är mina kusiners första svenska jul så hade vi julklappar.
Emelie firar och hon kanske visar om hon vill.
Jag önskar oftast bara pengar så jag kan köpa själv grejer så det finns inte heller så mycket och visa förutom ni vet "new in" inlägg. (Nyårsklapp)

Ska visa vad jag fick hem igår från mellandagsrean senare!


/Bodil


Äter thai

Sitter och äter med pappa , oliver , min farbror och farfar nummer2. Blir till att senare åka till min lilla bebis kusin Molly. Tog även med allihop ut innan och åkte lite pulka , super kul var det! /Emelie


Godnatt

Alla har gått och lagt sig så jag får väll ta och göra det också. Va hos min farfar innan och fikade och åkte sen till min kusin. Imon blir det till att åka och äta med min andra farfar och sedan åka till min andra kusin Molly. Blir till att sova här imon natt med och Fredag-Lördag berättar jag om imon. Puss och Godnatt!❤ / Emelie


Svar på kommentar

Nä det inte precis haha. Men tror att vi alla just nu preoreterar andra saker än att byta design/header :) Men håll ögonen öppna så kanske det kommer en ny nån dag :). /Emelie


Kids truly love me

Julmiddag round 2. Dessa kids överallt, pain in the ass... Klämmer sönder mina kinder... Ser ut som jag har packat på med massa rouge bara för de. Gör så ont också :(

/Bodil


WHAT DO YOU WANT FROM ME?!!!


Halmstad

Hej, vaknade vid 9 och fixade mig, sedan tog jag och Natha tåget till Halmstad. Det är ju mellandagsrea så det var mycket folk! Helt packat i Ginatricot.. haha! Fick iallafall med mig ganska mycket. Kan säga att jag inte hade någon budget (bara köpte HAHA).. Brydde inte särsklit mycket om pengar förens på slutet av dagen.. Är så pank!!!!111111
 
Aja skitsamma, shopping for lajf <3<3<3 /åsa
bilderna blev fula men jag bryr mig inte huehue!

H&M - 99kr, ord pris. 199kr

H&M - 50kr, ord pris 90kr (?)

Lindex - 150kr ord pris ?

Bikbok - 99, ord pris 349 eller 399
Ginatricot - 99kr, ord pris 199kr

Mitt ❤

Min ängel , min prinsessa och det viktigaste i mitt liv. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Och finns inte ord för hur mycket jag älskar , bryr mig om och beskyddar denna lilla tjej.❤ /Emelie


Dagens outfit /e


Mys frukost

Vaknade precis och pappa hade fixat en liten mys frukost till oss! ❤ / Emelie


Julmiddag

Var innan hos familia P för julkäk, helt okej var det. Annars har dagen varit soft. Ska snart in i min onepiece och bänka framför Victoria's secret fashion show!! Tradition för mig och mor. Miranda Kerr är min favorit och min förebild sen något år. Så jäkla snygg.

Ska först ner till Konsum för göttsnack, hörs/Bodil


Komsi komsi


Talk that talk

Helloo! Allt bra med er alla? Inte gjort något på hela dagen. Vaknade runt 1 och kollade klart på oth , gick ner och åt lite frukost och tog en dusch. Gick iväg till Bodil och lånade ett iPhone skal av henne tills jag fått mina. Sitter med Moa just nu och hon dampar på mina föräldrar. Ska beställa lite skal senare och sova ganska tidigt för åker iväg till kusiner imon. Hittade även min katt inan... längst upp i garderoben... Puss på er! /Emelie


Sista skivan

Suttit i kanske 3-4 timmar och kollat på oth och satte precis i sista skivan så bara 4 avsnitt kvar på säsong 9. Sen tar jag och sover! Godnatt på er! /Emelie


Mina favorit pojkar.

Dagen var inte alls sådär hemsk iallafall! Vi alla bänkade framför tvn och sedan fick vi en idé att göra riktig asiat food på 15min. Mycket skratt!
Åker till Värnamo imon för att checka in Elgiganten för att se på ny dator/iPad.
Sedan donken om dom har öppet. Kram
/b


<3<3<3


00:03

I torsdags så kom min moster,kusin och hennes son hit till oss ifrån Norge och den tiden som dom har varit här har varit väldigt kul! Jag har har saknat min moster såååå himla mycket, min bästavän:). Tyvärr så åker dom hem imorgon men vi träffas nog igen året 2013. Så jag inte gjort något eller så utan bara varit med min familj och sovit haha. Kram , Dardana.


New in

Från city gross
99kr

/Bodil


Slappar

Ligger i sängen och kollar på oth vill bara shoppa just nu asså.. Helt sjukt! Blir nog en lite tripp någonstans imon och köpa skal till telefonen eller något , eftersom att inte klädaffärerna är öppna imon så får klädes shoppingen vänta! /Emelie


Har så tråkigt

Vilken jul haha! Vi firar egentligen inte jul men min kusin fyller år så vi firade honom igår och japp. Väntar bara på mellandagsrean som inträffar imorgon <3
Ska mysa med kusinerna framför cartoon network nu och sen kommer mamma hem. Ska överraska mamma med iPhone 5 som julklapp.


/Bodil


iPhone5

Älskar mitt liv just nu !


Halsfluss

Tror jag har halsfluss.. Åh, blir att vara hemma hela dagen och hoppas verkligen att det går över snart. Firar inte jul men god jul, haha!

Puss /åsa

Mat <3


Far <3

That blick HAHHAHA
Älskar dig min kung, min far.

/Bodil


Inga paket nu

Gick precis upp ur sängen och är skit sur över att jag inte får öppna mina paket förens vi ätit mat och det är vid 1! Får inte ens kolla på paketen INGENTING .. Iallafall hoppas att ni alla får en bra dag hur ni än firar denna dagen :) / Emelie

bröllop

Jag pallar inte rotera bilderna så rotera huvudet annars haha
 
riktiga asiater med peaaace handen överallt, hahah förlåt :(
 

Mina små hjärtan

 
<3<3<3
 
/bodil

Nyårslöften

- sova mer (ja jag är seriös)
- spara på tårarna
- spara pengar
- höja mina betyg (år var dom helt ok, fick iaf godkänt på alla och inget F.


/B


GOD JUL

God jul på er kära läsare!
Ha en bra dag.
Önskar vi LTTK till er.


00.03

JULAFTON!!!! Haha , sitter i skype med lite folk och skratta ihjäl mig! Blir nog till att sova om en liten stund så att man kan få öppna alla paket osv. Ha en bra natt ! Och god jul ! / Emelie

Anything for U

Sitter framför cartoon network med kusin. Vi ska snart bege oss mot sovtime. Emelie och Dardana var här en stund och vi pratade och hade kul.
Tog 100bilder innan så jag laddar upp dom imorgon, gonatt.

/Bodil


Nyårslöften

Gör samma som Emelie, skriver mina nyårslöften!

1. Minska svordomarna
2. Inte köpa lika mycket godis som detta året.
3. Spara pengar

Kommer inte ihåg något mer men uppdaterar senare isåfall, få vi se fall detta håller! /åsa


Let me treasure you

Hej! Febern är över men har jätteont i halsen, får hoppas att det går över snart! Jag och Emelie snackade lite om att åka till Halmstad, få se fall Det blir av :-). Annars får jag beställa haha!

God jul! /åsa


Mina nyårslöften!

 
  • Slute äta godis,kakor,glass osv även sluta dricka läsk , saft osv.
  • Börja träna mer ! 
  • Sluta svära och säga "olämpliga" ord/saker.
  • Glömma all skit som hände 2012 och gå vidare , Ta nya tag helt enkelt!
  • Sattsa mycker mer på skolan!
  • Bara ha roligt och umgås med dom jag mår bäst med! Skita i allt skitsnack och göra som jag själv vill!

Arg & Ledsen

Känner mig så jävla taskig , samtidigt som jag känner mig så himla sårad och arg! Ville inte bli den jag var förr och just nu känns det som att jag är påväg att bli det... Vill inte bli den där tjejen igen och som tur är har jag mina underbara vänner som sätter stop och säger till när det väl gäller. Jag är ledsen men bara för det ska jag inte göra sånt som jag senare kommer att ångra ! Och ni som går runt och snacka skit om mig , god jul och lycka till med era liv för jag bryr mig inte ett jävla skit om vad ni säger om mig! / Emelie

Till Bodil

Tog mig en dusch och fixade mig lite , sticker iväg till Bodil om en stund och firar jul med henne och hennes familj , ska bli super mysigt! 
Har även hunnit baka lite julgodis och klätt julgranen så allt är klart inför imorgon ! 
Så ha en bra kväll så hörs vi senare. / Emelie
 

Alltid kul

Bröllopet var skit kul! Fast senare mot kvällen så blev folk lite fulla och började ragga på vemsomhelst och skrika lite randomt. Påväg hem nu eftersom det blir snöstorm senare. En bil framför oss krockade med bilen bredvid. Shit

/Bodil


Ingen bra idé

Vaknade vid 1 av att mamma kom in och skrek att jag skulle gå upp... Hade inget annat val så gick upp och slog in dom sista paketen. Sitter nu i soffan och känns som att mitt huvud ska sprängas.... Tror intendent va en så bra idé att vara vaken till 4 igår... Men men. Ska ta och sova lite till tror jag och senare klä granen. /Emelie

FUCK heels

Kör på mina converse istället hahahhaha
Vågar inte gå på is haha...
/Bodil


Inte trött

Inte trött och skulle inte kunna sova iaf.. så nöjer mig med att snacka med Sebbe och Adem . Puss på er ! / Emelie

..

Inte gjort något på hela kvällen ! Sitter och snackar skype med lite folk .. sjukt i huvudet tror jag att dom är med det spelar ju ingen roll ...  / Emelie

Slap that bitch hard

Har fuuuullt upp imorgon så kommer inte kunna blogga. Upp vid 7 tiden för att baka och slå in dom sista julklapparna, städa mitt kaotiska rum, hämta tårta på Göstas och fixa mig för vid 12tiden åker familian till Göteborg för bröllop. Fick hem klänningen från Nelly för någon dag sen och förhoppningsvis får ni bättre bild på klänningen. Åker sedan hem och mina kusiner kommer även hit och då vid 00:00 tiden om vi håller oss uppe ska vi fira Noels födelsedag.

/Bodil


Hänkar Emelies ström

ÅRSREDOVISNING 2012
Vilket är ditt bästa minne från det här detta året? Min sista tid på villstadskolan. 6A. Jävligt lycklig då.
Vilket är ditt sämsta minne från det här året? Typ någon lördag jag satt och bölade hela dagen hemma själv.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut? - Ajamen, det förändrade allt (positivt sätt då)
Höll du dina nyårslöften? - Ja.
Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - Ja, många personer!
Har du varit lycklig i år? - Har lärt mig att spara på mins tårar lite bättre, och ja. Detta året har jag varit lyckligast även om allt är lite uppochner på undersidan.
Vad kommer du minnas från år 2012 i framtiden? - 6Atiden, våran klass var så jävla underbar! Sommarlovet förändrade allt, gick från blyg tjej till mer pratsam tjej.
Vilka länder besökte du? Sverige bitches haha.
Största misstaget? - Gillade fel person
Bästa köpet? - Min iPhone 5!
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - nej, jag vet att 2013 blir minst lika bra
Vad önskar du att du gjort mer? - Insett att det var inte han jag skulle egentligen fallit för
Blev du kär i hur? Aa, inte bra, inte bra.
Vad fick dig att må bra? - Mina friendos, mina stjärnor! Mina kusiner och han.
Vilken kändis var du mest sugen på? JADEN SMITH BABE <33
Vad gjorde du på din födelsedag? - skola då vi åkte pulka och Emil bröt foten och sedan fotade jag och mina vänner i en studio.
Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? Haha, vet inte
I ÅR HAR JAG..
[] Rökt vattenpipa
[X] Blivit sårad - för många gånger
[ ]Sovit över ett dygn på sjukhus
[ ] Åkt ambulans
[ ] Gjort slut med någon
[ ] Blivit tillsammans med någon
[ ] Hånglat med en främling
[/] Skadat mig allvarligt
[ ] Haft ett one-night-stand
[ ] Playat någon
[ ] Haft sex
[ ] Varit otrogen
[XXX] Gjort något jag aldrig kommer att glömma
[xxxx ] Varit deprimerad
[ ] Druckit så mycket så jag spytt
[xxx ] Gjort något jag verkligen ångrar
[ ] Sårat någon med flit
[x] Förlorat en vän
[xxxxx ] Lärt känna någon ny
[xxxxxx ] Varit vaken en hel natt
[ ] Provat droger
[\] Festat en hel natt
[ ] Varit på fler än 2 festivaler

Vill ni veta mer så fråga på bara! :-)
/Bodil


2012 "redovisning"? / Emelie

ÅRSREDOVISNING 2012
Vilket är ditt bästa minne från det här året? - Tiden ihop med Jacob , sommarlovet , YB och Eric Saade konserten
Vilket är ditt sämsta minne från det här året? - Hmm .. Typ mina depp perioder
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut? - Haha , ja !
Höll du dina nyårslöften? - Nej!
Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - Väldigt många!
Har du varit lycklig i år? - Gått till och från , men mest lycklig
Vad kommer du minnas från år 2012 i framtiden? - Sommarlover som var helt sjukt och allt det jag lärt mig.
Vilka länder besökte du? Tunisien , Danmark och Tyskland
Största misstaget? - Privat! Men ett var att lita på vissa personer
Bästa köpet? - Min tv 
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Att inte bli sårad! Och att vara 100 gånger starkar
Vad önskar du att du gjort mer? - Umgåts med vänner och inte bara vara hemma !
Blev du kär i hur? - Jag blev mer än kär .. tyvärr
Vad fick dig att må bra? - Mina vänner !
Vilken kändis var du mest sugen på? Justin Bieber , Eric Saade och Taylor Lautner , haha.
Vad gjorde du på din födelsedag? - Var i skolan och va med vänner
Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? - 23 September 

I ÅR HAR JAG..
[] Rökt vattenpipa

[ xxx] Blivit sårad

[ ]Sovit över ett dygn på sjukhus
[ ] Åkt ambulans
[ ?] Gjort slut med någon
[x ] Blivit tillsammans med någon
[ ] Hånglat med en främling
[/ ] Skadat mig allvarligt
[ ] Haft ett one-night-stand
[ ] Playat någon
[ ] Haft sex
[ ] Varit otrogen
[ xx] Gjort något jag aldrig kommer att glömma
[xxxxxx ] Varit deprimerad
[ ] Druckit så mycket så jag spytt
[xxx ] Gjort något jag verkligen ångrar
[ ] Sårat någon med flit
[ x] Förlorat en vän
[xxxxx ] Lärt känna någon ny
[xxxxxx ] Varit vaken en hel natt
[ ] Provat droger
[ xxxx] Festat en hel natt
[ ] Varit på fler än 2 festivaler

 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s brighter.

/D


Känner mig duktig

Känner mig så himla duktig! Det enda jag gjort idag är typ att städa . Har städat ur ALLA mina garderober och låder/skåp i mitt rum! Känns super skönt att ha det gjort också har jag mycket mer plats för nya saker nu med , haha. Alltså har min dag bestått av att städa , Ebba var även här en liten sväng i morse.
Har även gjort 3 nyårslöften och kanske blir fler ? Dom är iaf:
  • Sluta äta godis, kakor , chips, osv. Även läst och saft
  • Börja träna mycket mer!
  • Sluta svära!
Så det är gjort också kommer säker komma på fler men just nu är det dom iaf!
Ska ta och fixa lite till i rummet också sätta på en film eller något . / Emelie
 

Feber

Hej på er, förlåt för dålig bloggning men jag gör mitt bästa idag. Har nämligen feber.. Orkar inte göra något alls, hela dagen har bestått av att sova.. haha! Jag och Bodil gjorde maränger igår. Ni får bilder senare tror jag.. Aja.. funderar på att äta något eller sova. Hejdå! /åsa

Found some pics!

Kollade igenom "min" kamera och hittade lite bilder ... enjoy!  / Emelie
 









 

PANIK!!

Vetefan vad jag ska ha på mig på nyår så snälla hjälp mig ?! / Emelie
 

Ute

Hallååja! Bestämde mig för att gå ut istället för att vara hemma och tråka. Bodil övernattar här och just nu ligger vi Och degar! Funderar på att göra maränger, hähähäh. Men vi hörs! /åsa

Blev du varm?


At Ebbas place

Stack iväg direkt till Moa efter Ullared och gick senare iväg till Ebba och åt . Sitter just nu i Ebbas rum och spelar lite piano och sjunger. Kul att träffa henne efter att inte träffat henne på jätte länge !
Sticker ut snart och träffar Sandra sen drar nog Ebba , Moa och jag hem till mig! Uppdaterar senare ! Puss / Emelie

Dec. 21, 2012

Blev inget Ullared för mig. Blir nog att vara hemma hela dagen, inte min dag idag. Hejdå! /åsa


Ullared

Som Åsa skrev innan , VI LEVER ! Haha . Vakande typ ganska sent och duschade i kallvatten + städade som en idiot! Sticker iväg till Ullared när mina föräldrar kommer hem också kanske Åsa hänger med får se hur det blir. / E

VI LEVER <333

/åsa


02.12

Om vi nu dör inatt så vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner. <3 /åsa


Ingen bror kvar på denna jord

Blir förvirrad av detta fanskap om jordens undergång. Var så jävla säker på att vi skulle liksom leva men det finns så många bevis på datumet. Blir skraj och grejer ju. Stack till nöjet och klart ska värsta diskussionen uppstå.
Kl 02.12. Alla, alla, alla in på Skype så bjuder jag in er, så ser vi vem som dör först härja. (Om ni har mig då).
Har förberett mig med godis och läsk och det ända som fattas är 100% laddad mobil.

Om vi dör så vill bara säga att jag ska på toa om 3-2-1 hejdå
/Bodil


Stallet osv

Vakande imorse vid halv 10 och drog direkt till sjukgymnasten , tog inte långt tid där så stack direkt till Bodil och snackade , hon sminkade mig och vi fotade lite. Gick hem och gjorde mat till mig och Oliver Americanska pankakor , så jävla gott inte ätit det på hur länge som helst .. Bodil och Darre kom hit lite senare också fotade vi lite till och nu är jag ensam och ska snart dra till stallet. Drar kanske till Nöjet lite senare och ser vilka som är där. Har en bra kväll ! / Emelie
 
Love this motherfucking thing!

Dec. 20, 2012

Från igår /åsa


deeply loved

 
Emelie kom till mig vid 10 tiden, vi hade tråkigt och stack ut i balkongen och fotade. 
Och JAAA, vi är medvetna om att hon ser naken ut men hon hade tubtopp.
 
 
 
 
copyright.
/bodil
 

Inget hjälper

Godnatt och puss på er alla .. orkar inte mer nu så vi hörs .. /e

Feelings !


Love always comes with pain

/B


..

Jag vill inte se att du gillar andras bilder , jag vill inte se dig stark och jag vill inte se dig gå vidare ....
Jag vet att det är det enda rätta och att jag inte har något att säga till om .. men .. jag älskar dig ... jagälskardigjagälskardig så jävla mycket ! Att se dig gå vidare och kolla på andra tjejer svider mer än när man gör sig illa .. Jag ska sluta kämpa och bara låta dig vara , men jag kommer inte orka mer nu .. kommer aldrig orka förlora dig och jag kommer aldrig sluta bry mig! Fattar inte vad som har hänt och förstår fortfarande inte .. vill inte heller förstå ... det är svårt nu men det kommer bli bättre . Men just nu känns det så långt bort , alldeles för långt bort för att tro .. tro att allt blir bra... för nu mår jag som sämst .. Behöver dig just nu mer än någonsin . /e

Breaking Dawn part2

Stack iväg och kollade på Twilight Breaking Dawn part2 , som jag visste att jag skulle men hade glömt bort det ,haha. Fick se den eftersom att min underbara moster hyrde hela biosalongen och smlade ihop massor av barn och föräldrar som ville se filmen ( Alla som var under 15 , eftersom att det igentligen är 15år gräns).
Är så grymt stolt över henne att hon gjorde det för alla oss som så gjärna ville se filmen ! 
Gick iväg till Nöjet efter bion och det var väll roligt , lite jobbigt osv men kanon människor som var där och fixade allt! Ska ta och softa lite och drömma mig bort till någon annan plats ! Ha det bra people. / Emelie
 
 

Må karma ta hand om dig

Jag ska inte vårda mitt språk, för jag är jävligt förbannad. Du din lilla skitunge, lilla lilla skitunge du ska få det du ger.
Liten plutt är du, tar din väg med kunglighet i din värld och mobbar andra. I våran värld är du bara en liten fitta med karma bakom. Du har redan fått andra att lida, genom att mobba, misshandla andra.
Du ska få tillbaka det.

Du har ingen värdighet, ingen ren själ eller ens stolthet kvar.
Vi är inte på din nivå tyvärr, karma tar dig istället.


/B


Outfit

/Bodil


MOTHAFUCKING LOV

LOV, ÄNTLIGEN LOV.
Efter avslutningen stack vi alls till randez för att beställa pizza, var ju fullproppat där så vi beställde hem och blev feta i Emelies kök. Skrattade och softade. Assballakul!
Drar ut senare för funheter, blir nog lite update senare!

/Bodil


Jullov!!

Hej! Ligger och degar hos Ebba. Blir att sova vet hos henne med Sussie och ewe. Kulkul! Idag så var det skolavslutning i skolan. Sedan när vi var i klassrummet så började en "pappersboll" brinna upp totalt, jag blev helt chockad och stog still haha! Skulle nog vara död nu fall dom inte hade släckt elden.

Men idag blir det inte så bra bloggning, men vi få se! Skönt med jullov <3. /åsa


Jullov!

Fucking jullov!! Känns grymt men samtidigt vet jag inte vad jag ska hitta på i 3 veckor??!!
Kommer inte klara av att vara hemma och inne för kommer blinda jävla deprimerad haha.
Stannar nog hemma hela kvällen om det inte är någon som vill hitta på något? Bara att messa eller ringa.
uppdaterar senare! Puss och kram på er! /Emelie
 

Klar?

Har fixat mina naglar och är typ 100% säker på vad jag ska ha på mig imon! Ska bara duscha och fixa mitt hår också säger jag godnatt .. eller jag godnatt till bloggen iallafall ! ;) / Emelie

Skriver av mig lite , så ni alla förstår mig

Ni vet kanske alla den där känslan när allt går från super bra till dåligt , när man går från att må jättebra till att gråta varje gång nån nämner namnet på en person. Jag har mått supersåligt nu i några dagar för jag förlorat en person som jag älskar över hela mitt hjärta. Men saken är den att jag har inte förlorat honom , jag har bara förlorat hans hjärta och jag kommer kämpa för få tillbaka det! Varje gång någon snackar om honom eller frågar mig om honom får jag en stor klump i halsen. Men från och med nu ska jag vara stark , jag ska börja se framåt och kolla folk i ögonen istället för rakt ner i golvet. Och det som gör mig så jävla lycklig är att han fortfarande finns där , och varje gång jag kramar honom känner jag mig trygg och jag känner mig starkare. Han fick mig att tro på mig själv men han har också fått mig att må jävligt dåligt , men han får mig alltid att känns mig trygg och det är allt som spelar någon roll just nu ! Och om några veckor eller månader kanske vi båda inser att det är meningen att vara tillsammans eller så hittar vi någon ny , men vi kommer alltid att vara väldigt några vänner tack vare allt vi gått igenom och gjort och det är jag jävligt tacksam över. För en bättre person än honom finns inte att hitta! / Emelie

Roseguld

Klocka från märket Philip Mercier, hittade den i gekås för 129kr! Kap!
Målade naglar med nagellacket från Claudia Nr 158 SPARKLING GLITTER

/Bodil


Soft dag

SkolSkollov dagen var vääääldigt doft gjorde typ inget på lektionerna och hade håltimme + slutade 1h tidigare men gick på Bodils lektion istället... Har hunnit diska, hänga upp tvätt, tvätta och massor av annat sen jag kom hem så är väldigt nöjd! Taggar skolavslutning imon och få mins första betyg!!!!! 
Uppdaterar senare och tdär det blir ett litet "skriva av mig" inlägg. / Emelie

Soft lektion

Lejonkungen på spanska, soft! /åsa


Oj

HEHEEH.. Har inte bloggat på länge.. Har inte orkat! Jag är iallafall läxfri, det var ett tag sedan det hände. Väldigt skönt iallafall ;-).

Efter skolan så stack jag och Sussie till Ebba för att baka och flumma ( vi är knasiga när vi är .. ). Vi bestämde oss för att baka knäck och det var väldigt gott! Sedan så spelade vi Mario kart maraton och dog av skratt hela tiden utan någon anledning.. Väldigt rolig dag iallafall. PLUS ATT EBBAS KÖK ÄR KLART OCH JAG FICK TYP CP RYCL NÄR JAG SÅG DET, SÅ HIMLA FINT!!!!!

Det var allt för mig, tjohej! /åsa


Jultomte på G

Köpte julklappar som fan, hade också en korg med mina saker + lite klappar, med min tur glömde pappa min korg.. Ok. Ok. Calm down. Ligger på låg budget tills mellandagarna sålänge iaf.

Fick hem iallafall lite grejer och eftersom det flesta var julklappar så visar jag inte allt.

/Bodil


BOM

Man blir glad en liten stund och är jätte lycklig men sen *BOM* , så ser man dig , en bild på dig eller någon börjar snacka om dig ... Då går det inte att vara glad längre .. Saknar dig .. / Emelie

Tung dag

Tung skoldag men många jobbiga timmar ... Klarade iallafall av det med hjälp av mina underbara vänner , ni betyder allt!
Blir till att ligga i sängen och kollar på oth eller något annat att hålla mig sysselsatt med. Bara 1 vecka till julafton också , helt sjukt!
Men uppdaterar senare ! Puss / Emelie

.

 
 
 

Bli starkare än någonsin!

Måste bara få skriva av mit lite .. 
 
Vissa av er killar kanske inte fattar det där med att tjejer är ledsna ibland .. Efter att det hänt något osv.
Bara för att man är ledsen betyder inte det att man går till första bästa kille för att hora sig eller tycka synd om sig själv. För liksom det vi är ledsna för , det är det vi vill fixa . Om det är så att man förlorat den man älskar så vill man såklart ha tillbaks den personen i sitt liv ! Och inte nån annan , för liksom varför skulle man vilja ? 
 
Men liksom samtidigt kan det ju vara skönt att tycka synd om sig själv osv , men tjejer ni måste tänka på ER ! 
Man kan inte gå runt och tro att allt kommer fixa sig utan att man gör något åt det! 
Och jag vet att vissa kanske mår bättre av att gå till nån annan kille direkt efter att man kanske har gjort slut med sin gammla osv , men det är inte så enkelt ! Man blir inte lyckligare för det , man mår bara sämre efter! 
 
Och ni kanske tror att tjejer är lätta att få när dom är ledsna och blivit dumpade men så ska det inte vara ! För vi ska vara starkare än någonsin!  Visst man gråter och man äter massor av onyttiga saker som choklad osv , haha men det blir bra ! Och det hoppas jag att ni alla förstår ! För det är inte lätt att vara ledsen och man får vara ledsen men bara för att man är ledsen så behöver man inte göra massa dumma och onödiga saker som man sen kommer att ångra! / Emelie

Skinny Love

Ligger fortfarande i sängen och känns som att mitt huvud ska sprängas .. Måste duscha och måste städa och massa annat shit , men vet inte vart min ork tagit vägen .. Eller vart jag tagit vägen heller /Emelie

16-12-12

Vaknade vid 8 första gången i morse och hade kramp osv men tog en tablett och somnade om igen så vaknade inte förens nu vid halv 2. Blir till att ligga hemma hela dagen och inte göra något för har absolut ingen ork och det enda jag vill är att bara försvinna! / Emelie

On fire

Är vmo med familia, ska snart in på McDonalds för att lägga på några kilo och sedan drar vi hem. Drar till min moster för tjejsnack och mys. Är fri från plugg också, yepp. Ciyaaaa

/B


Svar på Thomas fråga: JA BÖG, DET ÄR LONGS KEPSAR. HEHEHE


Bussjävel

Stack till Emelie med tjejerna för lussekattbakning gick hem och kom på att jag skulle med bussen till Borås vid 7, just vid den tiden låg och på golvet och sov. Vaknade av och kollade sedan på klockan och somnade i 10min till. Haha... Har bara tagit det chill annars. Imorgon drar jag till frisören för päronen ska klippa sig, funderar på att göra något med håret jag med. Får spel på mina ögonbryn som är helt buskiga som varulv så ska fixa dom med, där. Ska upp tidigt imorgon för städning med mamma och ta fram julgrejor! Går nog sen till min moster för lite mys. Droppar vatten på mitt fönster, inte sådär drip drop drip drop utan BAJS BAJS BAJS BAJS.. Kommer inte kunna sova jappjapp Great

/b


10 sanningar om mig /e

- När jag mår dåligt så gör jag saker som jag inte tänker igenom och som jag senare ångrar
 
- Jag har välldigt svårt att gå vidare , vill alltid att allt ska vara som det varit 
 
- Jag äääälskar att kolla på film , bästa jag vet!
 
- Mina vänner bryr sig mer om mig än vad jag själv bryr mig om mig själv just nu .. 
 (dom betyder ALLT)
 
- Vintern är det VÄRSTA jag vet ! Finns ingen värre årstid
 
- Jag vill ha jullov nuuuuuuu , så jag kan ligga i min säng hela dagarna och inte göra nått!
 
- Jag HATAR min kropp men är för lat för att göra något åt det !

- Jag har världens dåligaste självförtroende .. 
 
- Det jag stör mig på MEST av allt är tjejer som tror att dom kan få vilken kille dom vill!
 
- Jag är grymt rädd för att bli den personen jag var förr och jag mår jävligt dålig över hur jag betädde mig förr !
 
 
 

Awwww / e


Cant take this anymore

A smile covers everything

/B


Klarar inte av det

Klarar inte av att vara ensam för är rädd att jag gör något dumt .
Messade min fina vän Jonna om hon orkade komma hit och hon kommer , älskar er allihop ! <3 / Emelie

Bak

Hej på er! :) Senare drar jag säkert till Emelie för att baka, efter det sticker jag till Ebba och sedan åker vi till Lollo för tjejkväll!

Ha en bra lördag! :-) /åsa


Sad as hell

Ligger hemma och hoppas på att allt blir bra !
Uppdaterar senare om jag kan .. / Emelie

Fredag

Luciadiscot är idag, tänkte dra dit fast orkar inte. Palla ej p12 disco typ. Tar det lugnt idag och sover hos Åsa som vanligt. Hejdå

/Bodil


Svar på "fråga Emelie"

Vad är din högsta önskan? 
Att kunna flytta utomlands när jag blir äldre
 
Hur många har du varit tillsammans med? Hihi. 
Har bara haft ett seriöst förhållande och det är med Jacob , så ja 1

Favoritmat? 
SUSHI!!!

Favoritämne i skolan? 
Fysik och Slöjd
 
Hur länge har du och Jacob varit tillsammans nu? 
3 måndager på söndag :)

Vad är det bästa/sämsta med att blogga? ^^ 
Bästa: Att man kan skriva av sig osv . Sämsta: Att fel personer kanske läser vissa inlägg

Är det bättre att ha blogg med andra eller en egen enligt dig?
Att ha blogg ihop eftersom att jag inte bloggat "ensam".
 
Ska du inte skriva om soptunnan Tönt?
Haha .. Soptunnan håller vi för oss själva du ;)
 
Har undrat detta innan, hur blir det mellan dig och Jacob när han börjar gymnasiet?
Kommer ni umgås lika mycket och så?
Kommer han bo kvar i ss? Ni är så söta tsm ;)
Jag vet faktiskt inte , får väll hoppas på att det fortsätter så som det är och att han kommer att bo kvar här. 
Tack så mycket :).
 
Har du någonsin varit riktigt full? 
Har du någonsin smakat? 
Om du har druckit vad isf?
Har bara "smakat" av mina föräldrar sånt som cider,vind,öl osv så har ALDRIG varit full eller "druckit" 
 
 
Vem/vilka är dina idoler? Berätta lite om du typ träffat dom, vad dom gör, osvosv. 
Justin Bieber ,1D , YB , Selena Gomez , Miley Cyrus. Dom håller alla på med musik men har bara träffat Youngblood av dom och det var nog ett av dom lyckligaste stunderna i mitt liv , grymma är dom både på scenen och dom har grymma personligheter :)

Tycker du om din klass?
Jag tycker jätte mycket om den ! Vi är som en stor familj
 
Favorit djur? ^^ 
Katt , hund och häst ;)

Om du fick välja 3 personer att träffa nu, asså VILKA som helst, vilka skulle det va? ( kan va ett band också haha ) 
Min farmor och gammelfarfar som är döda och Justin Bieber.

Beskriv dina 5 närmsta vänner med 3 ord! 
Dom är alla helt fantastiska , snygga och roliga ;).

Hur ofta rider du nu? 
Rider tyvärr bara 1 gång i veckan men ska försöka att ändra på det!
 
Vilken är din favorit månad? 
April för då fyller jag år ^^ Och Juni för det är då sommarlovet alltid börjar ;)

Vad gillar du bäst med vintern? 
Att man har en anledning till att inte gå ut ;)

Chips eller godis?
Godis ibland och chips ibland ;)
 
Gillar du bajs ?
Vet faktiskt inte för har aldrig smakat ;)
 
 
Vad gör du om en vit neger gå fram mot dig o börjar runka?
Jadu Thomas vad skulle du göra ? Jag skulle iallafall bli jävligt rädd ;)
 

Bestlutsångest!

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska dra iväg till Gislaved ikväll för att ha kul och dansa med massor av folk eller sitta hemma och ta det lungt ... Åhh beslutsångest ! / Emelie

Wherever you will go

Orkar inte mer .... Godnatt folket ! / e
 

Önskeinlägg : 7 av mina närmsta vänner !

Har ganska många vänner men har valt att skriva om 7 av dom för det är dom jag kännt längst och det är dom som jag känner bäst och dom känner mig bäst också ! / Emelie
 
1. Moa Flinck
Moa är en tjej jag kännt sen jag började lekis , började umgås super mycket när jag flyttade dit jag bor nu och i 4-6:an var vi konstant! Gick till varandra på mornarna , på kvällarna och mitt i nätterna. Hon är den som alltid får en att le och som får en att tänka bra tankar om sånt som är helt konstigt. Hon kan få vad som helst att verka roligt och man har ALDRIG tråkigt med denna tjejen ! 
 
 
2. Ebba Björn
Har kännt Ebba vääääldigt länge kommer inte ens ihåg hur länge , haha. Har firat minst 4 nyår med henne och hennes familj och många fler kommer det bli! Hon har en fantastisk personlighet och även fast att hon kan vara välldigt blyr bland vissa människor så är hon fan en av dom villdaste jävla tjejerna jag känner! Haha , finns inte en lugn stund när men är med henne och hon är som jag skrev helt fantastiskt! Också hejjar hon ju på Brynäs också vilket är ett + , haha.
 
 
3. Bodil Le
Bodil har jag kännt enda sen jag började skolan , i början kännde vi inte varandra så jätte bra men i början av 3:an var nog då vi fann varandra på riktigt! Hon är en sån tjej som vet vad hon vill , man kan inte få henne att göra nått hon inte vill! Hon är så jävla stark och man kan säga vad som helst till henne utan att hon dömmer en. Man kan också ha jävligt kul med henne och göra massa crazy saker ! Spenderade i stortsett hela sommaren med henne och det är fan inget jag ångrar! Och hon är också jävligt vacker!
 
 
 
4. Dardana Tahiri
Lärde känna henne riktigt bra i 4-5:an där någon stans och hon är helt grym! Så jävla snäll, rolig och hon har också ett utseénde som jag skulle döda för! Hon finns alltid där till 100% och hon lyssnar alltid på det man har och säga. Hon är också så jävla bra på att säga snälla saker och hon är superbra på att få en att måbra. Har haft många gånger då jag inte mått bra och då är det hon som hjälp till att få mig tillbaks på jorden!
 
 
 
5. Jonna Lövstål
Förr kände jag inte henne alls , trodde hon var en sån där tjej som bara fjantade och skulle verka dum hela tiden , men gud vad fel jag hade! Lärde känna henne grymt snabbt och bra i 5-6:an och det är nog en av dom saker jag aldrig kommer att ångra! Vi har gjort så jävla mycket roligt ihop och det är saker man verkligen inte glömmer! Men på senare tid har vi liksom glidit ifrån varandra och jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att ändra på det för hon är en av dom jag aldrig vill förlora!
 
 
 
6. Åsa Truong
Åsa är en sån tjej som ÄLSKAR att sova , äta och lata sig haha. Finns nog inte en enda gång då jag ringt henne och hon inte haft antingen pyamas på sig eller suttit och ätit. Hon har fan det mest fantastiska håret i världen och hon är så grymt gullig! Har kännt henne i kanske 4-5år ? Och dom sissta åren har det nog inte gått 1 vecka innan vi sovit över , haha. Hon är så jävla gullig i sättet hon är men samtidigt kan hon vara den förjävligaste personen i världen , för när hon vet vad hon vill då vet hon verkligen. Och hon är en av dom få jag aldrig har bråkat med!
 
 
7. Evelina Carlsson
Vi gick på dagis ihop när vi var små och som jag minns tyckte vi inte om varandra ? Iallafall har det ändrats grymt mycket dom senaste åren. Man kan alltid lita på henne och hon gör alltid det man ber henne om , också är hon grym på tennis , riktigt stolt över henne! Vad kan man mer säga om henne vi hade en period då vi inte snackade med varandra för båda trodde att den andra var arg på än men nej så var det inte , hahah helt cp var vi men nu är vi bättre kompisar än någonsin iallafall!
 
 
 
 
 

Shalala

Ska äta något för är sugen på något.. Haha. Var i skolan och fick reda på mina slutbetyg i två ämnen! Stolt tjej :-). Det var allt för mig.

Hejdå! /åsa


Sissta chansen!

Sissta chansen nu att skriva frågor för imon sätter jag mig och svarar på alla ! Så fråga på om t.ex mig och Jacob , vad jag gjort i 13år osv ! Hur knäppa som helst kan dom vara ! Så FRÅGA PÅ !! / Emelie

one tree Hill osv

Sitter i soffkanonbra muser med mig själv efter en lång dag i skolan , har grymt ont i huvudet och känns som att det ska sprängas! Kom ihåg att kommentera frågor! Puss och hej! /Emelie
 

Forever alone

Drog iväg en snabbis till Nöjet innan och har inte skrattat så mycket på välldigt länge , haha nästan så att man glömmer hur kul det var i sommras att bara sitta där och skoja och ha det trevligt. Gick iväg till sporthallen där Jacob , Delli och Bader var , satt där en stund och stack hem runt 8. Har suttit helt forever alone i mitt rum nu ett tag och har lust att sova ... Blir nog till att sussa ganska tidigt idag ! 
Som jag skrev innan också glöm inte att fråga massor av frågor ! Svarar även hur konstiga dom än är ! / Emelie
 

The way U do it

Stack spontant till nöjet med Emelie och Dardana. Vi träffade på folk typ dom vanliga bara. Håller på att göra mat nu och sedan blir det sova typ. Är sjuk, ont i halsen, mina öron gör också jävligt ont.
Stannar kanske hemma imorgon om jag inte orkar med skolan. Heido

/Bodil

Finfina


Chilli & dill

Softar i sängen nu. Huehue. När jag kom hem från skolan så började jag på plugget direkt. Gjorde typ 30-40 uppgifter i matte boken, no kidding. Jag är väldigt förvånad att jag kunde allt :o. Tiden gick iallafall snabbt. Skrev även om Thomas edison till fysiken. Nu har jag en bokrecension kvar och kunna översätta alla texter på spanska, men det är lätt :). Vi ses! /åsa


RELATERAT TILL FÖRRA INLÄGGET

Hahh, fuck. Hade en låt på så kom låten ist för datumet.. :( Fml.

/åsa


Last repetitive date ever

/åsa


Last time

Sitter just nu hemma hos Bodil med Dardana. Stack ner till sporthllen lite efter skolan och pussade på min älskling och stack sen på min SISSTA spelning för hela mitt liv , känndes hur sorjligt somhelst men liksom nån gång är den sissta för allt!
Kommer nog vara här ganska länge och snacka om allt möjligt ! Hade även Fysik prov/läxförhör idag och jag hade bara ett fel !! Whooohhooo , helt super glad ! Puss hörs senare . / Emelie
Och glöm inte kommentera frågor !
 
 
 
 
 
 
 

1212121212

Lägg märke till mitt batteri också haha
/Bodil


Bääjz

Har inte hänt något speciellt idag, vakna - skola - hem - läxor - äta - sova. Gud vad roligt det är och läsa om mina dagar!!!!! Ironi för er som inte fattade, haha.. Men iallafall, på lördag blir det tjejkväll hos Lollo. Har iallafall något att längta till. :)

Får stå ut med min konstiga klass i någon vecka till och sen är det jullov!

Men nu ska jag sova, godnatt! :) /åsa


FRÅGA MIG!

så 1... 2... 3... NU kör vi på en liten "fråga Emelie vad ni vill" igen , eftersom att jag tänkte att ni nu kanske kommit på ännu bättre frågor ?! Svara somsagt på ALLA frågor om allt , så kom igen ! Puss på er! / Emelie

...

Will it be forever, you and I
Can I see the day we’ll say goodbye
Never undo what I’ve been through
‘Cause I know
Happily ever after is a myth
To have you in my life is such a gift
We took the risk

 

Don't you know you have changed me?
Don't you know my wishes all came true?
You're my angel, now I want to do it all for you
I'm running on a miracle
I've seen you're face, I feel your love
And there's nothing I can do
Right here, right now
My heart, my heart belongs to you


Med Moa

Hallouuu.
Sitter i mitt rum nu med Moa och snackar om allt mellen himle och jord och blir nog till att sitta med henne ett tag till. Sticker nog ner till Nöjet sen om jag lyckas få med henne.
Men uppdaterar senare ! / Emelie

Frosties <333

Sååååå jävla gootttt!!! /åsa


Godnatt

Vanlig dag, as usual. Blir att sova nu, godnatt /åsa

Bjuder


Dina ögon dödar

Har läst på fysiken till läxförhöret imon, siktar på ett D iaf, eller bara om jag slipper omprov.. Rensade mina bilder innan, har typ haft min iPhone 5 bebis i typ 3mån och den var fullllspäckad med bilder, gick från 2000 till 300bilder.. Jävlar asså. Åker troligtvis till Borås på fredag annars stannar jag hemma så blir det tjejkväll hos söta Lollo med Åsa bl.a. Får se vad veckan bjuder sedan är det redan julavslutning nästa vecka. Längtar så jäkla mycket!! Det kanske blir en trip med familia till gekås för julklappsjakt och sedan restaurangkäk på bambu, inte säkert än men förhoppningsvis. Dagen var aslång, stack hem och däckade direkt framför tvn och sen tog jag är varmdusch.

Ha en bra måndag fellas
/B

Jävligt fin, vacker.


Mys!

Sticker ut en liten vända och träffar Sandra också sticker jag upp till morfar en liten sväng också ! Jacob stack hem för en liten stund sen och vi råkade somna .. skit mysigt älskar dig ! / Emelie

KILLAR LÄS!

Hittade denna på Lisa Mellerts blogg och tycker att alla ni killar som läser bloggen SKA LÄSA ! / Emelie
 

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan

2. Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!

3. Kyss henne långtsam

4. Även gäller det kramar, ingen gillar hårda och korta kramar?

5. Oftast älskar tjejer att umgås med dig och dina vänner

6. Vi tycker om att ligga framför en film och mysa, men att hitta på saker då och då skadar inte heller

7. Ta bilder med henne. Alla tjejer kanske inte vågar säga att de vill ha en bild på er, men det uppskattas alltid

8. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det! Hon vill höra att du älskar henne mest

9. Tjejer äääälskar när killar pillar i deras hår

10. Ord kan vi aldrig få nog av. Att få höra hur vacker man är uppskattas alltid

11. Du kan vara lite snuskig med henne privat.. de flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp

12. Ni killar kanske inte tycker det är sån stor deal att skriva "söt" till andra tjejer, men tro mig. Det sårar något otroligt Så tänk på vad du skriver till andra tjejer! Vi tjejer får alltid reda på det tillslut ändå.

13. Samma gäller otrogenhet. Tjejer pratar, vi får reda på det!

14. Tjejer uppskattar nästan alltid något samtal då och då någon kväll.

15. När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra "jag älskar dig med" inte "detsamma".

16. Presenterar du inte henne som flickvän - ligger du riktigt illa till.

17. Tjejer ääälskar att bli uppvaktade. Något litet skadar aldrig. Bara att få låna en av dina tröjor kan göra mycket.
Sen behöver det inte vara hela tiden, men nån gång då och då skadar aldrig!

18. Om du står och pratar med några av dina tjejkompisar, dra henne närmare dig eller ta hennes hand så hon vet att hon fortfarande betyder mest och att du inte skämms över henne.

19. Tjejer är inte dyra, som alla annars brukar säga. Vi vill bara ha något betydelsefullt. Som smycken, något personligt eller bara en utekväll då du planerat vad ni ska göra.

20. & den sista saken ni inte ska glömma - Vi ääälskar att höra hur mycket vi betyder, även fast svaret kanske inte är det finaste alltid. Så kommer vi alltid ihåg exakt hur du sa det och i vilket tonläge. Tjejer gillar romantiska killar!


Apologize

Varit super taggad i flera veckor för att vi skulle ha film på svenskan , tro fan att det blir nån tecknad jävla manga film på japanska... Åhh blir så jävla förbannad ! Liksom vad är det för fel på en film som har samma språk som man själv pratar ?!

Älsklingen kommer nog hit om en stund så blir det till att mysa med honom eftersom att jag inte träffat honom på jätte länge (förutom i skolan). Går nog och hämtar kläder sen med och provar osv. Ha en bra Måndag alla ! / Emelie

Grym kille !

Kommer ihåg när jag var 7 ? Så såg jag denna killen på Lilla Mellodifestivalen och några år senare såg jag honom på Talang osv. Blev helt tokig och tyckte han var den bästa och snyggaste artisten som fanns! Haha.
Suttit många timmar och kollat på videoklipp som han varit med i och sökt många gånger på youtube på hans namn. Tycker fortfarande att han är grym och efter att varit med i Lilla Melodifestivalen , Talang , Idol och X-factor tycker jag fan att det snart är dags att han blir mycket mer känd ! Och detta är ingen mindre än Sebastian Krantz. // Emelie
 
 

magi, detta är vad jag kallar magisk

 
Grymma, tar mitt hjärta med storm.
 
 
/bodil

your homerun

blir fan förbannad på bloggappen. nu cpar den igen :(
 
Har sovit sen jag kom hem från vmo, tog ett uppehåll från det för att baka cupcakes haha skulle bänka framför gossipgirl fast jag däckade ändå haha.
 
 
/b
saknar sommaren så jäkla mycket :(

Tillbaks!

Heeeej allihopa !! Allt bra med er ?
Kom hem vid 4 inatt och somnade direkt och sov nästan hela dagen , stack iväg till min gammelfarmor och sedan iväg till Värnamo för att äta på Donken.
 
Hade en super helg , började med att åka till Örebro i Fredags. Sov där hos min morbror och hans tjej , träffade även min lilla kusin Molly för andra gången , gud vad stor hon blivit! 
Åkte därifrån på Lördags morgonen och var framme i Gävle runt 2 ? Åt jävligt god mat och på kvällen kollade vi på Brynäs 100års jubileums match , och dom vann SÅKLART! Haha . 
Var en sjuk upplevelse och helt grymt mycket folk , men också jävligt kallt eftersom att det var utomhus och -15.
 
Så det är så min helg har varit , saknar min älsling grymt mycket och vill bara krama på honom!
Skola imon det taggar vi inför . Men ha det bra , så ses vi senare ! / Emelie
 
Bilder från helgen ! 
 

13:37

Äntligen funkar bloggappen! Har försökt blogga igår men gick inte så fick helt enkelt skita i det eftersom jag nästan bloggar bara från mobilen och knappt använder datorn. Jag har inte gjort något speciellt denna helgen utan bara varit med mina vänner och familj, men kan säga att denna helgen har varit ganska slappande, har bara sovit och sånt. Nu ska jag snart duscha och sen plugga. :)

Jag kanske lägger upp något inlägg lite senare, ses. /Dardana


BOOYEAHHHH

Appen funkar!! Woopwoop!! Bloggade inget i fredags då men vi stack till nöjet standard. När vi kom så stack några för att köpa fettmat och kom tillbaka med 10000kg pepparkaksdeg och julmust. Julstämning jaow haha. Ingen orkade äta mer så vi gjorde bajskorvar bl..... med de, har nog aldrig haft så jäkla kul hahhahaha..
Gick hem sen lite tidigare med Åsa, Dardana, Ado och almin. Herregud låg på marken med bena upp och snurrade som jävla bladeblades... Stack sen till Åsa där vi däckade direkt. Lördagen därpå så gjorde vi inget annat än att sov framför tvn. Gick hem sedan och på kvällen kom mamma och pappa med typ världens McDonalds kasse, NAM.
Nu söndag på morgonen så kollade jag på tvd och sov lite till. Av någon konstig anledning så sitter jag i bilen med päronen i Värnamo. Japp, min helg ja.
/Bodil


bloggappen nere

Eftersom 80% av våra inlägg är från mobilen genom blogg.se's app så kan vi tyvärr inte blogga för appen är nere.
Så bloggens update kommer vara låg tills appen funkar igen.
 
/bodil

Faith is taking the first step even when you don't see the whole staircase.

/åsa

DIY: Lip scrub

Alla har ju torra läppar på vintern. Ett sätt att göra läpparna baby lena så ska man ha lip scrub! Jag har ett recept som man kan göra hemma utav saker man redan har! ;-) Jag gjorde detta iförrgår och det hjälper verkligen! Känner att jag måste göra det idag, har redan flikar osv. Dags att exfoliera! /åsa
 
Lipscrub
2 tsk honung
1 tsk socker
Lite vaselin
 
Blanda allt i en lite burk eller skål. Applicera på läpparna och scruba försiktigt. Sedan torkar man av med papper, voila! 
 
Gör detta två gånger per vecka, fall ni har tid. 
 

bild: google.se

new

Igår kom mina skor! Blev överlycklig :). Förlåt för att jag inte har bloggat, var nästan ute hela kvällen igår och att bloggappen inte funkade. Bloggar alltid från mobilen, okej inte alltid men det flesta. Bodil sov hos mig inatt och just nu tittar jag på julkalendern. Vi hörs senare :)

new

Igår kom mina skor! Blev överlycklig :). Förlåt för att jag inte har bloggat, var nästan ute hela kvällen igår och att bloggappen inte funkade. Bloggar alltid från mobilen, okej inte alltid men det flesta. Bodil sov hos mig inatt och just nu tittar jag på julkalendern. Vi hörs senare :)

Heeeej

Tar alldeles strax och sätter mig i bilen till Örebro och imon blir det vidare till Gävle. Alltså blir det inte bra uppdatering från min sida i helgen men hoppas att ni alla får en grym helg ! Ska försöka ta lite bilder i helgen också ! Puss / Emelie

GODNATT!

Kommer inte klara mig utan att prata med min älskling på hela helgen. Fuck livet går och lägger mig ! / Emelie
 

Dafuq-posts

/dardana


Juldoppet

ÄNTLIGEN, juldoppet är över!!
Måste säga att jag känner mig ganska stolt haha ändå. Men bandyn sög som fan, har massa märken på mina ben och när jag vilade (tappade andan) så fick jag en boll suuuulad på låret. Värsta märket nu. Volleyboll gick ganska bra på första så kom vi vidare men sen så förlorade vi på andra. Pingisen gick sådär, jag kom vidare 3gånger sen blev jag totalt utklassad.. Dansade fan i en halvtimme och fick ba 10poäng för de.. Tsssssss

Fick iaf 90poäng, så jag är godkänd! Woopwoop

/Bodil


19:37

Heeej, idag så hade vi juldoppet på skolan och det var ganska kul. Skulle egentligen sen efter gå på albanska men kunde inte för hade ont i magen och mådde inte bra så stannade hemma istället. Nu ska jag bara plugga på spanska glosorna och typ bara chilla. Och imorgon är det fredaggg! <3
Ska till skolan imorgon och det kommer nog inte vara någon så jätte lång dag för det är alltid roliga lektioner så sen på kvällen ska jag gå till nöjet med tjejerna. Wiho :).

Godnatt/Dardana


Love is beautiful!


Hemma

Har haft juldopet hela dagen och är helt slut nu! Var ganska kul men endå ganska jobbigt att behöva hålla reda på massa tider osv. Är hemma nu och äter lite skumtomtar , super gott. Men ska kolla på serier nu , uppdaterar senare , puss och hej ! / Emelie
 

Min fina

Just My luck

/b


iPhone bilder

Dessa jävla egobilder...

/b


/e


Mulad everyfuckinwhere

Ni läste rubriken, känns inte nice att bli begravd i snö och folk som rubbar med sina jädra feta vantar i ansiktet... Inte heller nice att få skäll för man va "för blöt för att komma in" men kommer in ändå till lektionen... Ska fan bygga muskler.. Har juldoppet imorgon, alltså gympa hela dagen för att samla poäng till våran klass. Satsar fullt på pingis! har nog tränat upp mig på det tillräckligt mycket känns det som. Fett taggad inför volleyboll och innebandy med! Skippar badet iår för hatar verkligen att simma. Vi delade upp lagen helt perfa och tror nog vi har några chanser på att klassa andra klasser. Hoppas bara klassen är lika taggad som mig!

/Bodil


Sötis Emelie!


Ullared!

Åkte iväg lite spontant till Ullared för lite shopping och köpa lite julklappar. Fick med mig ganska mycket hem men vetefan om det var så nödvändigt.. Men aja , haha. / Emelie

SKJUT MIG

Åh är så jävla trött, så sjuk.. Täppt i näsan, ont i halsen..önskar att jag kunde somna men det går inte. Och att bli mulad varje jävla dag gr inte saken bättre. Kan någon köpa halstabletter till mig?

Hoppas att jag blir bättre tills imorgon.. /åsa


Onsdag

Skolan gick grymt segt typ slöjd , musik , fysik och jävla engelska prov. Fick reda på vad jag kommer få i slutbetyg i Fysik och Musik så är ganska glad och nöjd just nu! Blir bara till att klara läxförhöret nästa vecka så jag får det betyget till 100%. Gick ner till Torghuset och spelade , nästsissta lektionen för hela mitt liv. Ska bli grymt skönt att få sluta spela för har liksom gjort det i 4 år nu så ja... 
Kanske sticker iväg till Gislaved och tränar senare om jag orkar och om jag inte ska plugga , för vill komma igång nu igen att plugga mycket för är trött att ligga nere på E nivå... Men det ska nog gå fort för hoppningsvis.
 
Redan Torsdag imon med ! Helt sjukt hur fort veckorna går , bara 2veckor kvar i skolan! Och i helgen blir det till att åka till Gävle och till min lila bebis i Örebro , inte träffat henne sen i sommras och ska bli super kul att få se hur mycket hon har vuxit. Men uppdaterar senare ! Puss / Emelie
 
 

i feel like crap

Tumblr Love Quotes [makennah]
 
bloggpaus för min del här
 
/bodil
 
 
Tumblr Love Quotes [makennah] (clipped to polyvore.com)

Fuck you, I can fly

Pluggar ihjäl mig ... Åhhh det går inte bra  ! Fuck . / Emelie 
 

Fuck snow

ååhhh, är helt förskyld pga mulning och nerkastad i snö... VARFÖR? Hatar rasterna hahah..när jag gick hem så skulle jag över vägen, ich dp så var det en ganska stor hög med snö. Så jag hoppade över den och så ramlade jag HAAHHA! Tur att det inte var några folk eller bilar som såg, det var en bil som körde förbi.. HAHA.

Iallafall, idag har jag inte gjort något vettigt, bara legat i sängen och degat. Imorgon har vi bad och det är inte så roligt... Fml, sen så har vi bad på torsdag också (juldoppet).

det var allt, heido /åsa


Snow , snow , snow ..

Vaknade av att mamma ringde och sa att det hade snöat ÄNNU MER !! Fick värsta paniken och frös bara av att titta ut. Stack till skolan blev söndermulad och frös som en bäver.. Men somtur hade jag inget smink så blev inte svart runt ögonen som en panda ,haha.
Gick ner till sjukgymnasten efter skolan och gjorde lite övningar osv. Sitter just nu hemma och fryser ihjäl ! 
Skit kallt här inne och tror jag kommer att dö. Jacob kommer hit om en stund också kanske jag hänger med honom ner till Nöjet senare om jag orkar. Uppdaterar senare ! / Emelie
 

20cm ytligare

Mer snö?! Åhhh pallar ej, kommer blir sönder mulad igen 10000x.
Har fan förberett mig med 100lager med kläder och palla verkligen inte sminka mig heller för den delen. Bajs snö :(

/Bodil


Saknar min bAjshÖg för den delen :(


Njaamm /Bodil


Vinterskor, check!

Beställde dessa skorna idag. Behövde verkligen nya skor, så det blev dessa :). Gillar dock inte det bruna på sulan. Skitsamma! Nya skor iallafall :-).

Har pluggat och degat hela dagen, det har snöat skit mycket också! Efter skolan så blev jag mulad till döds, snö i munnen x3, snö i örat, nerknuffad i snön. HAHAH. Det är det enda negativa förutom att det är kallt.


♥♥ / e


Hjälp!

Fryser super mycker och har massa läxor som måste göras ... orkar inte och vill inte!
Har utvecklingssamtal innan , gick väll sådär tycker inte precis om min lärare och kommer aldrig att göra det heller!
Har inte gjort ett skit idag och känns som att denna veckan kommer gå ganska snabbt endå. Finns så himla mycket jag vill hinna göra innan jullovet ! Och måste börja köpa julklappar också ... shieeet ! 
Nån som vet vad man kan hitta på för julklapp åt en kille ? No idea ! Jossa sa One million parfym men liksom har inte precis 500kr att köpa en parfym för , även fast att han lätt är värd det ! Så ge mig tips ! / Emelie
 
 

-

Var precis ute en liten runda helt ensam och sen gick jag till bibblan för att låna en bok, och nu sitter jag här hemma och i kväll ska jag bara plugga inför ett prov och göra några andra läxor. Men först jag ska nu äta och efter har gjort läxorna och allt annat så ska jag duscha ,sen sova för orkar inte vara vaken länge idag. Puss / Dardana

Btw,alltså har tappat min mobil nu 2 ggr på ansiktet haha , ingen skön känsla precis. :( , men dagens höjdpunkt är gärna snön! Fucking älskar snöööö förutom att man bli mulad haha.


U killing me

Dagen började bajs, fina klasskompisar jag har tar min mobil och låser den till 15min och sen råka jag skriva fel så jag fick en timme. Ncncncnc.
Tog en powernap och vaknade av att en jävla sopbil pep som in helvete.. Ncnc.
Ingen idé att somna om så jag kollade massa klänningar till bröllopet så nu väntar jag på att pappa kommer hem så jag och mamma beställer varsin. Vet inte om jag ska tar mina svarta pumps till bröllopet eller beställer nya. Tar mina converse med som backup, påminnelse till mig själv.

/bodil


Helvetes snö!

Helluuu allihopa ! Allt bra ? 
Började dagen med att försova mig ... vaknade vid 7 av värsta paniken och gick typ slänga på mig några jävla kläder hann sminka mig men fan vad det var onödigt... Stack till skolan och det har snöat HELA JÄVLA DAGEN!
Blir helt tokig för älskar när det är varmt ute och man kan ha shorts osv men snö och kallt .. usch!
Blev mulad 1002302302030230ggr tror aldrig jag blivit det så mycket om idag , och det hjälper ju inte precis att jag är klen och liten som en myra... Så blev jävligt blöt,kall och maskaran bara rann. Men endå var det gaaanska roligt haha , skönt att känna sig som en litet barn för en liten stund.
Ska ha utväcklingssamtal sen med , hoppas att det går bra och att jag inte får allt för mycket skäll.. 
Ska fråga Jacob också om jag kan få komma till honom efter annars så sticker jag hem och sover eller kollar på film. / Emelie
Min bebis 

Snö, snö överallt

Snö på marken = sönder mulad.
Blivit söndermulad hela jävla tiden. Hade håltimme för so läraren va sjuk så stack jag ut i mössa och vantar, mulade som ett helvete på folk. Hur kul som helst med snöbollskrig, spontant. Kom hem blöt och iskall. Inte kul så nu ska jag ta det lugnt i min one piece, ska även plugga inför proven vi har denna veckan.


Bodil


...

Ååhh, blir frustrerad när jag ser mina bilder jag har gjort/tagit någon annanstans utan att person inte har frågat mig.. Det är ok fall man frågar, det är det minsta man kan göra. Jag borde fan sätta copyright över hela bilden. Blä, aja skitsamma. Godnatt på er. /åsa

Illuminati b*tch


untzzzzzz

heejsan, har tvättat 247409 gånger idag. upp och ner, upp och ner. Var även ute och joggade/powerwalkade med Lisa. Skit kallt!!! Ska aldrig mer jogga på vintern jaow. Har även pluggat spanska och engelska, gjort ''om'' rummet lite haha. Bloggar mer senare, puss :-)
 
ps. är även taggad för idrotten imorgon hihiihih. /åsa

Min bebis

Sitter och äter godis med min fina vän Ebba som kom för en liten stund sen , skit länge sen jag va med henne !
Stack ner till julskiten en liten stund men var fan inget att se eller att göra så gick hem igen. 
Ska typ äta kräfftor ikväll så är jävligt nöjd ! Blir nog till att plugga lite också ... 
Hoppas denna veckan går fort så jag kan få träffa min lilla bebis Molly , inte träffat henne sen i sommras. / Emelie
 

.


Pwpwpwpw

Gick ut i solskenet och powerwalkade. Ganska skönt faktiskt, men det var 6minusgrader så jag orkade bara vara ute i en halvtimme. Blir nog julskyltning senare med moster och mamma för lite quality time och sedan tv mys. Skiter i läxorna för i dag...

/Bodil


Onetwo

12timmars sömn och mitt huvud känns som att det kommer att sprängas! Känner mig inte alls pigg även fast jag sovit så länge .. Åhhh vill sova mer , haha. Ska nog duscha och dra ner till julskylltningen lite senare eller kanske umgås lite med Jacob , får se hur det blir. / Emelie
 
 

Julkalendern

Julkalendern är på tv och måste säga ett big NO. Dom senaste åren har bara varit tråkiga, "en riktig jul" & "skägget i brevlådan" är mina favoriter. Iallafall, ska snart hoppa in i duschen när jag är klar med att dra i sängen. Drar till moster senare för lite catch-up (ketchup haha). Plugg står också på listan för den delen.

/Bodil


Godnatt bloggen!

Helt sjukt trött efter den långa dagen och efter att ha haft lite hemma fest .. i mitt rum .. med mig själv .. Haha . 
Hur mobbad får man vara liksom ?! ... Ska ta och kolla på tv kanske snacka med älsklingen om han inte somnat och sen ta och sova ! Puss och Godnatt bloggen ! / Emelie
 

Woopwoop

Bröllop jaow, den 23december på en söndag! Fick veta det idag, jag och mamma har kollat på massa klänningar också men hittar inget alls.. Funderar på att ta min klänning jag hade på bröllopet i somras för jag älskar den så jäkla mycket men ändå inte. Det finns bara massa nyårsklänningar på hemsidorna med massa damn paljetter (som förövrigt är sjukt snyggt) men ändå not my taste för bröllop. Är helt klart öppen för förslag errbody!

/Bodil


Bajs lördag

Åhåhåh... Tagga plugg imorgon då :(. Orkar inte, har två prov, 1 bokrecension, 385950 läxförhör på veckan som kommer. Okej jag har haft värre.. Men ändå! Tur att det är lov snart.

Idag har jag gjort inget mer än att slappat. Degning och film. Kul dag asså, wooooow.

HEJDÅ /åsa

min middag jaow


Adidas

Pappa haffade somsagt adidas byxorna åt mig, orka inte ta fram systemkameran nu så ni får iPhone bilder hahah
Eftersom det va från stadium outlet så fick jag dom för 250kr istället för 400kr.
Fynd!

Stå på toan style haha...
/Bodil


Matkoma x3

Halluu! Varit i Göteborg hela dagen och har jävligt ont i mina ben och fötter nu. Gick nog i alla affärer som fanns i hela Nordstan och fick även äta både sushi och fika på Espresso House , love it!
Fick med mig ett par shorts med nitar+slitna+ganska höga och en blus typ , blev även en liten ljusstake.
Letade ihjäl mig efter dom jävla adidas byxorna med fanns såklart inte i min storlek på ett enda ställe , åhh damp!
Kom hem för en liten stund sen och är jävligt nöjd med dagen! Även fast att jag hamnade i matkoma typ 3ggr...
Blir nog till att vara uppe ganska länge och sen sova länge imon. Kanske sticker ut eller något imon med får se.
Ha en super bra lördagskväll alla ! / Emelie
 

Mina nya bebes! ♥♥ / e


Påväg upp

Är hemma själv och har typ inte gjort ett skit förutom tv. Pappa ringde precis mig och han haffade ett par adidas byxor till mig och frågade om jag ville hänka med till Borås för att träffa på småkusinerna och McDonalds hehehe. Klart säger jag ja så om en timme drar jag till Borås och åker hem på kvällen. Aoup, vi hörs senare. Ha en bra lördag

/Bodil


Bloggtorka

Vad ska jag blogga om? KOMMENTERA! /åsa


Bjuder hjahahah


Please be good to me

/åsa


RSS 2.0